Lánybúcsú program szervezése

Mindenki tökéletes esküvőt szeretne, amit mi más előzhetne meg, mint egy tökéletes lánybúcsú? Szervezőként rengeteg feladat és kihívás vár rád, hogy legjobb barátnőd egy szuper és felejthetetlen lánybúcsút kapjon ajándékba! Helyszínt, időpontot, ajándékot kell találni, programot összeállítani.

 

 

Lánybúcsú témaválasztás

 

Mindezt úgy, hogy a sok különböző egyéniségből álló csapatban mindenki jól érezze magát. Érdemes témát választani, ami összehoz Titeket, például öltözékben is. Ha csak annyit megbeszéltek, hogy milyen színű ruhát vegyetek fel, már az rengeteget dob a hangulaton, és erősíti az összetartozást! És nem utolsó sorban a fotókon is jobban fog kinézni.

Szerencsére manapság lehetőségek végtelen sora áll rendelkezésre, temérdek napközbeni programlehetőség és szórakozóhely közül választhattok. Könnyedén találhatsz olyat, ahova mindenki szívesen megy. Csak néhány példa; közös táncóra, festés, főzőlecke, fotózás, állatkert, kiszabaduló szoba… Kinek milyen az ízlése.

 

Lánybúcsú városban?

 

A városban a szórakozás is eleve adott, hangulatos teraszok, romkocsmák udvarain lehet ücsörögni, no meg persze iszogatni a jó időben. A tavasztól nyárig tartó lánybúcsú és legénybúcsú szezon rengeteg hasonló látogatót vonz Budapestre. Külföldről is egyre többen érkeznek hazánkba egy felejthetetlen hétvégére a nagy nap előtt. Képzeld el, hogy milyen szórakoztató összefutni a buliban egy másik lánybúcsúval, vagy egy legénybúcsúval!

Klasszikus koreográfiája egy-egy lánybúcsúnak, és tuti recept a sikerhez, egy napközbeni szórakoztató program után elmenni egy trendi étterembe, muszáj enni valamit, hogy a később elfogyasztott alkoholmennyiség ne okozzon gondot. Vacsi után irány egy kocsmaterasz, romkocsma, tetőterasz! Ami számotokra, a legjobb helyszín a bulihangulat megalapozásához. Ezután a következő helyszín a lánybúcsú végső állomása, az elmaradhatatlan tánc, őrült buli, közös éneklés, karaoke, szintén ízléstől függően. Akár fesztiválozni is mehettek együtt, manapság hallottunk már sok ilyet.

 

Vagy lánybúcsú vidéken?

 

Van, aki a nyugodtabb szórakozást kedveli, az természetesen kihagyhatja a bulihelyszínt. Ebben az esetben javaslom, hogy az iszogatás helyszínéül valamilyen gyönyörű panorámás helyet válasszatok, ahol a legjobb, ha a naplementét is meg tudjátok együtt nézni.

El ne felejtsük, a menyasszonynak ilyenkor bizony lánybúcsú ajándékot is illik adni. A közös élmény, maga a lánybúcsú persze az első számú ajándék, de valamilyen tárgyi jellegű meglepetéssel is kedveskedhettek barátnőtöknek, ami pedig akkor a legjobb, mint minden ajándék, ha személyes.

Ehhez bizony össze kell dugni a fejeteket, végiggondolni, hogy a barátnőtök milyen ajándéknak örülne a lánybúcsújára. Vehettek neki akár szexi fehérneműt, szakácskönyvet, vagy valamilyen ékszert. Ezek talán a legáltalánosabbak, a Ti barátnőtöknek a legjobb ajándék jár!

 

Nincs lánybúcsú játékok nélkül!

 

A legtöbb lánybúcsúnak eleme a vőlegény kvíz, a petrezselyem árulás, vagy egyéb feladatok a menyasszonynak, ami általában számára ciki, míg a lánybúcsú többi résztvevője számára szórakoztató, vicces. Ebben a témában valószínűleg rengeteg kifejezetten a játékokról szóló cikket találtok, ami tartalmaz tippeket, példafeladatokat, kérdéseket a vőlegény számára. Egy kis fejtörő feladat egy-két pohár ital után megalapozza a jó hangulatot. Szintén vicces emlék évekkel később ezeket visszaolvasni.

Személyes tapasztalat alapján, akár egy szuper lánybúcsú ajándék lehet az is, ha elmentek a 3D Gallery Budapest-be! Ez kortól és ízléstől függetlenül mindenkinek tetszeni fog, hiszen ki ne szeretne vicces képeket készíteni, miközben egy pohár itallal a kézben kellemesen megalapozza a hangulatot? Ez azért is tökéletes lánybúcsú ajándék, mert egyből kézzel fogható ajándékot is kaptok, ugyanis az elkészült fotókból lehet választani egyet-egyet, amit megkaptok kinyomtatva ajándékba. Így ez a lánybúcsú program élmény és ajándék is egyben, amit ráadásul haza is vihettek!

 

Szokatlan lánybúcsús helyszín, de íme néhány ok, ami miatt mégis nagyon trendi manapság!

 

  • belváros szívében van Budapesten, tehát könnyen beépíthető a programtervbe
  • rengeteg fotó fog itt készülni, tehát akár egy albumot is össze lehet rakni később a menyasszonynak belőlük
  • a Galériás lánybúcsú végén aznap, kap a menyasszony kinyomtatott fotót emlékbe, és több is vásárolható, kis ajándéktárgyak is akár, kulcstartó, hűtőmágnes az itt készült fotókból
  • pohárköszöntő van, ajándék pezsgővel
  • vicces lánybúcsús játékok
  • kis nassolnivaló, ital
  • a jó hangulat alap
  • tárlatvezetés is van

 

De ha esetleg részletesebben olvasnál erről a programról, ide kattintva megteheted!

lánybúcsú program

 

Szóval, ha megvan az időpont, a lányok megkapták a meghívót, értesültek az összes fontos információról, szükség esetén a szállás is le van foglalva, vacsoraasztal szintén, a napközbeni szórakoztató program mindenki által jóváhagyva, leszervezve, lánybúcsú ajándék beszerezve a menyasszonynak, nincs más hátra, mint átadni magad a tökéletes lánybúcsú nyújtotta élményeknek!

Jó szórakozást! Kívánom, hogy olyan lánybúcsúban legyen részetek, ami igazi ajándék mindenki számára! Felejthetetlen nap és buli a csajokkal, amit a legjobb barátnőd érdemel.