Manó program

Tetováltad már valaha a híres Monalisa szemöldökét? Szeretnél 3 dimenzióban végre angyal lenni? Szívesen végignéznéd, ahogy a gyerkőc 3D-ben etet zsiráfot, és a nagyi menekül a tirex elől?

Soha nem hallottál még olyan galériáról, ahol minden festményt bátran megérinthetsz és ahol kötelező fényképezni?

Légy része Te is a művészetnek! Látogass el Magyarország első és egyetlen 3D Galériájába, közvetlen a belváros szívében a Szent István Bazilika mögött!

A galéria interaktív jellege lehetővé teszi, hogy a képekkel interakcióba lépj, használd a kiegészítőket, na meg a fantáziádat! Hiszen itt csak a képzeled, és a telefonod tárhelye szabhat határt, hogy milyen 3D-s attrakciót alkotsz a képekből!

Legyél Degas-festmény egy fénykép erejéig, vagy szörfözz Costa Rica partjain és örökítsd meg az élményt saját fényképezőgépeddel vagy okos telefonoddal!

Lépj be a saját fantáziád világába és éld meg kreatívan az élményt! Fotózz, alkoss, színészkedj! Engedd szabadjára a kreativitásod!

A Galéria 300 nm-en várja a szórakozni vágyókat, kicsiket, nagyokat, gyerekeket, szülőket és nagyszülőket egyaránt! Hisz, itt mindenki megtalálja a kedvenc kézzel festett attrakcióját, a látogatók közel 30 mestermű közül válogathatnak!
Az élmény örök, hisz az itt készült fényképeket visszanézve bármikor felidézhetitek a programot!

Ünnepre hangolódva a 3D Gallery Budapest-ben
Az ünnepek közeledtével számos ajándék készíthető a 3D-s képekből, naptár, fénykép-képkerettel, karácsonyfadísz vagy fotóalbum, így egy fenomenálisan eltöltött nap után, már a képi anyag is a rendelkezésedre áll, hogy minőségi ajándékot készíts szeretteidnek. Nem kell kiadnod több 20. 000 Ft-ot egy műtermi fotózásra!

Ha nem vagy profi fotós az sem baj! A földre festett fotópontok segítenek eligazodni, hogy honnan a legjobb a 3D hatás, ráadásul az egyéni fotózkodást követően a galériában dolgozók mindenkiről készítenek családi képeket is, segítenek a beállításokban és a fényképkészítésben. Természetesen arra is lehetőség van, hogy a helyszínen kinyomtassuk a legjobban sikerült 3D-s attrakciókat!
Azonban senki nem távozik üres kézzel, MOST ajándékba a családi belépőhöz, 2db képet nyomtatunk!

Az ünnepekre mi is készülünk! A Decemberben induló karácsonyi ajándékkészítő workshop-okra szeretettel várjuk az érdeklődőket. Nálunk minőségi, szép és egyedi készítésű ajándékokat készíthetnek a gyerekek, amivel bátran büszkélkedhetnek a nagyszülők és ismerősök előtt.
Miközben a gyermek szórakozik, és jól érzi magát, kulturálódik is és hasznosan tölti az idejét. A kreatív foglalkozások alkalmával fejlődik a kézügyessége, és örömét leli az alkotásban!

Gyermekfelügyeletet a 2 órás foglalkozás teljes időtartamára biztosítunk, szakképzett animátorok segédkeznek a foglalkozáson, illetve a belépő a kísérő felnőtteknek kedvezményes. Ha gyermeked szeret kézműveskedni, foglalj időpontot! További információk a Galéria honlapján: http://3dgallerybudapest.hu/karacsonyi-workshop/

Nálunk lehetőség van exklusiv szülinapi gyerek, tini és felnőtt zsúrok megszervezésére is! Akár idegen nyelven, széleskörű szolgáltatással, játékkal és csapatversenyekkel. További információért látogass ide: http://3dgallerybudapest.hu/szulinap/

Mert a művészet belőled fakad!