Interaktív szórakoztató programot keres magán rendezvényére?

Manapság nem könnyű kielégíteni az egyre növekvő igényt, miszerint minden megrendelő a legtrendibb és legszórakoztatóbb programmal szeretne előrukkolni a következő rendezvényén! A Green-box ideje lejárt…

A 3D-s festmények segítségével tegye személyessé rendezvényét! Válasszon meglévő 3D-s képeink közül, vagy rendeljen saját logós egyedi tervezésű attrakciót!

Miért a 3D-s attrakció?

Mint rendezvényszervező, bizonyára Ön is érezte már a megrendelői oldalról egyre erősödő nyomást, miszerint minden évben kötelezően elő kell rukkolnia valamilyen kreatív újdonsággal!? Alig talál valamilyen kreatív programot, ami lekötné a vendégeket? Vagy már mindent elsütött a létező program lehetőségek közül?

Márpedig a megrendelőnek újdonság kell!

Válassza az idei év legtrendibb rendezvény programját, béreljen 3D-s attrakciót és tegye egyedivé magán rendezvényét!

Kitelepülésre, rendezvényre partnereink, több opció közül választhatnak.

1. Kitelepülés 3D attrakcióval

A csomagban egy választható 3d-s attrakciót biztosítunk, melyet 3 órás intervallumra az adott rendezvényre kihelyezünk. A konstrukció lényege, hogy hoszteszeink a vendégekről fényképet készítenek, azt digitális formátumban továbbítják a résztvevőknek és még a helyszínen ki is nyomtatják! Két professzionális hosztesz munkatársunk gondoskodik a vendégek jókedvéről.

Kérje katalógusunkat és válasszon a meglévő attrakcióinkból, tegye egyedivé rendezvényét és válasszon a rendezvény tematikájához illő képet!

Marketing plusz kiegészítő csomagunk biztosítja a saját logó kihelyezését és közösségi média kampány létrehozását, hisz a vendégek előszeretettel osztják meg a róluk készültképeket saját közösségi média platformon. Szponzorált tartalommal és nyeremény játékkal a magas elérés garantál!

2. Kitelepülés 3D Stúdióval

Ez a csomag stúdió ajánlatunkat tartalmazza, melyben komplett fotófal dekorációt és több 3d-s attrakciót biztosítunk a rendezvény időtartama alatt. A hercegnős esküvői álom dekorációtól a vintage stíluson át egészen a gatsby style-ig minden megtalálható repertoárunkban!

3. Kitelepülés egyedi megrendelésre készített 3D-s festménnyel.

Egyedi igények alapján magán rendezvényére szabjuk 3D-s attrakcióját, a kreatív ötleteléstől a kivitelezésig.

Foglaljon most le magán rendezvényére 3D-s attrakciót és kérjen ajánlatot a kitelepülésre!

Kattintson a további részletekért!