1Be kell jelentkezni a Galériába?
Egyéni látogatóknak nem kötelező, de a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel érdemes előre időpontot foglalni, így ugyanis elkerülhető a sorban állás és várakozás a tárlatfotózás előtt. Mindenképpen ajánlatos online előre foglalni az időpontot azoknak a látogatóknak, akik sietnek, vagy étterem foglalásuk van.

Csoportos látogatóinkat (lánybúcsú, szülinap, iskolák, csapatépítő, csoportos turista látogatók) előre egyeztetett időpontban tudjuk fogadni.

Természetesen olykor előfordul egy-egy ad hoc jellegű látogatás, de kérlek ebben az esetben is jelentkezz be telefonon, hogy együtt ki tudjuk választani a leginkább alkalmas időpontot a látogatásra. +36302117908
2Csak a helyszínen tudok jegyet venni?
Jegyedet a helyszínen is megválthatod, és lehetőség van online jegyvásárlásra is. Mind két esetben opcionálisan választható, hogy előre lefoglalod-e érkezésed időpontját. Ezt online az alábbi linken megteheted.
3Online is tudok jegyet venni?
Igen, online jegyvásárlás esetén VISA/MASTERCARD/MAESTRO kártyát is elfogadunk. Sajnos American Express kártyát nem áll módunkban elfogadni.
4Ha ajándékba veszek jegyet, át tudom venni a helyszínen?
Ajándék jegyvásárlási opciónk kialakításakor rengeteg energiát fordítottunk arra, hogy otthonról, online, kényelmesen, akár személyre szabott üzenet megszerkesztésével, vásárolhassák meg látogatóink az ajándék jegyeket. Így specifikus ajándék jegytípusok közül válogathattok, kifejezetten személyre szabott üzenettel és design-al kedveskedhettek a megajándékozottnak. Az alábbi linken tudtok tájékozódni az ajándék jegyekről, és ajándék jegytípusokról.
5Mit jelent a „kedveskedj személyes ajándékkal” felirat az online jegyvásárlásnál az ajándék jegyeken?
A felirat feletti mezőbe üzenetet tudsz beleírni, így személyre tudod szabni az ajándékba vásárolt jegyet.
6Ajándékutalványt is tudok venni?
Ajándékutalvány vásárlásra a helyszínen, a 3D Gallery Budapest-ben van lehetőség. Nyitvatartási időben bármikor megvásárolhatod az ajándékutalványt.
7Online is tudok ajándékutalványt rendelni?
Sajnos erre nincs lehetőség, ha nincs időd bejönni, válaszd az online ajándék jegyvásárlási funkciónkat!
8Milyen kedvezményeket tudok igénybe venni?
Kedvezményes jegyárainkat igazolvány felmutatásával diákok és nyugdíjasok tudják igénybe venni! Ez 2800-Ft-os kedvezményes belépő megváltására jogosít, melyhez szintén tartozik ingyenes tárlatvezetés és ajándék fénykép is.
9Összevonhatok több kedvezményt?
Sajnos a szezonális és csoportos kedvezmények egymással nem összevonhatóak.
10A születésnap, csapatépítő és lánybúcsú alkalmával kell előleget adni?
Igen, az ajánlatadó formula kiküldése után csak abban az esetben tudjuk véglegesíteni foglalásod, ha az online jegyvásárlás közti opciók közül kiválasztod ás átutalod az „előleg” összegét.
11Hogyan tudok jelentkezni a csapatépítőre, lánybúcsúra, szülinapra, iskolai programra?
Válaszd ki a honlapon az adott szolgáltatáshoz tartozó fület, kattints rá, keresd meg az ajánlatkérő formanyomtatványt, töltsd ki és küldd el részünkre. Mi felvesszük veled a kapcsolatot és tájékoztatunk a részletekről, további teendőkről. Ha 3 napon belül nem kapsz választ, jelentkezz telefonon, az alábbi számon: +36302117908
12Akadálymentesített a helyszín?
Igen
13Milyen nyelven folyik a tárlatvezetés?
Magyar/ Angol/ Német/Jelnyelv
14Kell 3D-s szemüveg?
A tárlat megtekintéséhez nem kell 3D-s szemüveg. A képek már alapból úgy vannak megfestve, hogy szabad szemmel is kifejezetten jól látható a 3 dimenziós térhatás. Fényképezőgép, okos telefon, tablet, kamera, vagy bármilyen más multimédiás eszköz használata kötelező!
15Lehet fényképezkedni?
Igen, sőt kifejezetten ajánlatos. Az egyetlen galéria, ahol kötelező használni a 21.századi multimédiás eszközöket, kamerát, tabletet, okos telefont, fényképezőgépet!
16Hogy működik a galéria?
A látogató a belépőjegy megváltását követően rövid eligazítást kap a legfontosabb instrukciókról, majd kezdetét veszi az egyéni fotózkodás. Időtartama változó, attól függ hány fényképet készítesz. A fényképek elkészítését követően tárlatvezetőnk körbevezeti a látogatókat és közös fényképeket készít a vendégekről, így mindenkiről készül profi 3D-s fotó. Opcionálisan választható csapatjáték a szó(kincs)kereső vetélkedő.
