Iskolai program, kirándulás, és kiállítás suliknak - 3D Gallery Budapest

Iskolai program a 3D Galériában

Kreatív Iskolai program általános és középiskolásoknak egyaránt!

Egy kreatív iskolai programra vágyna, ahol az osztálya önfeledten szórakozhat? Nem szervezte még meg az év végi osztály kirándulást és a nagy hajtásban alig van ideje ezzel foglalkozni? Évközi tanulmányi kirándulás keretében kirándulna egy fél napot, de a diákoknak nincs kedvük az unalmas múzeumlátogatáshoz?

Hozza el az osztályt a 3D Gallery Budapest „Légy részese a művészetnek” című 3D tárlatára és a siker garantált!

2016 szeptemberétől iskolás csoportokat is szeretettel várunk a 3D Gallery Budapest „Légy része a művészetnek” című kiállítására. Hozzuk közelebb a galériába járás örömét a gyerekekhez, ötvözve felszabadító játékos formában történő tanulással! Új generáció, új típusú kihívások, a digitális technológia a mai világban már alapkövetelmény…

Miben más, mint egy szokványos galéria?


 • Interaktív iskolai program
  A galéria interaktív jellege lehetővé teszi, hogy a festményeket szabadon megérinthessék a gyerekek, aktívan részt vegyenek a képük megszerkesztésében. Hozzanak magukkal telefont vagy fényképezőgépet, így fantasztikus élményben lehet részük nap, mint nap, mikor a képeket visszanézik!
 • A galéria, ahol kötelező fényképezni
  Kreatív és egyedi beállásokkal a diákok 3D-s fényképeket készítenek magukról és társaikról, majd a tárlatvezető segítségével számos egyedi beállítású csoport - és osztálykép készül róluk.
 • Alkoss, pózolj, színészkedj!
  A diákok kipróbálhatják magukat minden területen, a saját fantáziájukra hagyatkozva állíthatják be osztálytársaikat a festményekbe
 • Ismeretterjesztő
  3D hatású képek segítségével a diákok, ezen az iskolai programon, játszva megismerhetik a térhatás, fény és árnyékolási technikák keltette illúziók mibenlétét, a perspektivikus ábrázolás és térhatások világát. Munkafüzetünk segíti a mélyebb berögződést.
 • Kreatív élmény
  A galériában természetesen a kreativitásé a főszerep. Itt minden diák kedvére alkothat, kreatívan kifejezheti magát!
 • Változatos program
  Az osztályok számtalan program lehetőség közül választhatnak, annak megfelelően, hogy mennyi időt szeretnének eltölteni a galériában. A szó(kincs)kereső-vetélkedők alkalmával csapatokban keresik a képekhez kötődő megfejtést, 15 darab versről kell asszociálniuk a játékosoknak, hogy melyik kép a megfejtés, majd a képekhez tartozó betűket összegyűjtve kell rájönniük a csattanóra!

 • Használd az okos telefonod vagy bármilyen multimédiás eszközt!
  Itt nem szól rád a teremőr, ha előveszed a géped és az egész tárlatvezetés alatt használod is, hisz kötelező!
 • Csapatépítő
  Mi kovácsolná össze jobban a diákokat, mint, hogy együtt élhetik át az interaktív élményt. Közös osztálykép, vicces csoportképek, egy örök életre szóló közös bankrablás! Ez nem egy szokványos iskolai program lesz!

 
You must have FTS Facebook Reviews extension active to see this feed.
 

Kérjen időpontot!

Töltse ki ajánlatkérőnket, hogy osztályára szabjuk a kreatív, kincskereső vetélkedőt, melynek ára MOST benne van a belépőben. Ha MOST kér ajánlatot, ajándékba adunk egy, a helyszínen azonnal kinyomtatott, A4-es méretű osztályképet! Adja meg az elérhetőségeit, az iskola nevét és az érkezés időpontját, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

[Kérjük, adja meg azt a mobilszámot, melyen elérjük Önt!]