Újra szerelmesedés!

Show all

Megharaplak!

A barátnőmmel Flórával már két éve vagyunk együtt. Mind a ketten 22 évesek vagyunk, de még nem lakunk együtt. Nekem van saját lakásom, neki egy albérlete, ahol 3 barátjával lakik együtt.

Sajnos mostanában sokat veszekszünk, vannak problémáink.

Randihelyszín keresés

A tökéletes randihelyszínt akartam megtalálni neki, hogy újra szerelmesedjünk, mert én nagyon szeretem őt, és nem akarom elveszíteni. Tudtam, hogy nagy fába vágom a fejszémet, hogy olyan randihelyszínt találjak, ahol ki tudom engesztelni őt. Mert szeretnék végre össze költözni vele, kezdetnek. Igazából nincsenek komoly problémáink, de neki ez annak számít.

Madárpókokat tartok,

5öt a szobában a terráriumukban. Én tudom, hogy Flóra lány, és hogy a lányok utálják és félnek a pókoktól, de ezek csak cuki pókocskák, alig nagyobbak a tenyeremnél. Ő utálja a pókokat és attól fél, hogy éjjel kijönnek a terráriumból és megeszik őt reggelre. De tényleg!

Minden áron rá akar beszélni arra, hogy szabaduljak meg a pókoktól. Én pedig nagyon nem szeretnék, mert ők az én házi állatkáim és szeretem őket,  gyönyörűnek tartom őket. Értitek a problémát? Flórát is szeretem és a pókokat is!

Tökéletes randihelyszín

kell, ahhoz ezt lenyomjam a torkán, hogy a pókok is maradnak meg te is drágám 😀

újra szerelmesedés

Kérlek bocsáss meg!

NEM juthatok el arra a szintre, hogy ultimátumot adjon nekem, hogy vagy ő vagy a pókok. Ezért is gondoltam, hogy bevetem végre az aduászomat a 3D Galéria Budapestet mint randihelyszínt. Régóta tartogattam ezt a helyet mint randihelyszínt talonban, hogyha majd szükségem lesz kiengesztelésre. Egy barátomról hallottam erről a helyről, ők is randihelyszínnek használták a csajával.

A 3D Galéria azért tökéletes helyszínnek, mert ez egy interaktív kiállítás, ahol fotókat kell készíteni a festményekkel és a kép részesévé kell válni. Flóra imádja az ilyen bolondos randihelyszíneket. Nagyon szereti bennem azt pölö, hogy ilyen és ehhez hasonló bolondos randihelyszíneket tudok kitalálni magunknak.

Több mint 30 olajfestmény van a 3D Galériában ahol annyi képet lehet csinálni egymásról a saját telónkkal, amennyit csak szeretnénk. Idő korlát sincsen, ami nagyon jó mert ha Flóra kreativitása egyszer beindul akkor ott nincs megállj.

Több mint 120 fotót csináltunk különböző beállításokban, eze a szuper randi helyszínen. Nagyon jó volt látni Flórán, hogy csak úgy ragyog, imádta minden másodpercét. Ekkor már tudtam, hogy tökéletes randihelyszínt találtam ki.

Ajjaj milyen randihelyszínt találok ki legközelebbre, ha már most ellőttem az aduászomat a tökéletes randihelyszínnel.

Na ezen még ráérek rágódni.

Vissza kanyarodva a randihelyszín sztorira, amikor készen lettünk a fotózással (több mint 3 óra után) a mosolygós személyzet egyike, egy profi fotós jött és, közös képeket készített rólunk. Több mint negyven fotót lőtt rólunk és olyan beállításokat is tudott, amik nem jutottak az eszünkbe, még Flóráéba se.

A körbefotózás után kiválaszthattunk 2képet amit ki is nyomtattak nekünk ott a helyszínen fotó papírra. Gyönyörűek lettek, mer ki is néztem, hol fogok kertet venni hozzájuk. Aztán estére megérkeztek a képek is, Flóra el is felejtkezett a pókokról, amiközben a csodás fotókat nézegette amit a tökéletes randihelyszínen készítettek rólunk!

Szóval bevált az újra szerelmesedés, most minden happy közöttünk, csak szóljatok, nekem, ha tökéletes randihelyszín tippeket szeretnétek.

 

Ugyanitt madárpókok elvihetők  🙁

 

xxx

Gábor

Kattints a linkre, további 3D Galériás randihelyszín információkért, és olvasd el, hogyan érezték itt magukat más párok:

https://3dgallerybudapest.hu/randihelyszin/