Lánybúcsú szervezés

Show all
Utcai grafika

Az utolsó tánc lányként!

Lánybúcsú szervezés barátnőnek?

 

 

A lánybúcsúknál csak egy dolgot szeretek jobban: a lánybúcsú szervezést!

Betti, a legjobb barátnőm kezét kérték meg egy hónapja, és engem kért meg a lánybúcsú szervezésére. Hárman voltunk legjobb barátnők Bettivel és Katával. Kata két éve ment férjhez, Bettivel ketten hoztunk össze a lánybúcsúja szervezését, és eszméletlen jól sikerült! Úgyhogy gyakorlatom már van, és ötletem is rengeteg.

Tízen leszünk lányok, hármunkon kívül meghívtuk Betti gimis barátait, a húgát és két cuki kollégáját a munkahelyéről, akikről mindig mesél. Na szóval, nem is akármilyen lesz ez a buli: két napos tömör élvezet!

Mivel mindannyiunkat más városba sodort az élet, úgy döntöttünk, hogy az egész hétvégés bulit Budapestre költöztetjük. Miután megegyeztünk a helyszínben és az időpontban (augusztus utolsó hétvégéje) a lánybúcsú szervezése sínre került.

 

 

Lánybúcsú szervezés a köbön!

 

Szombat reggel utazunk le pestre, egy öt csillagos szállodában foglaltam szállást, ott találkozik az egész csapat. Három szobát foglaltunk, az egyikhez még jacuzzi is tartozik! Szóval, hogy mindenki kipihenje az utazás okozta fáradalmakat, egy kis fürdőzéssel kezdünk majd és egy üveg pezsgővel. Miután jól kipletykáljuk magunkat, és kissé összeszokik a csapat, elmegyünk ebédelni Betti kedvenc éttermébe. Hát igen, igyekszem kedvében járni, remélem nem bánja meg, hogy rám bízta a lánybúcsú szervezést. Szóval ez egy olasz étterem a belvárosban, remélem mindenkinek tetszeni fog.

 

Délután négy órára foglaltam időpontot a 3D Gallery Budapest-be, ahol teljes lánybúcsú programmal várnak minket. Betti volt ott tavaly a vőlegényével és mind a ketten odavoltak a galériáért. Megnéztem a honlapjukon, hogy fogadnak-e csoportokat is, és nagy meglepetésemre nem csak csoportprogramokat, de teljes lánybúcsú programokat is lebonyolítanak! Szóval innentől nem is volt kérdés, beleszőttük Katával a lánybúcsú szervezésbe a 3D Galleryt. A kiállításuk lényege, hogy a kiállított 30 olajfestmény mindegyikéhez hozzá lehet érni, pózolni velük, sőt valójában a részükké lehet válni azáltal, hogy hétfejű sárkány karmaiban, angyalszárnyakkal, hógömbbe ragadva stb. pózolhat az ember.

Már így is remek kikapcsolódás lehet, de a lánybúcsús programszervezésük is kitűnő. Welcome drinkkel és nasival várnak minket, ez után bejárhatjuk a galériát, fotózhatjuk egymást. Ezt követően az animátor közös fotózásra visz minket a helyszínen, pezsgőzünk és végül szó(kincs)kereső játékokkal szórakoztatnak majd minket. Remélem Bettinek is tetszeni fog!

Lánybúcsú

Egy szuper lánybúcsú pillanat a 3D Galériában!

 

Mondanom se kell, a lánybúcsú szervezésünk következő pontja a Pesti éjszakába vezet majd. Erre az időre remélhetőleg mindenki táncoslábú kedvében lesz, úgyhogy foglaltam asztal a Peaches & Creabe, onnan pedig a Morrisons 2-be vezet majd az utunk. Ezeket nem is részletezem tovább, a cél, hogy jól érezzük magunkat (és rendesen leitassuk Bettit :D). Szóval ennyi lenne a szombati nap.

 

 

Nem tudhatjuk mikor és hogyan indul el a vasárnapi napunk (remélhetőleg olyan másnaposak leszünk, hogy jó későn), úgyhogy svédasztalos reggelit foglaltunk Katával a szállással együtt a hotelben, amit délig szolgálnak fel, úgyhogy addig össze kéne szednünk magunkat. A lánybúcsús szervezésünk következő pontja a Gellért fürdő lesz Budán, ahova egész napos wellnessre (regenerálódásra) fizetjük be magunkat és persze Bettit. A wellness a szaunán és pezsgőfürdőn egy órás masszást is magába foglal mindannyiunknak, ez szerintem semmiképen nem sülhet el balul. Imádjuk a wellnest, a fősulin minden vizsgaidőszak végét így ünnepeltük meg Katával és Bettivel. A jegyünk egész nap érvényes, úgyhogy nem tudom mennyi időre van szükségünk a teljes ellazuláshoz és regenerálódáshoz, de mivel ez a lánybúcsú szervezésünk szerint a program utolsó pontja, mindenki addig marad, ameddig jól érezzük magunkat.

 

 

Szóval ezek lennének a lánybúcsús szervezésünk programjai, nagyon remélem, hogy minden jól fog elsülni és Betti is nagyon jól fogja érezni magát, meg hát persze mindannyian. Szorítsatok nekünk, hogy minden a terv szerint alakuljon! 🙂