Iskolai program!

 
 
 

Hozzuk közelebb a galériába járás művészetét a fiatalokhoz! Új generáció, új típusú kihívások, a digitális technológia a mai világban már alapkövetelmény.

Rólunk:
Légy te is fotós, profi festő, művész vagy rendező! Miközben a 3d hatás, optikai illúziók és térjátékok csalfa világán keresztül szemléled saját alkotásod!

A galéria, ahol szórakozhatsz, játszva tanulsz, miközben átéled a művészet csodáit, annak részévé válsz! Több, mint 30 attrakció, többsége kézzel festett olajfestmények, mellyet megszabad érinteni!

Kreáld meg az egyedi kompozíciód! Valósítsd meg saját elképzelésed, a kép adott, légy te is részese a csodának!
Minden korosztály számára, kicsiknek és nagyoknak! Mert mindenki megtalálja saját elképzelését, hisz a képet Te ihleted, a művészet Te magad vagy!

Miben más iskolai program ez?


 • Interaktív, nem szokványos galéria.
 • Bátran használhatod fényképezőgépedet, a képeket megérintheted!
 • A 3D hatású képek segítségével játszva megismerheted a térhatás, fény és árnyékolási technikák keltette illúziók mibenlétét, a perspektivikus ábrázolás és térhatások világát ingyenes munkafüzetünk segíti a mélyebb berögződést.
 • Kiváló helyszín osztálykirándulások, csapatépítés és iskolai programok megszervezésére!
 • Hozzuk közelebb a gyerekeket a művészethez! Hogy a galériába járás újra élmény legyen!
 • Könnyebben rögzülnek a híres festmények.
 • Kincsvadászat
 • Ingyenes csoportkép iskolai faliújságra

Amit az iskolai program belépő csomag tartalmaz:


 • korlátlan 3D fotózkodás a képekkel
 • animátor, tárlatvezetés
 • helyszínen kinyomtatott csoportkép hagyományos fényképre

A galéria interaktív jellege lehetővé teszi, hogy a festményeket szabadon megérinthesd, aktívan részt vegyél a képed megszerkesztésében. Hozz magaddal telefont vagy fényképezőgépet, így fantasztikus élményben lehet részed nap, mint nap, mikor a képeket visszanézed! Ne feledd, a képtárat folyamatosan cseréljük, így érdemes visszanézned.2490 Ft-os belépő tartalmazza:

- korlátlan fényképkészítési lehetőség
- szó(kincs)kereső-vetélkedő asszociációs játék
- ingyenes tárlatvezetés

Most a kísérlő tanároknak ingyenes!

Hozzuk közelebb a galériába járás művészetét a fiatalsághoz!

Garantáltan sikere lesz a tárlatnak! A hely ahol digitális technikával ötvözve játszva tanulnak, lopva ragad rájuk a kultúra és művészet, mindemellett fejleszti a kreativitásukat és ráadásul még 21. század módjára jól szórakoznak!

 
[fts_facebook id=3Dgallerybp posts_displayed=page_only reviews_type_to_show=5 reviews_rating_format=1 posts=1 words=10 type=reviews hide_like_option=no show_follow_btn_where=above_title]
 

Miért választanak minket a tanárok?

Ha egy kreatív iskolai program lehetőségre vágyna, ahol az osztálya önfeledten szórakozhat? Unja az állandó fegyelmezést és nem talál megfelelő osztályprogramot a diákoknak? Kirándulna egy fél napot, de múzeumba nincs kedvük elmenni? Csak a közösségi oldalak hozzák lázba a gyerekeket és a folyamatos posztolás?
Hozza el az osztályt a 3D Gallery Budapest „Légy részese a művészetnek” című 3D tárlatára és a siker garantált! Legyen a legnépszerűbb tanár az iskolában! Tárlatvezetéssel egybekötött szórakozás, kultúra és játékos tanulás! Garantáltan élvezni fogják a diákok! Okos telefon vagy fényképezőgép használata kötelező! Kreatív és egyedi beállásokkal a diákok 3D-s fényképeket készítenek magukról és társaikról, melyet később retusálva posztolnak a világhálón. A híres festmények, úgy mint Monalisa, Monet és társai, egyaránt fellelhetőek a tárlatban.

Itt nincs szükség fegyelmezésre, hisz a galéria interaktív. A képeket bátran megérinthetik, megalkothatják saját művészi beállításukat! Az alap tárlatvezetésen túl, számos más programmal várjuk az iskolákat, iskolásokat! A szórakozás mellett, több órán keresztül lekötjük a diákokat, a kreatív vetélkedőn át, egészen az itt megtartott rajzórákig.
Osztálykirándulás, alternatív kinti tanóra, iskolai program, rajzóra és művészeti oktatás egy helyszínen!

Kísérő tanároknak természetesen ingyenes!

Kérjen időpontot!

Töltse ki ajánlatkérőnket, hogy osztályára szabjuk a kreatív, kincskereső vetélkedőt, melynek ára MOST benne van a belépőben. Ha MOST kér ajánlatot, ajándékba adunk egy, a helyszínen azonnal kinyomtatott, A5-ös méretű osztályképet! Adja meg az elérhetőségeit, az iskola nevét és az érkezés időpontját, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!