Lánybúcsús játékok

Lánybúcsú játékok alkohol nélkül!

 

 

Egy lánybúcsú mindig izgalmas dolog, főleg ha jó játékokkal dobjátok fel azt. Ha azt akarjátok, hogy a menyasszony nagyon jól érezze magát, de a barátnők se unatkozzanak mellette, akkor érdemes olyan lánybúcsú játékokat keresni, amiben mindenki részt tud venni. A következőekben összeszedtünk egy pár lánybúcsú játékot nektek, amivel garantáltan fel lehet dobni a nagy eseményt és a jókedv elmaradhatatlan lesz.

Mint ahogy azt tudjuk, a lánybúcsú játékok megszervezése esetében a menyasszonynak gyakorlatilag semmi dolga nincs, csak hátradőlni és várni, hogy a barátnők mivel állnak elő. Ilyenkor a kedves barátnők gyakran előveszik a nem túl kedves oldalukat is, bár ezt inkább vicces formában szokták csinálni. Persze ilyenkor a legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát és tudjunk nevetni saját magunkon.

 

Kezdődhet a móka olyan lánybúcsú játékokkal is, ami a menyasszony számára jó „gyakorlás” a házasságra, ugyanis tudjuk, hogy minden férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. Itt persze nem 3 fogásos vacsorára kell gondolni, hanem mondjuk lehet sütemény készítő verseny, amiben a menyasszony ha győzelmet arat és bizonyítja rátermettségét, akkor házasságra alkalmasnak lehet nyilvánítani. Persze mindez vicces keretek között próbáljuk lebonyolítani, nehogy sértődés legyen belőle. Még viccesebb lehet a történet, ha a sütemények nem az átlagos formát öltik, hanem erotikus formájúra süti őket a menyasszony. Ezek a későbbiekben egy másik, szintén vicces játékhoz nyújthatnak segítséget a lánybúcsú során.

 

A lánybúcsú játékokba akár a vőlegényt is bele lehet vonni kisebb-nagyobb mértékben. Gondoljunk itt például egy olyan kvízjátékra, amit a lánybúcsú előtt a barátnők állítanak össze. Olyan kérdésekből, amiket a vőlegénytől előre meg tudnak kérdezni. A kérdéseknek nem kell bonyolultnak lennie, elég csak az alapinformációkra koncentrálni, például: „Mi a vőlegény édesanyjának a neve?” vagy „Mi a vőlegény kedvenc étele?” Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekből pedig egy szórakoztató kvízt lehet összeállítani.

Az előzőekben említett süteményeket most fel tudjuk használni egy következő mókás játékhoz. Itt a menyasszony a lánybúcsú során kimegy az utcára és árulja az elkészített erotikus süteményeket. Ezzel bebizonyíthatja, hogy mennyire talpraesett és rátermett a házaséletre. Mindemellett vicces sztorik kerekedhetnek ki a dologból. Kihagyhatatlan játék.

Ha nem akartok nagy felhajtást, de mégis össze akarjátok kovácsolni a csapatot, akkor jó ötlet erre meglátogatni egy bowlingpályát. Laza, csajos program és mindenki jól fogja érezni magát. Ha inkább otthon maradnátok, az sem baj. Rendelhettek pizzát, kártyázhattok vagy megnézhettek valami csajos filmet. A lényeg végül is az, hogy együtt legyetek.

 

 

Rúdtánc + lánybúcsú játékok?

 

Ha pedig egy kicsit merészebb a csapat, akkor egy szuper nőies programot is fontolóra vehettek, mégpedig a rúdtáncot. Ma már rengeteg nő próbálja ki magát ebben a műfajban, és ehhez nem kell feltétlenül profinak lenni. Akkor sem kell elriadni a dologtól, ha nem érzed magad elég magabiztosnak a tánchoz, hiszen épp az a cél, hogy kihozd magadból a nőiességet és ezáltal még magabiztosabbá válj. A lánybúcsú alkalmával beiratkozhattok egy csoportos órára is, ahol profi rúdtáncos segítségével elsajátíthatjátok ennek a táncművészetnek az alapjait, és ha megtetszik akkor akár visszamehettek máskor is.

Érdemes a lánybúcsú játékok után jutalmazni a menyasszonyt, így még inkább motivált lesz a folytatásra és jobban fogja érezni magát, ha minden játék végén kap valami apró jutalmat. Ezeket a végén összegyűjtve pedig egy csomó emlék lesz majd, ami a szuper lánybúcsúra emlékezteti.

 

 

Lánybúcsú játékok 3D-ben

 

vörös szőnyegen

vörös szőnyegen

Ha pedig a lánybúcsú játékokon felül még egy szuper élménnyel szeretnétek gazdagodni, akkor nézzetek be a 3D

Gallery Budapest interaktív galériájába, ahol egy felejthetetlen délutánt tölthettek el. Vicces játékokkal, aperitiffel és  fergeteges hangulattal vár titeket a galéria. Itt mindig szól a zene és garantált a jó hangulat és a jókedv. Mindemellett rengeteg kép fog készülni rólatok, amikre mindig szívesen emlékeztek majd vissza a későbbiekben.

Légy részese a festményeknek!

Érdekel egy ilyen 3D kaland a festményekben? Akkor kattints ide a további részletekért.

 

 

Ne feledjétek, a játékok végeztével a lánybúcsú még nem ér véget! Az este nem érhet véget egy hatalmas buli nélkül, ahová az összes jó barátnő és ismerős, kolléga összegyűlik és a szingliélet lezárását ünnepelik.

 

Szeretnétek más lánybúcsút szervező hölgy tanácsát is kikérni? Csatlakozz ehhez a Facebook csoporthoz, ahol rengeteg tanácsot és ötletet találhatsz! Csoport neve: Lánybúcsút szervezek

Lánybúcsús csoport