Milyen kreatív programmal tedd emlékezetessé esküvői rendezvényedet?

Ki ne ismerné a szolgáltatói versenyt, szervezd meg magad vagy bízd esküvő szervezőre, a lényeg ugyanaz…millió szolgáltató közül kell választanod….fotós, videós, dekoratőr, vőfély? Hogy oldod meg a násznép szórakoztatását, míg te elmész a menyasszonyi fotózásra? Leginkább sehogy… a násznép így is úgyis unatkozik…

Márpedig van megoldás!

Válaszd az idei év legtrendibb rendezvény programját, bérelj 3D-s attrakciót és tedd egyedivé esküvődet!

Kitelepülésre, rendezvényre, több opció közül választhatsz.

1. A fotózás menete:

Az esküvő napján a 3D Gallery Budapest kitelepül a helyszínre és kezébe veszi az irányítást… Már a vendégek érkezésétől fogva elkezdődik a fotózás, két profi hoszteszünk segítségével fényképezzük a násznép apraja nagyját! Az elkészült fényképeket a helyszínen ki is nyomtatjuk, így mindenkinek lesz egyedi emléke életed Nagy Napjáról!

Köszönőajándékként már minifénykép, hűtőmágnes és kulcstartó is választható!

A köszönőajándékok elkészítését követően, hoszteszeink segítenek fotózkodni a vendégeknek és megörökítik a legjobb és legviccesebb pillanatokat, így az esküvői emlékkönyv tele lesz szuper pillanatokkal.


3. Miért helyszínen?

Még a legjobban szervezett esküvőkkel is megesik, hogy 2 program között több idő marad szabadon. Spórolj időt és gondolkodjon előre, szervezz be egy 3D fotófalat! Amellett, hogy feldobja a hangulatot, még egyedi képek is készülnek, amik garantáltan nem átlagosak és jókedvre deríti a násznépet!

Miért is éri meg?

Amíg a képek folyamatosan készülnek és újabb csapat áll be a 3D fotófal elé, közben a többiek is jót mulathatnak a vicces beállításokon, egyszóval szuper időtöltés.

A köszönőajándéknak hála, amit a helyszínen a 3D fotófalnál mi intézünk, hatalmas siker lesz, mert a szertartás végén a násznép hazaviheti magával, és rögtön lesz is egy fényképe az esküvőről.2. Miért 3D-s attrakció?

Mert szuper násznép szórakoztató és míg a fotózás tart, nem kell attól félned, hogy a vendégsereg unatkozik! Mert a köszönőajándékot a helyszínen mi intézzük! Saját arcképes hűtőmágnes a logózott angyalszárnyas kép előtt? Vagy csak egy ízléses mini fényképet szeretnél adni emlékbe? Esetleg saját arcképes kulcstartóval kedveskednél a násznépnek?

Válaszd bármelyiket, a siker garantált!
Most ráadásul 100 %-os fotókönyv kitöltési garanciával!

 

Akik minket választottak...

Ha te is aggódsz esküvőszervezés közben akár csak az egyik pont miatt is:

- Nem találsz elég kreatív rendezvény programot…
- Egy esküvő alatt nehéz minden vendég igényét kielégíteni
- Állófogadáson nem szeretném, ha céltalanul lézengene a násznép
- A menyasszonyi fotózás alatt, nincs olyan programpont, ami kikapcsolná a vendégeket
- Nehéz megfelelni a folyamatosan növekvő igényeknek a változatos programlehetőségek területén
- Nem találsz exkluzív és igényes rendezvényprogramot

Mivel tudom, hogy a várakozással töltött üresjáratokat senki sem szereti, ezért szerettem volna valami extrát, ami feldobja és lefoglalja az embereket…. A 3D Gallery Budapest tökéletesen megfelelt erre a célra. A galéria egy angyalszárnnyal települt ki az Anker’t-ben tartott rendezvényre, amit nagyon élveztek a leendő olvasóim. Csomó fotót készítettek vele… Végre egy könyvbemutató, aminek a kezdete sem unott várakozással telt

T. Anikó író

Amiért partnereink kitelepülésre és céges rendezvényre minket választottak:

- 2018 legszórakoztatóbb rendezvény programja
- Kreatív és egyedi szórakoztatás
- Korlátlan fényképkészítés
- professzionális fotók
- programlehetőség minden korosztálynak
- egyedi fotófal
- cégre és rendezvényre szabható attrakció
- esküvőkön köszönőajándék

The Smiling Hospital Foundation is very grateful to 3D Gallery Budapest for the super support before and during the Grand Gala in the Marriott Hotel on February 3, 2018. We had two wonderful paintings in 3D format. One of these was very large and especially made for us Many of the 200 guests at the Grand Gala „caught” the little girl and received a picture afterwards

Dr Albert Royaards

Milyen menyasszonyoknak ajánljuk?

Akik..

-valami egyedire vágynak
-helyszínhez köthető ajándékot szeretnének
-kitöltő programot keresnek
-3-az egyben
-professzionális fotók

[Kérjük, adja meg azt a mobilszámot, melyen elérjük Önt!]