Lánybúcsú helyszínek

Show all
törj ki

Lányok Van Gogh képében.

Lánybúcsú helyszínt keresel? Szeretnél felejthetetlen élményt szerezni a menyasszonynak? Fővárosunk Budapest, számos programot és lánybúcsú helyszínt kínál, de mi alapján válassz ideális helyet?

Számtalan ilyesmi kérdések merülnek fel a szervezőkben. Sokan vidékről utaznak fel, hogy Budapest legyen a lánybúcsú helyszín. Rengeteg programra van lehetőség ebben a nagy és élettel teli városban, így hát mutatok ebben a blog bejegyzésben egy lehetséges útitervet:

Lánybúcsú helyszín a belvárosban

Budapest nagyváros, aminek vannak külső kevésbe forgalmas és belső, forgalmasabb kerületei. Célszerű a belvárosban keresni az ideális lánybúcsú helyszínt, ugyanis rengeteg lehetőség várja az arra látogatókat. Bemutatok egy mindenki által kedvelt belvárosi lánybúcsú helyszínt:

Ez az az út, ahol a legtöbb szórakozóhely, étterem, és látványosság várja az arra látogatókat. Itt van például a Deák Ferenc tér és a Nyugati pályaudvar is. Közkedvelt és nagyon menő indító program a limuzin bérlés. Az 1 órás út során, lehet inni-enni, vicces feladatokkal szórakoztatni az arát. Ha felszállsz a limuzinra a Nyugati pályaudvaron, véget érhetne a szórakoztató menet a Deák Ferenc téren, ami nagyon forgalmas, éppen ezért ideális a további lánybúcsús feladatokhoz. Árulhat petrezselymet a menyasszony, vagy puszikat és telefonszámokat gyűjthet be.

De mi van, ha nem fog tetszeni az est főszereplőjének a forgalmas utca és a sok másik mulató ember? Milyen program van még ilyenkor későn este, ami nem a népes utcákon zajlik? Vagy ha esik az eső, hova lehet olyan kulturált helyre behúzódni, ahol nem kell a láncdohányosok és ittas emberek kellemetlen társaságát élvezni?

Lánybúcsú helyszín: 3D Gallery

Létezik a Deák Ferenc tér és a Nyugati pályaudvar között egy Galéria, ahova csak 10-15 perc a séta mindkettő helyről. Pont közöttük helyezkedik el, a Bazilika mögött, mindenhez közel van. Előre, ha lefoglalod az időpontot, szuper programok várják a lánybúcsús csapatokat is.

Galéria? És ha a társasághoz nem áll közel a művészet, mit tudna itt kezdeni?

Nem probléma! Ugyanis ez egy olyan nem szokványos Galéria, ahol minden korosztály, és különböző érdeklődésű emberek is, jól érezhetik magukat. Ideális lánybúcsú helyszín, a belváros szívében, közel mindenhez. Több, mint 30 db óriási 3D hatású festmény található itt, amik előtt pózolni kell, és szuperebbnél szuperebb képeket lehet készíteni. A festmények témái is különbözőek, festhetsz Mona Lisát, de akár egy ujjal is állhatsz egy szobában, megtartva mindenkit a válladon. Légy részese a művészetnek és mókázzatok sokat barátaitokkal itt. Az itt dolgozó tárlatvezetők gondoskodnak a jó hangulatról.

Standard lánybúcsú programok


 • korlátlan fényképezés
 • tárlatvezetés
 • csoportos fotózás
 • ajándék pezsgő és koccintás
 • mindenkinek a helyszínen kinyomtatott fotó

VIP lánybúcsú


 • korlátlan fényképezés
 • tárlatvezetés
 • csoportos fotózás
 • ajándék pezsgő és koccintás
 • 2 kinyomtatott fotó/ fő (egyéni angyalszárnyas és bármelyik csoportkép)
 • vetélkedő
 • héliumos lufi csokor
 • „fogadalom” emlékkártya

Jól hangzik ugye? És ami a legjobb, hogy akár késő estig is nyitva van, előtte vagy utána is szervezhet programot a lánybúcsús társaság. Itt biztosan készülnek szuper képek, amiket eltehet majd a kedves menyasszony emlékbe.

http://3dgallerybudapest.hu/3d-leanybucsu/