Párosan szép az élet!

Noha még csak November van, már csak pár hét választ el minket attól, hogy az Andrássy út karácsonyi dekorációs fénypompájában fürödjünk.

A csoki mikulások ellepjék az összes bolt polcait, hogy úgy keljen kikutatni mögüle a füldugót amit venni szeretnénk, hogy ne halljuk a TV reklámok harsogó karácsonyi dalait, és hát persze Reszkessetek betörők for evör!
Na de vicces félre téve, macera ide, vagy oda, a Karácsony a kedvenc ünnepem, és már Novembertől várom, és nem csak a munka szünet miatt, ugye!

 

Hogyan jártam tavaly karácsonykor?

Mindent az utolsó pillanatra hagytam, az összes karácsonyi ajándék megvásárlását

Idén eldöntöttem, hogy már jó időben megveszem őket.

Cseles embernek tartom magam és minden évben kitalálok valami spórolási tippet karácsonyra, idén azt találtam, ki, hogy a barátaim közül a pároknak csak egy ajándékot veszek, illetve hát, hogy nem tűnjön fel nekik, hogy rajtuk akarok spórolni (hihihihihi) páros karácsonyi ajándékot, kifejezetten pároknak.

 

Na de hát ez elméletben jól hangzik, de mit is jelent ez ténylegesen?

 

Megosztom veletek a karácsonyi ajándék vásárlós tippjeimet!

Nővéremnek két gyereke van, két kisfiú 6 és 9 évesek  nekik egy autós ezer darabos puzzlet fogok venni, közös, páros ajándéknak. Azzal el lesznek jövő karácsonyig, de remélem húsvétig biztos! Biztos, hogy nagyon szeretni fogják, azért egy kis csokit is mellékelek hozzá. A Gyerekek az ehető dolgokat szeretik a legjobban. Meg mivel imádnak engem, nekik az is jó, ha játszom velük, és velük töltöm az időmet, ha segítek nekik kirakni a kirakót, annak biztos nagyon örülnek majd. Az lesz nekik a legjobb ajándék, hogy együtt tölthetünk egy kis játszós időt.

 

Amilyen másik páros karácsonyi ötlet még eszembe jutott, az jobb minden eddigi ajándék ötletemnél, amit valaha ajándékoztam!

 

Igazából egy ismerősöm rakta ki Facebbokra a képeket, itt jártunk: 3D galéra Budapest #-el. Nézem, hogy ez mi? Még nem is hallottam róla, tőzsgyökeres budapestiként.  Egy surfdeszkán lovagolták meg a hullámokat, volt egy képük, hogy a Sanyi balerína lett, na azon majdnem elsírtam magam úgy röhögtem, és egy gyönyörű fekete-fehér művészi angyalszárnyas képet is kiraktak. Ráírtam a chaten, hogy mondja már el mi az amit látok, mert őszintén nagyon tetszettek a képeik, hihetetlenül egyedi és érdekes volt amit láttam.

Mesélte, hogy a Szent István Bazilika mögött van a bajcsy-Zsillinszky úton, a belváros szívében. Magyarország egyetlen 3D Galériája, ahol térhatású olaj festmények vannak, amivel nem csak hogy lehet, de kell is fotókat készíteni. A művészet részévé válhatnak az odalátogatók.

 

Nagyon tetszett ez a koncepció, soha még csak nem is hallottam hasonlóról.

Ez lesz aztán az igazán ütős páros karácsonyi ajándékom.

 

Mesélte, hogy harminc különböző festménynél lehet pózolni, színészkedni, szelfizni.

Annyi képet csináltak aminnyit csak akartak és idő korlát sincsen.

Amikor kifotózgatták magukat, akkor a Galéria kedves dolgozói, tárlat vezetői, profi fotósai, is körbevitték őket még egyszer és ők csináltak róluk képet, közös képeik is legyenek.

Több mint negyven különböző képet csináltak róluk és a végén kettőt kinyomtattak nekik, amiért semmi plusz pénzt nem kellett fizetniük, sőt, még aznap el is küldték nekik az összes készített képet e-mailben. Így a még friss élményen, este újra nekiállhattak röhögni. Sanyi kirakta a balerinás képét Facebook profilképnek. Több mint kétszáz like-ot kapott rá, eddig!

 

Éreztem, hogy ez lesz az a tuti páros karácsonyi ajándék, amit az ember olyanoknak vesz akit igazán szeret. A legjobb barátnőmnek Zitának és az ő vőlegényének Tibinek szánom.

Felmentem hát a 3D Gallerybudapest.hu-ra és örömmel láttam, hogy lehet online is jegyeket venni. Az Online jegyre lehet írni egy kis üzenetet is, hogy személyesebb legyen, így ráírtam, hogy ‘Véget nem érő röhögést és Boldog Karácsonyt kívánok neketek’. Kettőjük legye mindössze hétezer forint volt, és nekik is jár két kinyomtatott fotó majd emlékül! Kinyomtattam nekik a jegyeket és egy szép borítékban fogom odaadni nekik, a karácsonyi ajándékukat párban.

Alig várom, hogy lássam a képeiket.

Ezt nekem is ki kell próbálnom, legközelebb magamat és az én páromat lepem meg majd ezzel az élmény ajándékkal.

 

Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!