Szülinapi programot keresel?


Felejthetetlen exkluzív 3D-s gyermekzsúr stressz nélkül!

Unod a játszóházas szülinapi programokat? Ha nem szeretnél futószalagon gyártott szülinapot gyermekednek?

Valami kreatív, egyedi és ötletes szülinapi program helyszínre vágysz? Tartsd meg gyermeked szülinapját exkluzív környezetben. A 3D Galéria már önmagában szenzáció! Magyarországon elsőként!

Melyik gyermek ne vágyna arra, hogy szülinapját barátaival együtt tölthesse, miközben egy átlag szülinapi programhoz képest már önmagában felejthetetlen élményt kap, miközben fényképeznek és fényképezkednek, ráadásul 3D-ben!
Megszámlálhatatlan fénykép és koreográfia, csoportos illetve egyedi beállások! Csak okos telefonra vagy fényképezőgépre van szükségük, így a jókedv garantált!

Mi teszi exkluzívvá és egyedivé gyermeked szülinapját?

A galériában egyidejűleg CSAK egy szülinapi programot rendezünk, a vendégeket nem tesszük ki annak az érzésnek, hogy gyermeke szülinapja csak egy a sok közül. A szülinapoztatás nálunk nem futószalagon történik! Ilyenkor csak az ünnepeltre koncentrálunk, a gyermek szülinapja és Ő áll a középpontban, minden kivétel nélkül róla szól!

Stressz mentes szülinapi program felfordulás és idegeskedés nélkül!

Ha még nem tudod, milyen kreatív helyszínen tartsd gyermeked szülinapi programját? Ha ötleted sincs, hogy fogod megoldani az étkezést? Ha nem akarsz már megint egy stresszelős szülinapi programot?

Mi átvállaljuk a szülinap megszervezésének fáradalmait, megrendeljük a tortát, kész meghívókat adunk, berendezzük a helyszínt, konzultálunk a szülinapossal, felmérjük az igényeit, lufit rendelünk, gondoskodunk cateringről és minden másról, ami egy emlékezetes szülinaphoz kell!

A szülinapi program tervezet:

  • 1. Vendégek érkezése, vendégvárás, ismerkedés a galériával és a képekkel! Fényképezkedés különböző őrült és vicces beállásokban egyénileg és csoportosan egyaránt! Tárlatvezetőink profi fotókat készítenek!
  • 2. Csoportképek, koccintás gyerekpezsgővel a szülinaposra!
  • 3. Rejtvényfejtő kincskereső és a csapatjátékok!
  • 4. Pizza-party!
  • 5. Tini diszkó és retró party!
  • 6. Torta ceremónia!
  • 7. Ajándékozás

Kell ennél jobb szülinapi program?

 

Bízz meg minket gyermeked szülinapjának megszervezésével, hogy az élmény felejthetetlen legyen!

Most "Happy szülinap" garanciával! Ha a szülinapos elégedetlen, rosszul érezte magát, mi magyarázkodás nélkül visszatérítjük a szülinap teljes költségét!

Adja meg elérhetőségét, mi visszahívjuk a részletekkel!