Csapatépítő helyszínt keres?

Lassan épül a csapat? Nem ismerik alkalmazottai egymást eléggé és szeretné az összhangot megteremteni közöttük?
Tudunk egy jó csapatépítő helyszínt!

A 3D Galéria remek csapatépítő helyszín bármilyen kisebb vagy nagyobb csoport számára. A létszám nem számít, nálunk elfértek! Hagyja, hogy az alkalmazottak, kollégák szórakozva ismerjék meg egymást, egy olyan környezetben, amelyet egy festő művész különleges képein kívül csak az emberek fantáziája mozgat. Egy komoly üzletember is képes játszani és szórakozni, s ekkor kiderülhet, milyen ember valójában. Különböző játékokkal várjuk a csapatot, melyek a kommunikációt, a munkamegosztást és felelősségtudat fontosságát hangsúlyozzák. Legyen szemtanúja csapata épülésének, akár vegyen részt a játékos kalandokban! Galériánk a speciális technikával készült festményeivel biztosítja a hasznos időtöltést és hatalmas nevetéseket, ahogy önök folyamatosan felfedezik a 3D hatás adta lehetőségeket.

Ráférne az alkalmazottakra egy kis kikapcsolódás? A 3D Galéria ideális csapatépítő helyszín minden csoport számára! Hagyja, hogy alkalmazottai vagy kollégái szórakozás útján ismerjék meg egymást, egy olyan környezetben, ahol képzeletük mozgatása elengedhetetlen.


Hozza el csapatát interaktív kiállításunkra és tesztelje kreativitásukat, oldja fel gátlásaikat, erősítse a csapattagok közötti köteléket azzal, hogy rengeteg fantasztikus és humoros képet szerkesztenek a galéria falai közt, nevezetesen a festmények előtt. Különleges technikával készült képeinknek 3D hatásuk van. Az Önök feladata csupán az, hogy részt vesznek festményeink mozgalmas világában. Akár szuper csapatépítő helyszín is lehetne, ugye?


Okostelefonjukra vagy kamerájukra szükségük lesz! A csapatépítő során különleges figyelmet fordítunk a csapatra, egy munkatársunk kifejezetten csak Önökért tevékenykedik majd az esemény folyamán.


Hogy kiderítsd, melyik a számotokra legideálisabb csomag, kérj egyedi ajánlatot és munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot a további tudnivalókról és a szabad időpontokról. Fizetni, úgyis csak a helyszínen kell!