Múzeumok éjszakája program ötlet

Múzeumok éjszakája egy minden évben megrendezett, nagy sikerű esemény. Este 18 órától kezdetét veszi egy izgalmas kirándulás a múzeumok között. Nem érdemes egyedül útnak indulni, barátokat vagy családot is szervezz be a programba, mert úgy az izgalmas! Válasszátok ki közösen, mielőtt elindultok, hova szeretnétek majd menni, és célirányosan látogassatok el azokra a helyekre. Népszerű esemény, ezért kialakulhat nagyobb sor is  a múzeumok előtt, de érdemes kivárni őket, mert garantáltan egy felejthetetlen élmény lesz!

Már alig várom a június 22-ét!

Képzeljétek, ma szólt Eszter, hogy idén a 3D Gallery Budapest is csatlakozik a Múzeumok Éjszakája kezdeményezéshez. Tavaly voltunk ott az osztállyal és hát, fergeteges élményben volt részünk. Nagyon szuper festmények vártak minket, amikbe bele lehetett állni és fotózkodni velük, a kedvenc facebook képem is onnan való. 😉 Voltak mindenféle trükkös fejtörők, meg kaptunk kölyökpezsgőt és gumicukrot is! Idén már új tárlatuk van, amit – mivel soproniak vagyunk – még nem volt lehetőségünk meglátogatni. Múzeumok Éjszakájára minden évben elmegyünk Anyuval, így idén tutira bejutok a 3D Galériába is.

Múzeumok éjszakája terv:

Úgy tervezzük, hogy délután érkezünk majd vonattal és Anyu egyik barátnőjénél alszunk majd. Először felmegyünk a Várba, mert mindketten imádjuk onnan a kilátást, megnézzük az ottani programokat, majd gyalog leereszkedünk, át a gyönyörű Dunán. A galéria úgy 10 perc sétára van a folyótól, nagyon frekventált helyen. Ha szép idő lesz, talán útközben belefér egy esti fagyizás is. Vannak azok a különleges virág alakú fagyik a Bazilikánál… Remélem nem lesz nagy sor! Meg elvileg a Bazilika is nyitva lesz.

3D Gallery Budapest és Múzeumok éjszakája?

A 3D Galériánál találkozunk néhány barátunkkal, így garantált lesz a jó szórakozás. A legjobb, hogy a tárlatvezetők segítenek olyan képeket is készíteni, amelyiken mindegyikünk rajta van, és ezeket e-mailben elküldik, és ki is lehet helyben nyomtatni belőlük. Most olvastam interneten, hogy, ha náluk veszed meg a karszalagot, akkor ajándék hűtőmágnest is kapsz hozzá! Kár, hogy nem vagyunk pestiek. :-/

Múzeumok éjszakája késő este:

Ha utána még bírjuk, átmegyünk a Müpához, mert Anyu odavan a latin jazzért és 23:30-kor kezdődik ott egy koncert. Én nagyon szeretem magát az épületet, főleg, ahogy változik kinn a fénye. Legutóbb, mikor ott voltunk, ki lehetett próbálni egy orgonát is! Oda elvileg Miska is velünk jön, aki egy híres csellista és mindig nagyon vicces. Remélem nem leszek túl fáradt és bírni fogom! Igazából évente egyszer van ilyen nap, egy 800 ft-os gyerekjeggyel akárhová bemehetsz és aludni tudok bőven másnap is. Végre a fiúk nélkül lehetnénk Anyuval majdnem egy egész hétvégét! És már csak kevesebb, mint egy hónap!

Ha vannak még jó ötleteitek aznapra, mindenképp szóljatok, legfeljebb korábban feljövünk Budapestre. Suli már úgysincs és ha minden igaz, a bizivel is meg lesznek Apáék elégedve! Addig meg vissza a leckeíráshoz, aztán meg zongora óra Edit nénivel. A vizsgaanyagom már egész jól megy, csak nagyon izgulok! Dee pppsszztt! 😉

Találkozzunk itt a 3D Galériában 2019. Június 22-én!

Ha a 3D Gallery Budapest-en keresztül vásároljátok a karszalagot, akkor plusz 1 ajándék kinyomtatott fotó jár, ha nálunk jártok június 22.-én!!