Lánybúcsús emlékkönyv

A lánybúcsú egy olyan esemény, ami örök emlék marad, így mindenképp megérdemel egy helyet, ahol ezeket az emlékeket tárolni lehet. Ha nem szeretnél csak online emlékeket tárolni, akkor kézzelfogható formában is megteheted mindezt. Mi lehetne jobb egy emlékkönyvnél erre? Az emlékkönyvben a lánybúcsú összes fontos pillanatát össze lehet gyűjteni és a mennyasszony így garantáltan örökre emlékezni fog rá. Az alábbiakban egy pár tippet és ötletet olvashattok el, hogy hogyan is készülhet el a tökéletes lánybúcsús emlékkönyv.

 

 

Lánybúcsús emlékkönyv kézzel készítve

 

Az első lépés a forma és a szín kiválasztása. Itt több kreatív ötlet is szóba jöhet. A legjobb az A4-es vagy kocka méretű, mert abba beleférnek a nagyobb méretű képek is. Hiszen tudjuk jól, hogy egy lánybúcsún rengeteg kép is készülhet. Mindemellett a könyv lehet keményfedeles vagy puhafedeles is, illetve lehet spirálos vagy sima könyv. Szerintem a legjobb választás a kemény fedeles spirál, mert akkor kevesebb eséllyel hajlik vagy törik meg a fedél, és így tovább fog tartani.

A szín kiválasztása is fontos lépés, így jobban feldobhatjátok a könyvet. Általában pinket vagy valamilyen rózsaszín árnyalatot szoktak választani, ugyanakkor bármilyen színben lehet gondolkodni, hiszen nem biztos, hogy a menyasszony pink lánybúcsút szeretne, ha nem az a kedvenc színe. Így érdemes megtudni előtte, hogy milyen színt kedvel a legjobban, bár ezt általában gyerekjáték kideríteni. A pink mellett nagy divat még a bézs és a lila is.

A következő lépés a díszítés kiválasztása, ugyanis a szín mellett ez a második legszembetűnőbb dolog egy emlékkönyvnél, ha a kezünkbe vesszük azt. Díszíteni szintén a legkreatívabb módokon is lehet, de ha az egyszerűbb, letisztult külsőt választjátok az sem baj. Írhattok rá vicces üzenetet is, vagy csak annyit, hogy „emlékkönyv”. Mindemellett képet is tehettek a borítóra. De szerintem minél kreatívabb, annál jobban fog örülni neki a menyasszony, hiszen ez a könyv az ő lánybúcsúja minden fontos pillanatát tartalmazni fogja.

Ragaszthattok rá képet is, vagy csak egy szalagot, de akár flitterekkel, csillámporral is lehet díszíteni, ízléstől függően.  A belső oldalakat is lehet hasonlóképpen díszíteni, de ajánlatos úgy tenni ezt, hogy ne legyenek zsúfoltak az oldalak. Ami még fontos ilyenkor, hogy legyen tematika és ne mindent össze-vissza ragasztgassunk bele a lánybúcsús emlékkönyvbe.

 

Ha ez mind megvan, akkor nincs más dolgotok, mint sok-sok emléket gyűjteni, hogy minél több minden kerülhessen bele a lánybúcsús emlékkönyvbe. Ez talán már a legkönnyebb feladat egy lánybúcsún. A lánybúcsúkon általában sok kép születik, ezek közül a legjobbakat tegyétek bele az emlékkönyvbe. Tehettek még bele saját kézzel írott idézeteket, jókívánságokat vagy vicces dolgokat.

Az a legjobb, ha minden feladatot és eseményt megörökítetek képekkel és szövegekkel is a lánybúcsún, így minden dokumentálni tudtok majd az emlékkönyvbe. Esetleg ha a társaság nem szeret fotózkodni, akkor érdemes itt egyben összegyűjteni a feladatokat ebben a lánybúcsús emlékkönyvbe, leírni az aznapi programtervet.

És most jön a legutolsó lépés, az ajándékozás. Mivel ez az emlékkönyv a lánybúcsúról szól, így csak azután fogjátok tudni oda adni a menyasszonynak. Ez lehet a tökéletes utó-ajándék, ami mindig arra fogja emlékeztetni, hogy milyen szuper lánybúcsúja volt.

Tehát 2 az 1-ben, mert egyszerre lehet segítség, ha mindent beleírtok és egy helyen lesznek az információk, fotók, de közben a nap végén egy ajándék is lehet a menyasszonynak!

Ha pedig nincs még ötletetek, hogy hol töltsétek el a Lánybúcsút, akkor látogassatok el a 3D Gallery Budapest interaktív galériába, ahol garantáltan rengeteg emléket fogtok majd gyűjteni, és menő fotókat készíteni! Hiszen itt a jó hangulat mellett a fotózkodás a lényeg. Így minden meg lesz örökítve, nektek már csak az lesz a dolgotok, hogy jól érezzétek magatokat, és ezeket az emlékeket beletegyétek a lánybúcsús emlék könyvbe.

 

Lánybúcsús emlékkönyvet készen venni

 

És most valljuk be őszintén… ez a kézzel készített lánybúcsús emlékkönyv szuper ötlet, biztosan értékelné a menyasszony a sok belefektetett munkát is, de kinek van manapság ilyen sok ideje? Ebben a rohanó világban a technika segítségével felgyorsultak a szervezés folyamatai, könnyen lehet már pár kattintással lánybúcsús kellékeket is rendelni, anélkül, hogy bemennél a boltba, mégis annyi más feladat is van közben, például megszervezni a résztvevőket, helyszínt keresni, feladatokat kitalálni, milyen étel legyen, milyen ital…stb

Pont erre a problémára nyújt megoldást A Nagy Lánybúcsús Emlékkönyvem!

3 az 1-ben:

  • emlékkönyv az arának
  • utcai feladatok
  • kártyák

Amellett, hogy rengeteg időt spórolsz meg, hidd el, még a szervezést is megkönnyíti, hiszen itt már minden egyben össze van szedve! Rengeted feladat található ebben a füzetben, kivágható kártyák, kvízek, fogadalom, oklevél az arának és még sok más! Könnyen beépíthető a programba, bárhol, bármikor elő lehet kapni ezt a könyvet, a spirálos kötés megkönnyíti az utcai feladatoknál a válaszadást, hiszen csak kényelmesen kézbe veszed a füzetet, hátrahajtod a másik lapot, amire nincs szükséged, és így sokkal könnyebb leírni a megoldást az ismeretlen résztvevőnek, és az arának is.

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet ez az igazán praktikus és modern lánybúcsús emlékkönyv, ezen a linken találsz több információt róla és innen tudsz rendelni is: KATTINTS IDE!

 

Kellemes készülődést a lánybúcsúra! A lényeg, hogy mindenki jól érezze majd magát!