Osztálykirándulás Budapesten

Show all
bankrablás 3D-ben

Bankrablás a 3D Galériában!

Osztálykirándulás Budapesten

 

Bemutatunk egy osztálykirándulás ötletet! Hasznos olvasmány lehet ez bárkinek, aki Budapesten szeretne egy napot eltölteni hasznosan és élményekkel telve! 🙂

 

Egy hónapja vártunk az osztálykirándulásunk napjára!

Mikor Anyuval reggel 7-kor megérkeztünk a suli elé, az osztályfőnökünk már lelkesen terelgette osztálytársaimat a buszra. Elvegyültem én is a tömegben és a buszra felérve lehuppantam a legjobb barátnőm, Panni mellé. Persze már megint a telefonját nyomkodta, alig vett észre. Szóltam neki, hogy csak óvatosan, nehogy lemerüljön a mobilja még mielőtt Pestre érünk, hiszen rengeteg fotót kell készítenünk az osztálykirándulásunkról!

 

Nagyon sok tervünk volt erre a szombati napra. Délelőtt a Budapesti Állatkertet terveztük megnézni az osztállyal, ez után városnézés következett, Budapest annyira gyönyörű! Kései ebéd után utolsó programként pedig ellátogattunk a 3D Gallery Budapestbe.

 

Még a délelőtt folyamán, 9 körül megérkeztünk Pestre Székesfehérvárról, így majdnem három óránk jutott az állatkertre, habár egy napot is el tudtunk volna ott tölteni. Nem győztünk bámészkodni! Számomra az elefántok voltak a legkedvesebbek, nemrégiben kiselefánt is született! Panni a fókákért volt oda, de az oroszlánok is lenyűgöztek minket. Egy szó, mint száz, fantasztikus élmény volt!

 

Az osztálykirándulás városnézéssel folytatódott: a Hősök Tere megcsodálása után felmentünk a Budai Várba, ahol csodaszép kilátás nyílt az egész városra. Rengeteg fényképet készítettünk! A Vár körbejárása után viszont mindannyian megéheztünk, de örömünkre a következő utunk egy hihetetlen jó hamburgerezőbe vezetett, majd utána az osztályfőnökünk meghívott mindannyiunkat egy fagyira.

 

Élménybeszámoló

 

Jóllakottan és izgatottan készültünk az osztálykirándulásunk fénypontjára: a 3D Gallery Budapestre!

 

Délután négyre, a megbeszélt időpontban érkeztünk a galériába, ahol nagyon kedvesen fogadtak minket. Nem győztünk bámészkodni! A kiállítás lényege, hogy úgy fotózzuk a festményeket, hogy közben mi is a részesei legyünk, így a képeken angyal- és pillangószárnyak közé állhattunk, hétfejű sárkány karmai közül próbálhattunk megszökni, sőt a Mona Lisát is megfesthettük.

 

hógömb

Hógömbben ragadva!

Kedvenc háromdimenziós festményem mégis a hógömb volt, ami elé beállva úgy néztünk ki a fotón, mintha bent ragadtunk volna az üveg mögött. Annyira vicces volt! Mindannyiunk meglepetésére az osztályfőnökünk is beállt néhány fényképre és láthatóan nagyon jól érezte magát. Rengeteg remek képet készítettünk és nagyon sokat nevettünk. A fotózás után rejtvényeket osztottak ki nekünk, amiket 3-4 fős csapatonként igyekeztünk megoldani. Nagyon izgultunk, hogy a kis csapatunkkal – Pannival és Laurával alkottunk egy csoportot – sikerül-e a többiek előtt végezni, de nagyon jó csapat voltunk együtt és elsőként végeztünk, amiért mindannyiunkat gumicukorral jutalmaztak. Az Osztályfőnökünk is nagyon büszke volt ránk.

A játék végén nyomtattak nekünk osztályképet, és mindannyian kaptunk egyéni képet is, amelyen az angyalszárnyas festménnyel pózolunk. A galériában töltöttük az osztálykirándulás legizgalmasabb óráit.

 

Alig vártam, hogy otthon megmutathassam Anyuéknak! Remélem nemsokára a családommal is visszatérünk majd ide!

 

Nagyon fárasztó, de egyben hihetetlenül élménydús napon volt túl az osztály. Lassan az osztálykirándulás végéhez érkeztünk. A busz este 8-kor ért vissza Székesfehérvárra, ahol Anyu és Apu már várt rám. Azt sem tudtam, hogy hol kezdjem az élménybeszámolóm. Ez volt ezidáig a legeslegjobb osztálykirándulás!  Remélem hamarosan újra meglátogathatom Budapestet, hiszen annyi mindent nem láttam még!

 

—————->

https://3dgallerybudapest.hu/3d-iskolai-program/