Top 5 Karácsonyi ajándék kisfiúknak

Show all
galériában a család

3D élmény a családnak

A top tízes lista írása egy nagyon modern műfaj, amit az utóbbi időben népszerűsített az internet és a youtube. Blogok és cikkek sokasága is foglalkozik ezzel a roppant népszerű műfajjal. Részt veszek ebben az internetes clishé-ben és megírom a szerintem az öt legjobb ajándékot, amit a gyerekének adhat a szülő.Itt most általános fókuszban nem a nevelő hatású vagy tanulságos  ajándékokról fogok írni. Azoknak a toplistáját készítem el, amelyekkel a legnagyobb sikert fogja aratni a Télapó, Jézuska kombó Karácsonykor.

5.-Szuperhősös ruha.

Én most nem a szuperhős jelmezre gondolok ezzel, hanem a ma már mindenhol kapható, szuperhősös pólókra, pizsamákra, zoknikra, cipőkre és egyéb ruhadarabokra gondolok. Persze első reakciója lehet valakinek, hogy előbb még én itt a hogyan legyünk népszerűek a gyereknél propagandát nyomtam és a ruha tuti nem tartozik a kedvenc gyerek ajándékok közé, de egy szuperhőssel star wars vagy rajzfilmes témával díszített ruha az már tuti befutó a kisfiúk 90%-ánál. Azért tettem viszont ilyen alacsonyra a listán, mert akkor is egy népszerűtlenebb ajándék feljavított verziójáról van szó.

4.-Kisállat.

Ez a kategória igazándiból elsülhet fantasztikusan és borzasztóan is, ezért raktam csak a negyedik helyre. Ha rosszul mérjük fel a gyerek állatokhoz való viszonyát, illetve, hogy az adott állathoz, amit mi szeretnénk neki ajándékozni milyen a viszonya akkor egy katasztrofális ajándékozásról beszélünk és akár traumát is okozhat neki. De ha állandóan rágja a fülünket az ötleteivel és van is tapasztalata kutyával, macskával, gyíkkal, hallal akkor érdemes próbára tenni a gyerek felelősség érzetét.

Én személy szerint irtózatosan boldog voltam, amikor a kaméleonomat megkaptam karácsonyra, amikor kicsi voltam. Talán az volt az ajándék, aminek a legjobban örültem valaha.

3.-Játék.

Az örök klasszikus, amivel nem igazán lehet mellé nyúlni. Ennek a kis srácok mindig is örültek az idők kezdete óta, de az utóbbi időben a trónról letaszította őket a teknológia. A közép mezőnyből úgy hiszem a klasszikus akció figurák, autók, állatos figurák, robotok, katonák, sohasem fognak eltűnni. Én a legót is ebbe a kategóriába sorolom annak ellenére, hogy sokan a saját külön kategóriájának tartják a kirakós kockákat.

Nekem 12 éves koromig minden egyes karácsonyomon az akció figurákért és a legókért voltam messze a leghálásabb. Évekig játszottam a sok szuperhősös, akcióhősös és katonás játékokkal és imádtam őket. Mindig megvolt a kis rituálém, ahogy a takaró alatt este, takarodó után zseblámpával világítottam, hogy a batmaneimmel és a katonáimmal egy jó kalandot eljátszak.

2.-Élmény.

Ennek az ajándéknak egy nagy hátránya van, és ez az, hogy a gyerek általában jobban örül valami olyan dolognak, ami fizikailag a kezében van és tud vele mit kezdeni az ajándék bontás pillanatában, mint például egy iphone. De ettől még ez egy nagyon erős ajándék lehet ha például elvisszük a 3D galériába amit össze is tud párosítani az iphone-nal amit kapott. Mert a 3D galériában az a lényeg, hogy ahogy pózoltok, a festményekkel úgy néz ki mintha részesei lennétek a festményeknek és ez rengeteg elég vagány képet eredményez ami egy modern gyerek esetében egy értékes facebook és instagram aranybánya.

A 3D galérián kívül tudom még ajánlani a tropicáriumot ahova engem a szüleim többször is elvittek, amikor gyerek voltam és felejthetetlen élmény volt minden egyes alkalom. Az ilyen jellegű ajándékok azért igazán értékesek, mert a gyerek életének későbbi szakaszában fogja igazán értékelni, hogy elvitték egy ilyen klassz helyre a szülei és az új számítógép helyett   egy életreszóló élményt kapott mint a 3D galéria, a tropicárium, vidámpark, színház és mozi.

1.-Kütyük.

A telefonok, ipadek, számitógépek, konzolok és a hozzájuk tartozó videójátékokra gondolok ez alatt a kategória alatt. Az információs teknológia által uralt világban a kütyük villám gyorsan átvették és lenyomták az összes többi kategóriát. Persze mint említettem, ha telefont vagy tabletet kap a gyerek, akkor a 3D galériás élménnyel is igazából összevonhatja az ajándékokat és akkor egy újabb szinte emelheti az ajándékozást. A legtöbb srác a videó játékokat is szereti, és ha ezt egy új playstationnel vagy xbox one al összerakjuk, akkor biztosan főnyeremény leszünk a gyerek szemében egy jó ideig.

szörfözik a család

Karácsonyi ajándék ötlet.

Szóval szupermenes pizsi, gyíkok, figurák, élmények és videó játékok az általam ideálisnak ítélt ajándékok. Boldog karácsonyt kívánok minden kedves olvasónak és fiának.

http://3dgallerybudapest.hu/felejthetetlen-elmeny-lesz-karacsonyod/

Kattints ide és használd a „karácsony10” kuponkódot és vásárolj 10%-al olcsóbban, amíg az akciónk tart.