Szülinapozz Te is a 3D Gallery Budapestben! - 3D Gallery Budapest

Felejthetetlen exkluzív 3D-s gyermekzsúr stressz nélkül!

Ha unod a játszóházas szülinapokat? Ha nem szeretnél futószalagon gyártott szülinapot gyermekednek?
Valami kreatív, egyedi és ötletes szülinapi helyszínre vágysz? Tartsd meg gyermeked szülinapját exkluzív környezetben. A 3D Galéria már önmagában szenzáció! Magyarországon elsőként!
Melyik gyermek ne vágyna arra, hogy szülinapját barátaival együtt tölthesse, miközben egy átlag szülinaphoz képest már önmagában felejthetetlen élményt kap, miközben fényképeznek és fényképezkednek, ráadásul 3D-ben!
Megszámlálhatatlan fénykép és koreográfia, csoportos illetve egyedi beállások! Csak okos telefonra vagy fényképezőgépre van szükségük, így a jókedv garantált!

Mi teszi exkluzívvá és egyedivé gyermeked szülinapját?

A galériában egyidejűleg CSAK egy szülinapot rendezünk, a vendégeket nem tesszük ki annak az érzésnek, hogy gyermeke szülinapja csak egy a sok közül. A szülinapoztatás nálunk nem futószalagon történik! Ilyenkor csak az ünnepeltre koncentrálunk, a gyermek szülinapja és Ő áll a középpontban, minden kivétel nélkül róla szól!

Stressz mentes szülinap felfordulás és idegeskedés nélkül!

Ha még nem tudod, milyen kreatív helyszínen tartsd gyermeked szülinapját? Ha ötleted sincs, hogy fogod megoldani az étkezést? Ha nem akarsz már megint egy stresszelős szülinapot?

Mi átvállaljuk a szülinap megszervezésének fáradalmait, megrendeljük a tortát, kész meghívókat adunk, berendezzük a helyszínt, konzultálunk a szülinapossal, felmérjük az igényeit, lufit rendelünk, gondoskodunk cateringről és minden másról, ami egy emlékezetes szülinaphoz kell!

A szülinapi program tervezet:

  • 1. Vendégek érkezése, vendégvárás, ismerkedés a galériával és a képekkel! Fényképezkedés különböző őrült és vicces beállásokban egyénileg és csoportosan egyaránt!
  • 2. Csoportképek, koccintás gyerekpezsgővel a szülinaposra!
  • 3. Rejtvényfejtő kincskereső és a csapatjátékok!
  • 4. Pizza-party!
  • 5. Tini diszkó és retró party!
  • 6. Torta ceremónia!
  • 7. Ajándékozás
  • 8. Műtermi fotózás egyénileg és csoportosan

Bízz meg minket gyermeked szülinapjának megszervezésével, hogy az élmény felejthetetlen legyen!

Most "Happy szülinap" garanciával! Ha a szülinapos elégedetlen, rosszul érezte magát, mi magyarázkodás nélkül visszatérítjük a szülinap teljes költségét!

Adja meg elérhetőségét, mi visszahívjuk a részletekkel!


_dsc0032
_dsc9721
_dsc0050
_dsc9797
_dsc9588
_dsc9823
_dsc9643
_dsc9978