Leánybúcsú 3D-ben?

Igazán felejthetetlen és trendi helyszínt keresel barátnőd leánybúcsújára? Unod a sablonos programokat?

A 3D Gallery Budapest izgalmas, interaktív és különleges helyszínt kínál egy kreatív leánybúcsúra!

Ha szerettek fényképezni, fényképezkedni, pózolni és színészkedni itt a helyetek!

A galéria 300 nm-en, 3 teremben közel 30 kézzel készített attrakcióval várja a leánybúcsús csapatokat. Ki ne szeretne angyalszárnnyal tündökölni a saját leánybúcsúján?

Mindenki elfér egyszerre, hisz nincs létszámkorlát, így tehát az egész csapat egyszerre szórakozhat!

Vicces, kreatív és izgalmas élmény leánybúcsúra

Amikor megérkeztek a Galériába, kezdetét veszi egy őrületes móka és kacagás. Egy rövid technikai eligazítást követően, bevehetitek a teret és saját fényképezőgéppel, okos telefonnal vagy bármilyen más multimédiás eszközzel annyi képet csináltok magatokról, egymásról, amennyit csak szeretnétek.

A Galériában az összes műalkotás már eleve olyan technikával van megfestve, hogy a képek 3 Dimenzióban vannak, így tehát a festmények elé állva aktív részesei lesztek a művészetnek. A kiállítás interaktív, a festményeket bátran megérinthetitek, sőt kifejezetten érdemes egyedi beállításokat kipróbálni, így lesz igazán szórakoztató egy csoportos bankrablás a leánybúcsún!

A "kiállítás" szó újraértelmezése”Nagyon szórakoztató és vicces kiállítás. Az összes képnek részese lehetsz és még biztatnak is, hogy menj minél közelebb, tapogasd meg, lépj bele, vegyél részt az eseményekben! Teljesen új és friss tapasztalatokat szerezhetsz még saját magadról is, nyugodtan szabadjára engedheted a benned élő gyereket :) IcA

Csajos fotózás a leánybúcsún

Az egyéni fotózkodást követően kollégáink segítségével számtalan vicces és kreatív csoportfotó készül a leánybúcsús seregről, melyet e-mailben elküldünk Nektek! A csoportfotók közül ajándékba mindenkinek kinyomtatunk egyet, így konkrét kézzelfogható emléketek is lesz a leánybúcsúról.

A 3D Gallery Budapest a belváros szívében található, közvetlen a Bazilika mögött, így a környéken minden szórakozóhely és étterem egy karnyújtásnyira van! Rajtatok áll, hogyan alakul az este hátralevő része, a kezdő program adott, alapozzatok a 3D Gallery Budapestben! A fergeteges szórakozást követően ajándék pezsgővel koccinthattok a menyasszonyra, melyet szintén megörökítünk!

„Nagyon jól szórakoztunk. :D Életünk "legjobb" képei készültek itt! :D „ N. Lákovics

Csapatépítő leánybúcsú

Ha a fenti 3D-s csajos fotózkodás és full program nem lenne elég, az estét megfűszerezzük egy Szó(kincs) kereső vetélkedővel, mely igazán összekovácsolja a csapatot!

Hihetetlenül jól éreztük magunkat! A legjobb felnőtt "játszótér"! Köszönjük! Ferenczy Tiborné

Leánybúcsús csomagok:

Ne feledjétek ez a nap 100 %-ban rólatok szól és a menyasszonyról! Kezdjétek a leánybúcsút a 3D Gallery Budapestben, hogy az élmény örökre megmaradjon!

Hogy kiderítsd, melyik a számotokra legideálisabb csomag, kérj egyedi ajánlatot és munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot a további tudnivalókról és a szabad időpontokról. Fizetni, úgyis csak a helyszínen kell!