Lánybúcsú program

Kreatívabb vagy, mint egy átlagos ismerősöd, ha barátnőd lánybúcsújának megszervezéséről van szó?

Avagy hova szervezz lánybúcsú programot az arának, hogy az kellően megalapozza az estét és a csapatot is némiképp összekovácsolja?

Ha téged kértek fel barátnőd lánybúcsú programjának megszervezésére, hamarosan eljön a pillanat, mikor döntened kell, hova is szervezd a bulit, hogy az mindenkinek megfeleljen! Nem könnyű feladat, tekintve, hogy kismillió szempontot kell figyelembe venni, a társaság is különböző összetételű, a lényeg, persze hogy mindenki jól szórakozzon!

Bármi legyen is az este sorsa, legyen az egy kis baráti összejövetel a csajokkal és utána egy vacsora, szolid múltidéző, emlékkönyves nosztalgiázás, vagy éppen hogy limuzinos több napon át tartó party arzenál, ha olyan helyszínt kerestek ahol kicsit összeráznád a csapatot és bemelegednétek, szervezd a lánybúcsú programot a 3D Gallery Budapestbe!

Lánybúcsú program csomagok:

Foglald le most az időpontot! Ha kitöltöd az adatokat, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

[Kérjük, adja meg azt a mobilszámot, melyen elérjük Önt!]

Miért válassz minket, lánybúcsú programnak?

 • Felejthetetlen élményt és maradandó emléket nyújt egy igazi lánybúcsús csajos fotózkodás! A saját telefonotokkal annyi képet készíthettek, amennyi tárhelyed van, így a fotókat az évek múlásával visszanézve felidézhetitek a lánybúcsú minden pillanatát! A3D-s térhatás és árnyékolási technikák segítségével részesei lesztek a műalkotásoknak. Ha csak egy fénykép erejéig is, de mindenki angyalbőrbe bújhat.
 • Igazi szelfi paradicsom!
 • Ugyanakkor tőlünk senki nem távozik kézzel fogható ajándék nélkül! A lánybúcsús csapat minden egyes tagjának ajándék fényképet nyomtatunk, hogy az emlék örökre megmaradjon erről szuper lánybúcsú programról!
 • Számos kiegészítővel bolondíthatjátok meg a már eleve is vicces és szórakoztató beállásokat! (tiara korona,bolero, kalap, szemüvegek, lufik és más poénos kellék)
 • A lánybúcsús programunk 1,5 -2 órán át is kiválóan el tudja szórakoztatni a csapatot, miközben észre sem viszik, hogy elröppen az idő.
 • A galéria a belváros szívében található, központi helyen, a Bazilika mögött, a Deák térhez 3 perc sétára.
 • A helyszín tágas, így mindenki elfér! 300 nm-en közel 30 attrakció található, így a csapat egésze egyszerre szórakozhat! Ne alkudj meg, nem kell, hogy a lánybúcsú alkalmával a csoport szétszakadjon, mint más lánybúcsús programoknál!
 • Hatalmas meglepetés a menyasszonynak, mert erre biztosan nem számít!
 • Ajándék pezsgővel koccinthattok a nagy napra, amivel természetesen kellően megalapozhatjátok az estét!
 • Lehetőséget biztosítunk rá, hogy egy külön kis elszeparált, paravánnal leválasztott részen ünnepeljetek és akár a lánybúcsús fogadalmat és a játékok egy részét itt meg is csináljátok!
 • szépen kiöltözve, party szerkóban ki ne szeretné megörökíteni magát a lánybúcsú programon?
 • Bármilyen típusú lánybúcsúval kifejezetten jól kombinálható. Mindegy milyen lánybúcsút szervezel, biztosan színes foltja lesz az estének.
 • Az csapatépítő szókincskereső vetélkedővel felejthetetlen élményre tehettek szert, és a társaságot is jobban összekovácsolja majd!
 • Használhatod a fantáziádat, kiélheted a kreativitásodat, hisz csinos party szerkóban kisminkelve pózolhatsz a képekkel, melyekről a barátnőid fényképeket készítenek!

Mindegy milyen típusú lánybúcsú programot szeretnétek, ha örömteli, boldog perceket szeretnél szerezni a menyasszonynak, és felejthetetlenné akarod tenni az Ő nagy napját, és persze mindemellett te is jól szeretnéd érezni magad, kérj árajánlatot a 3D Gallery Budapest-be! Gyere és tartsd itt barátnőd lánybúcsú programját!

Foglald le most az időpontot! Ha kitöltöd az adatokat, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

[Kérjük, adja meg azt a mobilszámot, melyen elérjük Önt!]