Portfólió fotózás

Show all
Portfólió fotózás

Páros élmény.

Te is sokszor gondoltál már rá, hogy elmennél egy portfólió fotózásra? Gondolatban már össze is készítetted a ruháidat meg a sminkeket? Esetleg valakit vinnél is magaddal?

Ha ez mind igaz

és még mindig nem voltál soha portfólió fotózáson, akkor valószínűleg a pénzzel van a gond. Drágállod a portfólió fotózást, ugye? Úgy érzed, hogy ez túl sok pénz pár képért, nem? Teljesen egyetértek.

De most van egy jó hírem. Egy éve, Magyarországon elsőként megnyílt a 3D galéria Budapest a Bajcsy-Zsilinszky úton a Bazilika mögött. Sőt egész Európában elsőként, jó mi? És hogy miért is jó ez Neked?

Mert a galéria nem elég, hogy egy iszonyú jó és különleges szórakozás, de ha akarod a saját portfólió fotózásod is még hozzá olcsón. 😉

Mostmár kiváncsi vagy a 3D galériára ha jól sejtem, ugye?

Na akkor nézzük mi is az a 3D galéria. Először is, ez egy tényleg különleges és újfajta kikapcsolódás, mivel ilyet nem találsz máshol Magyarországon, sőt Európában sem. 300 m2-en, több mint 30 darab 3D hatású kép csak Rád vár. A galéria interaktív, ami azt jelenti, hogy nyugodtan hozzányúlhatsz a képekhez, a Te feladatod mindössze annyi, hogy részese legyél a remekműnek!

Ez nem ám egy szokványos galéria,

mivel itt nem hogy használhatod a telefonodat, de egyenesen elengedhetetlen, hogy használd. Annyi képet készíthetsz vele, amennyit csak szeretnél. És ebben a galériában még csak csöndben sem kell lenned. Már most megéri, nem? A 3D galériában senki sem fog Rád szólni, hogy elég lesz a fotózkodásból. Csinálhatsz annyi egyedi selfiet, amennyit csak szeretnél. Lehetsz egyedül a képen vagy a barátoddal, családoddal vagy akár az egész baráti társasággal, mivel itt minden csak Rajtad múlik.

Ha olcsó portfolió fotózásra vágysz,

én mégis azt tanácsolom, hogy a barátnőddel ketten gyertek. Végül is csak Ő lesz Veled a legtürelmesebb, jól sejtem, nem? Főleg, ha mindketten vágytatok már arra, hogy portfólió fotózáson vegyetek részt, ez tuti jó kaland lesz.

Szép ruha fel és kezdődhet a véget nem érő fotózkodás!

A festményeknek és a galériának köszönhetően, itt egyszerre lehetsz Te modell és a profi fotós is.

Rajtatok áll,

hogy milyen beállításokkal és melyik festménynél hány képet csináltok egymásról vagy akár együtt közösen. Ki ne szeretne angyalszárnyakat magának? Vagy szeretnél esetleg a szakadék szélén egy vízesés fölött képet készíteni magadról? Ezt itt mind megteheted. De ha esetleg ennél extrémebbre vágysz, gyere és birkózz meg a galéria T-Rexével vagy tetováld ki Mona Lisa szemöldökét! Igen, jól hallottad Mona Lisaét.

Nem elég, hogy sokkal olcsóbb, mint egy hagyományos portfólió fotózás, de sokkal egyedibb képeid is lesznek. Itt nem csak a műtermi fehér vagy fekete háttér előtt pózolhatsz, hanem különleges környezetben. Kedvedre válogathatsz a szép hátterek és a szórakoztatóak között.

Miután már úgy érzitek, hogy nincs több póz vagy beállítás, amit kipróbálnátok, vagy esetleg elfáradtattok, akkor sincs vége a galériában töltött időnek. Amint úgy érzitek, hogy végeztetek, a galéria egyik dolgozója fog Titeket körbevezetni a galériában és újabb képek készülnek Rólatok. Így lesznek Rólatok közös és egyéni profi képek is.

Ha még ez sem lenne elég,

a végén kiválaszthatjátok a legjobban készült képetek és azt ott helyben ki is nyomtatják nektek. Hát nem szuper? Azonnal kézhez kapjátok a kedvenc fotótokat nyomtatva. Ezen felül az összes Rólatok készült fotót elküldik Nektek e-mailben és akkor otthon kezdődhet is az utómunka. Ha esetleg úgy éreznétek, hogy a képek már önmagukban is tökéletesek, akkor van lehetőségetek VIP jegy vásárlásra, ami nem csak 1 hanem kapásból 10 darab nyomtatott képet tartalmaz.

Ha meggyőztelek, akkor már nincs más dolgod, mint elmenni és részt venni életed első és legkülönlegesebb portfólió fotózáson azzal együtt, akivel csak szeretnél.

A galéria különféle opciókkal vár Téged, van diákkedvezmény családi kedvezmény, csoport kedvezmény, hogy az élmény tényleg maradandó legyen!