Ha ötleted sincs, mi lehet a tökéletes ajándék? Ha a megajándékozottnak megvan mindene? Hiába gondolkozol, de nem jut eszedbe semmilyen egyedi és kreatív ajándék ötlet?


Itt az ideje új ajándék ötletek után nézni, hisz a haszontalan ajándékok ideje lejárt! Ajándékozz felejthetetlen élményt szeretteidnek, a megfelelő alkalomhoz illően! Valljuk be, Te sem örülnél egy személytelen, sablonos ajándéknak…

Vásárolj online 3D Gallery Budapest belépőt, és tedd személyessé a pillanatot! Ajándékozz 3D-s élményt a kivételes alkalmakra, hogy az emlék örökre megmaradjon!

A 3D Galéria már önmagában hatalmas élményt nyújt, hisz interaktivitása révén kivételes és egyedi program. A 3D-s műalkotásokba beállva szabadon pózolhatsz, színészkedhetsz és kedvedre alakíthatod, egyedi művészi kompozíciód! Az egyetlen galéria, ahol kötelező okos telefont, fényképezőgépet vagy bármilyen multimédiás eszközt használni, na meg a határtalan fantáziádat!

A 3D-s élmény program tartalmazza:

1. A 3D Galéria bemutatása

Elmagyarázzuk a technikai instrukciókat, hogy miről szól a galéria, mik azok a fotó pontok, és hogy honnan érvényesül a legjobban a 3D térhatás. Természetesen, ha elakadnátok, kollégáink bármikor készségesen segítenek.

2. Egyéni 3D-s fotózás

A látogatók saját eszközzel egymásról készítenek fényképeket. A fényképezésre szánt idő egyén függő, természetesen igény szerint alakítható.

3. Tárlatvezetés, és profi 3D-s fotók készítése

Mely során kollégánk - 8-10 attrakció előtt csoportképet készít a látogatókról, melyeket e-mailben továbbítunk.

4. Ajándék fénykép nyomtatása

Minden jegytípus tartalmaz ajándék kinyomtatott fényképet, így a 3D-s élményről kézzelfogható emlék is készül.

Élmény ajándék: Miért ajándékozz 3D Gallery Budapest belépőt?

„3 az 1 ben”: Meglepetés, felejthetetlen élmény, és maradandó emlék is egyben. Azok számára is kiváló ajándékot nyújt, akik a kreatív programokat részesítik előnyben és azoknak is, akik örülnek a tárgyi dolgoknak, így nem kell döntened, hogy élményt, vagy kézzel fogható ajándékot adnál szívesebben!

Egyedi és személyre szabható üzeneteket hagyhatsz a belépőn, így tehát nem tűnik úgy, mintha kuponos oldalról vásároltál volna és gyorsan le akartad volna tudni az ajándékvásárlást.

A képek természete miatt univerzális és minden korosztály számára szuper ajándék.

Online is lefoglalhatod, így nem kell hosszú órákat szánnod az ajándék beszerzésére. Élvezd a stressz mentes online jegyvásárlás előnyeit!

Exkluzív megjelenése miatt nem kell attól félned, hogy egy akciós kupon benyomását kelti, hisz a sablonok miatt alkalomhoz illő benyomást kelt.

Fél évig felhasználható. A vásárlástól számított fél éven belül bármilyen napon felhasználható. Online bejelentkezés a sorban állás elkerülése miatt ajánlott.

Kreatív ajándék lévén nem kell attól félned, hogy nem fog tetszeni a megajándékozottnak, hisz a 3D Gallery Budapestben mindenki megtalálja a kedvenc attrakcióját, amivel szívesen fotózkodik.