Ha unod már az elcsépelt ajándékötleteket vagy amúgy sem vagy a Valentin nap rajongója!?

Miért ne lepnéd meg kedvesed egy számodra is frenetikus szórakozással, ahol kifejezetten jól érezhetitek magatokat?! És persze egymást…

A Valentin nap közeledtével minden évben felül szeretnénk múlni tavalyi önmagunkat és még inkább valami személyes, egyedi, ugyanakkor ötletes, de mégis romantikus ajándékkal meglepni szerelmünket. Ami valljuk be, évről-évre egyre nagyobb kihívást jelent. A plüssmackók, szív-alakú párnák és szerelmes porfogók ideje lejárt…

Rázd fel párkapcsolatodat és újíts! Ünnepelj kreatívan!

Ünnepeld a Valentin napot kreatívan, kötetlen, felszabadító, játékos fényképáradattal, hogy az élmény örökre megmaradjon!

Szerezz felejthetetlen élményt párodnak és magadnak. Csak egy okos telefonra vagy fényképezőgépre van szükséged, hogy a kiállítást végigjárva, vicces helyzetekben pózoljatok, és azokat egy életre megörökítsétek.

Legyetek tettestársak az évezred bankrablásában, szörfözzetek együtt Costa-Rica partjain, vagy éljetek át együtt egy fergeteges szafari kalandtúrát! A hely adott, a képeket Ti szerkesztitek!

Mindegy hogy szereted-e a Valentin napot, vagy sem! Ünnepelni akarsz vagy csak egy új, kreatív programra vágysz, itt a helyed a 3D Gallery Budapestben!

Valentin napi jegyek

Páros 3D belépő

két fő részére a belépés
korlátlan fényképkészítés
ingyenes tárlatvezetés
közös fényképezkedés
1 db ajándék fotó a helyszínen kinyomtatva

7000 FT
Ajándékba veszem!

VIP 3D belépő

két fő részére a belépés
korlátlan fényképkészítés
ingyenes tárlatvezetés
két pohár pezsgő
Valentin nap ihlette, szerelmes A4-es fénykép

8500 FT
Ajándékba veszem!