Egy életre szóló élmény a nagy nap előtt!

Rólam tudni kell, hogy feledékeny ember vagyok!

Otthon ültem halálos nyugalommal néztem a tévét, mikor a párom megkérdezte: …és milyen lánybúcsús ajándékot veszel a Vikinek?

Jáááj már csak 3 hetem maradt mindent megszervezni, hiszen én vagyok a tanúja, nekem kell!

Először elkezdtem kapkodni, meg rákeresni a neten, hogy lánybúcsús ajándékok, aztán vettem egy mély levegőt és elkezdtem inkább gondolkozni. Hiszen 3 hét még elég hosszú idő arra, hogy kitaláljak valami igazán egyedi ajándékot a lánybúcsújára, mégiscsak a legjobb barátnőmről van szó!

Kitaláltam, hogy nem kézzel fogható ajándékot veszek a lánybúcsújára, helyette, valamit ami örök emlék marad neki!

Egy életre szóló élmény!

Aztán eszembe jutott a 3D Galéria Budapesten, jártamban-keltemben már láttam a Bazilikánál, mert arra megyek el minden nap, a munkahelyem felé, és mindig jót mosolyogtam, az ablakban lévő majmon, akit borral lehet kínálni!

Gondoltam benézek, mert egyik este, egy nagy csapat viháncoló egyen pólós mi korunkbeli lányt láttam onnan kijönni.

Bementem és az ott dolgozók nagyon kedvesen elmesélték nekem, hogy Igen!! bizony ők szerveznek lánybúcsúztatókat, mint szolgáltatás ajándék gyanánt, a menyasszonynak!

Nagyon megörültem, mert ahogy beléptem már láttam, hogy ez a Galéria óriási felszabadult érzést sugároz magából, csupa mosolygós és hangosan kacagó embert találtam bent. Nagyon jó energiákat közvetített! Rögtön rám is rám ragadt a hangulata, az esszenciája az egész Galériának! Egyből éreztem, hogy a 3D Galéria lesz lánybúcsús ajándékom a Vikinek!
Gyorsan le is foglaltam egy időpontot a következő szombatra.

Össze szerveztem a csajokat, hogy mindenki érjen rá, aznap.

Aztán eljött a várva várt nap, nagyon nyugodt voltam, tudtam, hogy Viki imádni fogja a lánybúcsús ajándékát!

Aztán minden pontosan úgy történt ahogy azt nekem a kedves ott dolgozok elmesélték. Rengeteg ajándék kinyomtatott képet kaptunk a lánybúcsú során.

Oda kellett állnunk a festményekhez, és mi egészítettük ki őket, a művészet részesévé váltunk. A képeken pedig átjött az igazi 3D-s hatás!

Pajzán lánybúcsús kincskereső játékot játszottunk, azt volt a meglepi ajándék.

Volt pezsgő koccintás, még extra csoportképek, és egy héliumos lufi csokor, amit egy nagy gyémántgyűrű lufi díszített.

Nem csak Viki de mindenki nagyon jól érezte magát a lánybúcsú során, igazi ajándék élmény volt mindannyiunknak.

Azóta, mindig jobb kedvem lesz, amikor a 3D Galéria előtt sétálok el, eszembe jut ennek a csodás lánybúcsús élmény-ajándéknak az emléke.