Ha hősszerelmes, romantikus alkat vagy, Te igazán tudod „mitől döglik a légy”!

Szereted megadni a módját mindennek, így ez alól a Valentin nap sem kivétel. Minden alkalmat megragadsz, hogy kizökkenj a szürke hétköznapok világából és romantikát csempéssz az életedbe, éppen ezért nálad egy Valentin nap sem telhet el szerelem és románc nélkül. Már jó előre elgondolod, milyen ajándékkal leped meg kedvesedet, hova viszed vacsorázni, és mikor adod át a vörös rózsacsokrot.
Számodra éppen ideális helyszín a 3D Gallery Budapest, hisz a 3D-s VIP-belépővel még exkluzívabbá teheted ezt az amúgy is romantikus ünnepet. Finom pezsgőt kortyolva járhatjátok végig a 3D-s kiállítást, miközben fantasztikus élményben lehet részetek. A tárlatvezetőink által rólatok készített képek életre kelnek, részesei lesztek a 3D-s műalkotásoknak, a Valentin napi kiegészítőkkel igazán romantikus remekműveket alkothattok. Ráadásul a helyszínen kinyomtatott ajándék fénykép gondoskodik róla, hogy a közös élmény egy életre megmaradjon.

Ha kifejezetten idegesít a Valentin napi hacacáré, és csak kötelességből teszel eleget a nyomásnak, mert nem szeretnéd megbántani kedvesed?

Valentin nap ide vagy oda, Te az a típus vagy, aki legszívesebben megnézné a kedvenc sorozatát, vagy letöltene egy jó DVD-t, miközben bevackolnád magad a kanapén kedveseddel. Az sem riaszt vissza, hogy letudd az ünnepi vacsorát egy házhoz rendeléssel. Számodra nem fontos az ünnep, nem szereted a túl nagy felhajtást, főleg nem a giccses Valentin napi, porfogókat. Haszontalan ajándékot soha nem veszel, éppen ezért, a 3D Gallery Budapest normál belépője pont ideális ajándék kedvesednek, hisz ötletes, kreatív élmény, ugyanakkor a belépőt bármikor felhasználhatod.

Legyetek tettestársak az évezred bankrablásában, szörfözzetek együtt Costa-Rica partjain, vagy éljetek át együtt egy fergeteges szafari kalandtúrát! A hely adott, a képeket Ti szerkesztitek!

Mindegy hogy szereted-e a Valentin napot, vagy sem! Ünnepelni akarsz vagy csak egy új, kreatív programra vágysz, itt a helyed a 3D Gallery Budapestben!

Valentin napi jegyek

Páros 3D belépő

két fő részére a belépés
korlátlan fényképkészítés
ingyenes tárlatvezetés
közös fényképezkedés
1 db ajándék fotó a helyszínen kinyomtatva

7000 FT
Ajándékba veszem!

VIP 3D belépő

két fő részére a belépés
korlátlan fényképkészítés
ingyenes tárlatvezetés
két pohár pezsgő
Valentin nap ihlette, szerelmes A4-es fénykép

8500 FT
Ajándékba veszem!