Jegyvásárlás- 3D Gallery Budapest, kedvezmények, akciók

Jegyvásárlás

3 éves kor alatt a belépés ingyenes – amennyiben szülővel vagy kísérővel, és nem bölcsődei vagy óvodai csoportként érkeznek.
Családi jegyeinket 18 éves korig vehetik igénybe a gyermekek. 18 év felett diákjegy megváltására van lehetőség.
A kedvezmény igénybevételéhez igazolvány felmutatása szükséges.
Csoportos érkezés esetén kérjük, jelentkezz be mindenképpen előre, hogy elkerüljük a tumultust és megfelelően rátok tudjunk koncentrálni.
Csoportos jegy minimum 10 fő esetén igényelhető. Tehát kedvezményes felnőtt csoportjegyet, 10 fő után áll módunkban kiadni.

Látogatóink már két jegytípus közül is választhatnak. A VIP jegy 10 kinyomtatott fényképet tartalmaz, melynek költsége egységesen 990 Ft. Ezt online vásárlás esetén a VIP kiegészítő tartalmazza! Ha igénybe szeretnéd venni a VIP csomagot, vásárold meg online a jegyeddel együtt, vagy helyszíni vásárlás esetén jelezd előre a kasszánál. Utólag sajnos nem módosíthatod a STNADARD csomagot VIP-re, így ha további fényképet szeretnél kinyomtatni, azt 300 Ft/db.

Időpont foglalás

Helyszíni jegyvásárlás esetén is érdemes időpontot foglalni, ugyanis akik előre bejelentkeznek, elsőbbséget élveznek a csoportfotózás és szó(kincs)kereső vetélkedő alkalmával. Ez azt jelenti, hogy alkalmanként akár negyed órás várakozásra is lehet számítani.

Ha tudod, hogy mely időpontban látogatnád a galériát, kérjük jelentkezz be előre. Foglald le most az időpontod online és kerüld el a sorban állást.

Csoportos érkezés esetén kérjük, jelentkezz be mindenképpen előre, hogy elkerüljük a tumultust és megfelelően rátok tudjunk koncentrálni.