Karácsonyi ajándékötlet

Show all
Vetkőzz

Karácsonyi ötletnek ajándékozz egy élményt akár!

Szeretnéd megajándékozni anyukádat karácsonykor? Nincs semmi ötleted, és már rég beköszöntött a december? Ne aggódj! Most megtudhatsz néhány remek ajándékötletet!
A sorrend nem fontos, lényeg, hogy olyat adj, ami szerinted leginkább illik az anyukádhoz.

10 tuti karácsonyi ajándékötlet anyának:

Masszázs

Ki ne örülne egy kis hátmasszázsnak, vagy éppen talpmasszázsnak? A mai világban úgyis keveset mozgunk, így egy masszírozás mindig jól jön. Főleg, ha anyukád ülő munkát végez, pl. irodában dolgozik – lehet, mindig is erről álmodott.

Wellness üdülés

Ha már masszázs, akkor lehetne benne minden más is. Az anyukák úgyis annyit dolgoznak, biztos fülig érő mosollyal fogadnák tőled ezt az ajándékot karácsonyra. A legtöbb ilyen üdülésnek vannak kuponjai, amit előre meg tudsz vásárolni online, kedvezményesen.

Egyedi bögre

Elég standard ajándék ugyan, de ha egy kedves képet, vagy kreatív üzenetet nyomtattatsz az ajándékozandó bögrére, biztos örül majd anya. Lehet ez egy kedvenc filmidézete, versidézete, a régi beceneve, vagy csak szimplán egy „Legjobb anyuka” felirat.

Vicces póló

Ha egyedi bögrét sikerült kitalálnod, akkor a vicces, egyedi póló is menni fog. Gondolj csak bele: az anyukák általában a család minden tagjának folyamatosan vesznek dolgokat, így magukra nem mindig jut pénz, ruha, parfüm, bármi. Csupán össze kell szedned, milyen a humora anyukádnak, mi áll jól neki, mit vállal be, és csak fel kell keresned egy pólónyomtató céget. Egyre több ilyen van, érdemes szétnézni a neten – a legtöbb pólós boltban, webshopon már Te magad állíthatod össze karácsonyi ajándékötletedet, vagy bármilyen más ötletet.

Kávé/tea

Érdemes bögrével kombózni, ha már kávét, vagy teát választasz. A legtöbb anyuka kávéimádó, de akadnak teakedvelők is bőven. Ilyenkor csupán annyit kell tenned, hogy ellátogatsz egy teázóba, teaházba, ahol, ha nincs is konkrét elképzelésed, biztos adnak néhány remek ötletet az ott dolgozók. Persze, csak miután felmérted, milyen teát iszik szívesen anya.

Sütőforma

Lehet, elcsépeltnek hangzik, de szerintem egy vicces, kreatív sütőformának tudna örülni édesanyád. Nem kell, hogy túl csicsás legyen, manapság olyan sok ötlet van (birka, szarvas, karácsonyfa, szívecske alakú, csak a karácsonyi féléknél maradva). Annak meg külön örülni fog, ha ezt esetleg ketten használjátok, ahogy a következő pontban olvashatod is.

Segítség a konyhában

Ha egész évben nem is, de karácsonykor biztosan anya van a legtöbbet a konyhában. Órákig sürög-forog, csak hogy mindenki megnyalhassa mind a tíz ujját egy jó karácsonyi ebéd, vagy vacsora után. Van úgy, hogy napokig főz, többnyire egyedül. Biztosan örül, ha idén karácsonykor te leped meg azzal, hogy segítesz neki egy kicsit. Nem kell helyette sütni, csak az egyes ételek elkészítésében segédkezni. Figyeld meg, borzasztóan hálás lesz neked ezért.

Családi fotóalbum válogatás

Ennek viszont bárki örül. Egy gondosan átválogatott fotóalbum a családról, akár évszámokkal megjelölve, külön egy kedves kis üzenetet, emléket, idézetet a képek alá írva egy igazán remek ajándék lehet. Akár a gyerekkori fotókat is előkotorhatod a fiók mélyéről.

Felnőtt színező

Bizonyára furcsán hangozhat, de rendkívül hasznos tud lenni. Stressz- és szorongás csökkentő, nyugtató hatású, és még csökkenti a függőségeket is! Közben energiával töltődsz fel, koncentrált, és felszabadult állapotba kerülsz, és bizony nagyon könnyű elmerülni egy ilyen nosztalgikus hangulatú tevékenységben. Úgyhogy ha hiszed, ha nem: ilyet is bátran ajándékozhatsz édesanyádnak!

Társasjáték

Ez ugyan nehéz téma, hiszen tudnod kell, mi tetszene anyának. Sok ideje van és a komolyabb stratégiai játékokat kedveli, vagy jobban szereti az egyszerűbb, viccesebb fajtákat? Esetleg jobban örül egy családi társasnak, mint amilyen az Activity, vagy a Catan? Most már interneten is össze tudod hasonlítani a társasjátékok árait, vagy hagyhatod magadat elveszni egy játékboltban, ott tuti, hogy találsz valami jó ajándékot karácsonyra.

A tíz féle ajándékötlet közül elég, ha már kettőt kiválasztasz. Akár minden évben másik kettőt célozhatsz meg. Lehet egy standard ajándékod, amivel minden évben megleped anyukádat.
Pl. egy wellness hétvégének, vagy egy segítségnek a konyhában minden anyuka tud örülni. Remélem, tudtam segíteni a karácsonyi ajándékválasztásban.

https://3dgallerybudapest.hu/ajandekozz-alkalomhoz-illo-kreativ-3d-s-elmenyt/

Kattints ide és használd a „karácsony10” kuponkódot és vásárolj 10%-al olcsóbban, amíg az akciónk tart.