Kreatív és eredeti családi programot keres?

A 3D Galéria megadja a lehetőséget Önnek és családjának a felhőtlen szórakozásra. Ahogy a mondás tartja: Egyszerű, de nagyszerű. Egy családi program keretében, legyenek részei a galéria festményinek csupán azzal, hogy eléjük állnak. Különleges technikával készült képeink bebizonyítják, milyen sokat jelent a perspektíva és közben bevezetik gyermekeiket az önálló, kreatív művészkedés alapjaiba. Ezeket mind úgy teszik, hogy a gyerekeknek le sem kell tenniük a hőn szeretett mobiltelefonjukat, sőt, használatuk kötelező galériánkban.

Ideális családi program mindenkinek. Látogassanak meg minket pár kacagós, szabad, művészettel átitatott órára! A jókedv garantált!


Használják ki a galéria családi jegyeit, hogy kedvezményesebben léphessenek be a fotózás és a végtelen kalandok világába! A családi program jegy igénybevételéhez 2 szülő és minimum 1 gyermek, vagy 1 szülő és minimum két gyermek szükséges. Így a belépővel egy szülő és két 18 év alatti gyermek, illetve 2 szülő és egy 18 év alatti gyermek látogathatja meg a tárlatot.

A gyermek jegyet 18 éves korig vehetik igénybe a látogatók.

Az alap családi jegyen felül, minden extra gyermek után már csak 1000 Ft-os belépődíjat kérünk! Kérük fényképes igazolványokat hozzanak magukkal, mert a kasszánál munkatársaink elkérhetik.

2 felnőtt + 1 gyerek --- 9000 Ft
(Az alap családi jegyen felül, minden extra gyermek után csak 1000 Ft-os belépődíjat kérünk!)
2 felnőtt + 2 gyerek --- 10500 Ft
2 felnőtt + 3 gyerek --- 12000 Ft

Most a kedves látogatóknak lehetőségük van 990 Ft-os felár mellé 5 db extra képet igényelni!

Kéjük ezt a helyszínen előre jellezék munkatársainknak. A standard belépő megváltása után, már csak 300 Ft-os képenkénti felár ellenében tudunk extra képet kinyomtatni!

A családi program belépő árainak kialakításakor figyelembe vettük a családi igényeket, így az árak tartalmazzák az ingyenes tárlatvezetést, a helyszínen kinyomtatott fényképeket és a szókincs-kereső családi vetélkedőt egyaránt.

Kiknek ajánljuk?
-kamasz gyermekes családoknak
-kisgyermekes családoknak
-nagycsaládosoknak
-mókás anya-lánya program
-vicces apa – fia program
-nagyszülő – unoka program
-családi program szeretőknek

A családi program részletes leírása.

Az ár tartalmazza az ingyenes tárlatvezetést, mely során kollégáink elmagyarázzák, hogy honnan és milyen szögből érdemes a fényképeket készíteni, illetve hogy kell értelmezni a 3D hatást.

A 3D Galéria bemutatását követően a családi programon időkorlát nélkül szabadon fényképezkedhetnek a műalkotásokkal, használhatják saját fényképezőgépüket, okos telefonjukat, vagy kamerájukat a 3D-s képek elkészítéséhez.

Ezt követően tárlatvezetőink körbeviszik a látogatókat, és 7-9 műalkotás előtt közös családi képeket készít róluk, melyeket természetesen kivétel nélkül elküldünk e-mailben.

A belépő típusához mérten helyszínen nyomtatott képeket adunk ajándékba.

Mindezek mellett a 1,5 -2,5 órás program egy csapatépítő - kincskereső vetélkedőt is tartalmaz, melynek lényege, hogy a családtagok csapatokba szerveződve, egy feladatsor alapján, különböző versikékről asszociálnak a műalkotásokra, majd a hozzájuk tartozó betűket összegyűjtve jönnek rá a megfejtésre.

A tárlat 300 nm-en található, több mint 30 attrakció várja a kreatív, alkotni vágyó családokat!

Mesevilág-elrepít a valóságból - Csodálatos élmény, ajánlom minden korosztálynak. Fantasztikus kiszolgálás, barátságos környezet és a képek önmagukért beszélnek. Egy kicsit olyan, mintha átbújtam volna azon a bizonyos kulcslyukon és Alíz csodaországban ébredtem volna. Biztosan vissza fogok még menni az új tárlatra is.” Margit P

Amiért a családok szívesen látgatnak minket:
- Nálunk minőségi időt tudnak együtt tölteni a családtagok! Fényképeznek, pózolnak, kreatív és vicces beállításokon keresztül mutatják be, hogy fantáziájuk határtalan, a közös élmény alatt csak és kizárólag egymásra koncentrálnak ezen a családi programon
- Az egyetlen hely, ahol generációk együtt nagyszerűen szórakoznak. A kicsiktől a nagyokig! Unokától a nagyszülőkig!

"Szuper volt, gyermekeim és a mama is nagyon élvezte" E. Solt

- A 3D Gallery Budapest – Magyarország egyetlen vizuális szelfi galériája, igen népszerű, hisz abszolút egyedi és újfajta szórakozási lehetőséget kínál a látogatóknak.
- Szülőbarát program! A galéria kifejezetten alkalmas felnőttek szórakoztatásra is!
- A XXI. század legtrendibb szórakozási formája, mert fényképezni, fényképezkedni mindenki szeret, így kiváló időtöltés és családi program egyszerre. Végre nincs veszekedés, hogy hova szervezzék a hétvégi programot.

Foglalja le a családjának a legmegfelelőbb időpontot, és vásárolja meg jegyét online, hogy ezzel is elkerülje a felesleges sorban állást a kasszánál!