Középsuli

Cuki zsiráfot simogatott Zsanett és Barbi Budapest belvárosában – de nem az állatkertben. A 3D Gallery Budapest kiállításnak köszönhetően a szavannára, Párizsba, az operába és még sok egyéb izgalmas helyre is elkalandoztak a Középsuli szereplői! Vajon hogy csinálták?

Itt pont azt szabad, amit máshol nem

A kiállításokon általában két alapszabály van: ne nyúlj semmihez és ne fotózz le semmit. Ám ezen a különleges kiállításon a szabályszegők kibontakozhatnak: mindent megfoghatnak és fotózkodni szinte kötelező! Ugyanis a 3D Gallery Budapest interaktív, játékra hívja a látogatóit, kicsit talán olyan, mintha bulizni menne az ember.

 

Mert minden, ami művészet, belőled fakad

Biztosan Te is láttál már olyan fotót, ami három dimenzióban jelent meg előtted, tehát úgy nézett ki, mintha térben lenne az, ami valójában csak a papíron volt. A 3D Gallery Budapest egy olyan hely, ahol a falra festett képek elé állva fotózkodhatsz, és a végeredményen megelevenedik a Téged körülvevő környezet.

A Középsuli szereplői, Barbi és Zsanett is ellátogattak a 3D Gallerybe, és végigpróbáltak minden lehetőséget: angyalként repültek, kinyitották a titkos széfet, vízzel itatták egymást és idős nénitől tanultak zongorázni…

Randi vagy osztályprogram?

Barbi szerint a galéria remek randihelyszín, így valószínű, hogy Bendét el is csábítja majd ide, de akár egy csapatépítő osztályprogramot is el tudna itt képzelni. Az mindenesetre biztos, hogyha ide jönnek, készíttetnek olyan fotót, amit rögvest előhívathatnak a galériában, legyen mit Juli orra alá dugni másnap. Zsaninak nagyon tetszett, hogy karácsonyi DIY-t is szerveznek, ahol a gyertyák, díszdobozok és egyéb apró tárgyak mellett természetesen képkeretet is megtanulnak készíteni a résztvevők.

A képtárban negyedévente új kiállítást nyitnak, így többször is érdemes visszalátogatni, hiszen minden alkalommal várnak újdonságok!