17Mit vigyek magammal?
Feltöltött okos telefon, fényképezőgép vagy bármilyen multimédiás eszköz alapkövetelmény. Kérlek, győződj meg róla, hogy elég tárhellyel rendelkezik készüléked és hogy kellőképpen fel is van töltve.
18Hol van pontosan?
3D Gallery Budapest a belváros szívében található, közvetlen a Bazilika mögött, a Bajcsy-Zsilinszky út 17 szám alatt, és a Lázár utca sarkán.
19Egyedül is látogatható a galéria?
Természetesen. Ilyenkor tárlatvezetőnk viszi körbe a látogatót. Minden attrakciónál készítünk fényképet, a fotózkodást követően ajándék fényképet nyomtatunk!
20A jegyár csak a belépőt tartalmazza?
A jegyár a belépőn kívül, egy ingyenes tárlatvezetést is tartalmaz, mely során számos profi fotó készül az egész csapatról, így ez felér egy műtermi fotózással. Az itt készült képek mindegyikét elküldjük e-mailben, és a legjobban készült képek közül ajándékba nyomtatunk is belőle, így senki nem távozik üres kézzel, maradandó emlékkel térhet haza a galériából.
21Hány képet csinálhatok?
Korlátlan mennyiségű fényképet készíthetsz, a határ a fantáziád és a kreativitásod.
22Hány kép készül rólunk a tárlat fotózás alkalmával?
A tárlatfotózás alkalmával legalább 8-10 helyen készítünk csoportképet!
23Van ruhatár? Értékmegőrző?
Igen, díjmentes.
24Hol tudok parkolni?
A környéken igen nehéz szabad parkolóhelyet találni, hétköznaponként a parkoló fizetős, hétvégén ingyenes a szolgáltatás. A Galériának nincs külön parkolója. A környéken több parkolóház is található, melyet térítés ellenében bárki igénybe vehet.
25Nem baj, ha nincs jó minőségű fényképet készítő telefonom?
Nem probléma, ha nem rendelkezel a legújabb modellel, hisz tárlatvezetőnk profi fotókat fog készíteni rólatok, melyeket később e-mailben el is küldünk nektek.
26Fényképezőgéppel is élvezhető a tárlat?
Természetesen ugyanolyan élményt biztosít, mint az okos telefon.
27Hány órát maradhatok bent a galériában?
Nincs időkorlát, de a közös fotózást torlódás és sorban állás elkerülése miatt, körülbelül 1 óra után elkezdjük. Utána természetesen maradhattok még.
28Meddig tart a kiállítás megtekintése?
Attól függ hány képet készítesz, 1 órától- akár 3 órán át is tarthat. A közös fényképezés időtartama negyed óra. Az ajándék fényképet még a helyszínen kinyomtatjuk.
29Hogy lesz 3D-s kép, ha nem kell hozzá szemüveg?
A kézzel készített olajfestmények már eleve 3 Dimenzióban vannak megfestve, a térhatások, fény és árnyékolási technikák segítségével belelépve a képbe úgy tűnik, hogy részesei leszünk az attrakciónak.
30Nem lesz baja a képeknek, ha megérintem?
A kézzel készített olajfestmények különleges eljárási technikával –impregnálással - készülnek, így ha megérinted, nem mállik szét. A galéria interaktív, így a képeket bátran megérintheted, pózolhatsz az attrakciókkal.
31Mit jelent az, hogy „pózolni kell a képekkel”?
A kiállítás interaktív, így bátran megérinthetitek a festményeket, saját egyedi beállításaiddal tarkíthatod a portfóliódat, így biztos, hogy egyedi fényképek készülnek rólad és az egész családról. Színészkedj, pózolj, lépj bele a festménybe! Légy része a művészetnek!
32Nem vagyok profi fotós. Én is tudok majd képeket készíteni?
Természetesen nem kell profi fotósnak lenned, hogy élvezd a kiállítást. A 3D Gallery Budapest kifejezetten szórakozást nyújt azoknak is, akik nem szeretnek fotózkodni, így ők passzív részesei lehetnek a mókának. Akik aktív élményre vágynak, pózolhatnak, színészkedhetnek, beállhatnak az attrakciókba.
33Én csinálom a képeket, vagy van valaki, aki segít a fényképek elkészítésében?
Először egy rövid eligazítást követően, mindenki maga készíti a képeket, saját telefonnal, fényképezőgéppel, egymásról, majd miután a tárlatot végig jártátok és készen vagytok az egyéni fotózással, tárlatvezetőnk segítségével közös csoportképek készülnek rólatok! A profi fotózást követően kiválaszthatjátok a legjobban sikerült képeket és azt még a helyszínen kinyomtatjuk. Tájékozódj, hogy melyik jegytípushoz hány ajándék fénykép jár, vagy válaszd a VIP extra csomagot 990 Ft-ért, melyben 10 kinyomtatott plusz kép van.