Nyálas romantikus típus vagy?

Show all
Tüzes randi

Tüzes randi.

Számít a randi helyszín?

 

Amikor 4 évvel ezelőtt össze jöttem a csajommal Timivel, az volt az első kérdése tőlem, hogy én romantikus típus vagyok e?

Vagy várjál, hogy is volt? Igen első randink volt és vittem neki egy szál rózsát, és azt bírta tőlem kérdezni, hogy te az a nyálas romantikus típus vagy?

Hát erre köpni nyelni nem bírtam, én a rózsát a csajoknak a csajok miatt veszem, nem mert én akarok gyönyörködni benne.

Újra kellett értelmeznem egy kicsit a csajt, de a randi helyszín módosításra már nem volt lehetőségem, ugyanis asztalt foglaltattam egy étteremben a Budai Várnál.

Egyből megbántam, hogy ilyen randi helyszínt választottam, úgy ültünk be az étterembe az első randi helyszínünkre, hogy Timi szemében láttam, hogy egy sznobnak tart.

Féltem, hogy a rossz randihelyszín választás miatt el is veszítem őt, holott már akkor nagyon-nagyon tetszett nekem, és már tudtam, hogy vele komolyan akarom a dolgokat.

Végig az első randi helyszínünkön úgy viselkedtem, mint egy rémült kisgyerek, próbáltam a lehető legszerényebben viselkedni, pedig azért nekem van egy egészséges egóm.

Szerencsére Timin láttam, hogy látja rajtam a megbánás jeleit.

Hihetetlen ez a csaj, más nők repdestek volna az örömtől, ha ilyen randi helyszínre viszem őket, mint egy drága étterem a budai várban!

Azt hiszem ezért is tetszett nekem Timi már az elejétől, mert ő más mint a csajok akikkel eddig randiztam.

Rögtön tudtam, hogy őt nem a pénzem érdekli.

Az első randink végén a -a rossz randi helyszín ellenére- csók csattant a végén!!

Én nem is mertem kezdeményezni, komolyan úgy éreztem magam mellette, az első randink után, mintha egy elveszett kisfiú lennék. Timi csókolt meg engem, és mintha pillangók röpködtek volna a hasamban. NA JÓ lehet, hogy tényleg nyálas romantikus fajta vagyok…

 

 

Szuper randi helyszín Budapesten!

 

Timi a szerelmem azóta már 4 éve és az volt az első és utolsó rossz randi helyszín ahova vittem a 4 év alatt. Idei évfordulós randi helyszínünkre valami igazán vagány és vicces dolgot találtam ki, ami illik Timihez. Tutira mentem az idei randi helyszínnel!

Elvittem őt a 3D Gallery Budapestbe, mint idei évfordulós randihelyszín.

Hallottatok már róla? Ez a hely 2016ban nyílt Budapest szívében, és kiváló randihelyszín kreatív embereknek.

30 különböző olaj festménnyel lehet fotózkodni, ahol te neked kell kiegészíteni a festményeket. Lehet pózolni mint egy angyal vagy mintha ejtőernyőznél, esetleg épp felzabálna egy hidra.

A mi kedvencünk a Pompei-es volt, ahol egy tűzokádó elől kellett menekülni.

Nahát ez tényleg nem egy szokványos randihelyszín.

Timinek nagyon tetszett ez a randi helyszín, nekem meg negyed annyit nem kellett itt költenem, sosem volt még ilyen csajom, hogy 7000fból megússzak egy randit XD

De nem a pénz a lényeg Timiért mindenemet odaadnám!

 

Rengeteg képet csináltunk egymásról ezen a kiváló randi helyszínen. Timivel végig vihogtuk az egészet, annyira jó volt ilyen boldognak látni, annyira szeretem őt, igazi nyálas romantikus vagyok most már bevallom!

Köszi 3D Gallery, hogy ilyen szuper randi helyszínt biztosítottatok nekünk ahol még két kinyomtatott képet is kaptunk ajiba. Egyből bekereteztettem amikor az angyalszárnynál csókolózunk, meg amikor a tűzhányó elől rohanunk.

Timi választotta a tűzhányósat én meg a csókolózósat. Tudom, tudom, puhány nyálas romantikus vagyok. De csak Timi óta!

Szerencsénk volt ezzel a randi helyszínnel.

Jövőre nem tudom mit választok randi helyszínnek, mert nehéz lesz felülmúlni a 3D Galéria randi helyszínét.

Pedig muszáj leszek, mert pssszt, jövőre megkérem a szerelmem kezét! Ha van valakinek jó randi helyszín tippje lánykéréshez, várom sok szeretettel.

 

Köszi

Tibi