Évközi tanulmányi program - 3D Gallery Budapest

Évközi tanulmányi program

Iskolai program!

2016 szeptemberétől iskolás csoportokat is szeretettel várunk a 3D Gallery Budapest „Légy része a művészetnek” című kiállítására. Hozzuk közelebb a galériába járás örömét a gyerekekhez, ötvözve felszabadító játékos formában történő tanulással! Új generáció, új típusú kihívások, a digitális technológia a mai világban már alapkövetelmény.

Rólunk:
Légy te is fotós, profi festő, művész vagy rendező! Miközben a 3d hatás, optikai illúziók és térjátékok csalfa világán keresztül szemléled saját alkotásod!

A galéria, ahol szórakozhatsz, játszva tanulsz, miközben átéled a művészet csodáit, annak részévé válsz! Több, mint 30 attrakció, többsége kézzel festett olajfestmények, mellyet megszabad érinteni!

Kreáld meg az egyedi kompozíciód! Valósítsd meg saját elképzelésed, a kép adott, légy te is részese a csodának!
Minden korosztály számára, kicsiknek és nagyoknak! Mert mindenki megtalálja saját elképzelését, hisz a képet Te ihleted, a művészet Te magad vagy!

Miben más?


 • Interaktív, nem szokványos galéria.
 • Bátran használhatod fényképezőgépedet, a képeket megérintheted!
 • A 3D hatású képek segítségével játszva megismerheted a térhatás, fény és árnyékolási technikák keltette illúziók mibenlétét, a perspektivikus ábrázolás és térhatások világát ingyenes munkafüzetünk segíti a mélyebb berögződést.
 • Kiváló helyszín osztálykirándulások, csapatépítés és iskolai programok megszervezésére!
 • Hozzuk közelebb a gyerekeket a művészethez! Hogy a galériába járás újra élmény legyen!
 • Könnyebben rögzülnek a híres festmények.
 • Kincsvadászat
 • Ingyenes csoportkép iskolai faliújságra

Amit az iskolás belépő csomag tartalmaz:


 • korlátlan 3D fotózkodás a képekkel
 • animátor, tárlatvezetés
 • helyszínen kinyomtatott csoportkép hagyományos fényképre

A galéria interaktív jellege lehetővé teszi, hogy a festményeket szabadon megérinthesd, aktívan részt vegyél a képed megszerkesztésében. Hozz magaddal telefont vagy fényképezőgépet, így fantasztikus élményben lehet részed nap, mint nap, mikor a képeket visszanézed! Ne feledd, a képtárat folyamatosan cseréljük, így érdemes visszanézned.1800 Ft-os belépő tartalmazza:

- korlátlan fényképkészítési lehetőség
- szó(kincs)kereső-vetélkedő asszociációs játék
- ingyenes tárlatvezetés
Most a kísérlő tanároknak ingyenes!

Hozzuk közelebb a galériába járás művészetét a fiatalsághoz!

Garantáltan sikere lesz a tárlatnak! A hely ahol digitális technikával ötvözve játszva tanulnak, lopva ragad rájuk a kultúra és művészet, mindemellett fejleszti a kreativitásukat és ráadásul még 21. század módjára jól szórakoznak!

 
 

Miért választanak minket a tanárok?

Ha egy kreatív programlehetőségre vágyna, ahol az osztálya önfeledten szórakozhat? Unja az állandó fegyelmezést és nem talál megfelelő osztályprogramot a diákoknak? Kirándulna egy fél napot, de múzeumba nincs kedvük elmenni? Csak a közösségi oldalak hozzák lázba a gyerekeket és a folyamatos posztolás?
Hozza el az osztályt a 3D Gallery Budapest „Légy részese a művészetnek” című 3D tárlatára és a siker garantált! Legyen a legnépszerűbb tanár az iskolában! Tárlatvezetéssel egybekötött szórakozás, kultúra és játékos tanulás! Garantáltan élvezni fogják a diákok! Okos telefon vagy fényképezőgép használata kötelező! Kreatív és egyedi beállásokkal a diákok 3D-s fényképeket készítenek magukról és társaikról, melyet később retusálva posztolnak a világhálón. A híres festmények, úgy mint Monalisa, Monet és társai, egyaránt fellelhetőek a tárlatban.

Itt nincs szükség fegyelmezésre, hisz a galéria interaktív. A képeket bátran megérinthetik, megalkothatják saját művészi beállításukat! Az alap tárlatvezetésen túl, számos más programmal várjuk az iskolákat, iskolásokat! A szórakozás mellett, több órán keresztül lekötjük a diákokat, a kreatív vetélkedőn át, egészen az itt megtartott rajzórákig.
Osztálykirándulás, alternatív kinti tanóra, rajzóra és művészeti oktatás egy helyszínen!

Kísérő tanároknak természetesen ingyenes!

Kérjen időpontot!

Töltse ki ajánlatkérőnket, hogy osztályára szabjuk a kreatív, kincskereső vetélkedőt, melynek ára MOST benne van a belépőben. Ha MOST kér ajánlatot, ajándékba adunk egy, a helyszínen azonnal kinyomtatott, A4-es méretű osztályképet! Adja meg az elérhetőségeit, az iskola nevét és az érkezés időpontját, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!