Anyák napi ajándék ötletek

„Anya csak Nő lehet. Ez az ő kiváltsága. Az ő hivatása. A legszebb és legnehezebb. A legnehezebb, hiszen olyan hivatás, amely sosem ad szabadságot, soha nem enged pihenőt, állandó figyelmet, szeretetet, odaadást kér, vár, követel. Ám mégis szép. Mert csak ő ismeri a titkot. Az anyai szív titkát. Hogy miként válik egy új élet önálló emberré.”

 >>> Csitáry-Hock Tamás

Leírtam a szerintem 2 legszuperebb fajta ajándékot! Íme:

Kézzel készített:

Nincs is szebb ajándék, mint amikor még fiatalon és lelkesen kézzel készítettünk anyukánknak ajándékokat! Emlékeztek még az anyák napi papír virágokra? Vagy amikor képeslapot rajzoltunk nekik? Ahogy felnőttünk, úgy változtunk mi is, és kezdte igazi varázsát veszíteni a kézzel készített ajándékok öröme. DE NEM KELL HOGY ÍGY LEGYEN! Igenis, lehet felnőttként is kézzel készíteni ajándékot anyukánknak! Legyen hasznos, amire ha ránéz használat közben, te jussál róla eszébe! Például ha szeretsz horgolni, horgolj neki edényfogót!

Ha tudsz kötni, azzal még szuperebb ajándékokat készíthetsz! Pulcsit, kesztyűt, zoknit, sálat, fantáziádnak csak a kézügyességet és képzeleted szabhat határt!

Szeretsz varrni? Akkor ragadj tűt, cérnát, keress pár régi rongydarabot, és varrj egy személyre szóló párnát! 2 négyzet alakú anyagot összevarrsz kifordítva, hagysz egy helyen lyukat, oda betömsz régi szivacsdarabokat, rongyokat vagy esetleg egy kész párnát is belerakhatsz! Mi már kipróbáltuk a családban, és igazán nagy sikere volt! A párnahuzatra varrtunk egy olyan alakzatot/állatot ami fontos volt az ajándékozottnak.

Élményt ajándékba!

A legújabb fajta ajándékok már nem is kézzel foghatóak! Ebben a rohanó világban, sokszor kevés ideje van az embereknek, főleg készíteni nem tudnak már ajándékokat idő hiányában. Éppen ezért lettek most divatosak az úgynevezett élmény ajándékok! Szerintem anyák napjára is szuper ötlet lehet, olyan ajándékot venni, ami egy programra jogosítja anyukánkat. Gondoljunk bele mennyit dolgozik és aggódik miattunk nap mint nap édesanyánk, igazán kikapcsolódhatna ő is néha, nem? Ezért jók ezek az élmény ajándékok, így végre ő is pihenhet pár óra erejéig!

Miért válaszd a 3D Gallery Budapest-et élményajándéknak?

Mert ez egy interaktív kiállítás, ahol a képeket tulajdonképpen te magad kelted életre! Három méteres festményeink előtt pózolva, bárki lehetsz egy fénykép erejéig!

Megérkezve a 3D Galériába, egy rövid eligazítás után kezdetét veszi a szórakozás. Miután mindenki megbizonyosodott róla, hogy a fotópontról készített képek adják a legjobb háromdimenziós térhatást, elkezdődik a program első része.

Egyéni 3D fotózás

A család saját fényképezőgépével vagy okos telefonjával körbejárja a tárlatot és az eszközök segítségével fényképeket készítenek egymásról az attrakciók előtt. A festmények zöme kézzel készített olajfestmény, ennek ellenére megengedett megfogdosni a képeket, sőt, kifejezetten ajánlatos, ha a látogató interakcióba lép a festményekkel.

Csak a saját fantáziátokon múlik, hogy mit alkottok a festményekből. Kiegészítők használatával tehetitek színesebbé és egyedibbé a fényképeket.

Az egyéni fotózkodást követően tárlatvezetőnk 8-10 helyszínen családi képeket készít a látogatókról, melyet e-mailben továbbküldenek a megadott e-mail címre.

Ajándék fénykép

A tárlatvezetést követően ajándék fényképet nyomtatunk a kedves látogatóknak. A legjobban készült képek közül kiválaszthatják a kedvenc 3 dimenziós attrakciójukat, melyet még a helyszínen kézhez kaphatnak!

Szó(kincs)kereső  családi vetélkedő

Az önfeledt fényképezés és művészeti oktatás után opcionálisan választható programot kínál a galéria családi vetélkedő formájában, melynek lényege, hogy különböző talányos fejtörőkön keresztül a versenyzőknek össze kell gyűjteniük a festményekhez tartozó betűket, majd a random szószedetből ki kell rakniuk egy két szóból álló szókapcsolatot és ezen keresztül asszociálniuk kell a megfejtésre.

A helyes megfejtőknek ajándék gumicukorral kedveskedünk.

A helyszín Budapest szívében a Szent István Bazilika mellett található, így nem kell órákat tölteni az utazással

Összegezve tehát: Okostelefonotok és a tárlatvezetők segítségével szuper képeket készíthettek, amiket később anyukád be is rakhat az albumába emlékként! Klasszikus festmények is találhatóak a tárlatban, így játszva ismerhetitek meg Mona Lisát és Van Gogh-ot is! Itt mindig nagy nevetések vannak, mert ez egy modern Galéria, ahol a klasszikusnak számító Galériákkal ellentétben, meg lehet érinteni a képeket, lehet fotózni (sőt! kötelező is) és lehet hangosan nevetni is! Ezért nem kell, hogy anyukátok művészet kedvelő legyen, bátran hozzátok el ide a 3D Galériába, mert garantáltan jól fogja érezni magát! A tárlatvezetés végén ajándék fényképet is kapnak a látogatók, így máris lesz neki egy emléke rögtön erről a napról!

Ha ajándékba veszel édesanyádnak 3D Gallery Budapest belépőt, válaszd hozzá anyák napi sablonunkat!

http://3dgallerybudapest.hu/ajandekba-veszem/