KÖZLEMÉNY

Budapest, 2019. március 27.

Új projektet támogat közreműködőként a 3D Gallery Budapest: ’otthon’ címmel indul young adult műfajú, magyar nyelvű websorozat fiatalok számára a YouTube videómegosztón.

A sorozat középpontjában egy fiktív magyar kisváros áll, Pilisvölgy, amelynek szokványos jellegét egy, a helyi kávézójában történt lövöldözés töri meg. A tizenhét éves Fanni halálos sebet kap az incidens során, és osztálytársa, Alex megmenti az életét. A fiatal fiú ezzel magára vonja a hatóságok figyelmét, amivel az élete örökre megváltozik. Egy titok köti össze a fiatalokat, amelyre nemcsak a helyi rendőrfőnök és az országos nyomozóiroda, de Fanni barátai is kíváncsiak.

A tartalmat ténylegesen készítők, a forgatókönyvíró-rendező, az operatőr, a színészek, illetve a stáb további része is szinte kivétel nélkül a húszéveseikben járó fiatalok, akik így a saját generációjuk fiatalabb tagjai számára gyártják a websorozatot.

Kifejezett célja a gyártóknak egy minőségi és nem mennyiségi sorozat előállítása, az elsődleges célkitűzés, hogy összeszedett, jól szerkesztett, igényes, valódi élvezhetőséget nyújtó és tanulságos epizódok kerüljenek a magyar közönség elé.

A sorozat egy-egy része májustól kezdődően tizenhárom hónapon keresztül a hónap utolsó szombatján jelenik meg, két epizód között pedig extratartalmakkal jelentkezik az otthon nevű YouTube csatorna.

További részletek a websorozatról a www.otthonsorozat.hu weboldalon.

a 3D Gallery Budapest vezetősége