Klasszikus vagy modern randihelyszín?

Show all

Megharaplak!

Klasszikus randihelyszínek

 

Ki ne ismerné a dilemmát, hogy hová menjen élete leendő, vagy akár jelenlegi párjával egy romantikus találkozóra. Mi lenne jó randihelyszín, ahol jól érezzük magunkat mindketten?

Mindenki, máshogy szereti az idejét tölteni. Ki az aktív időtöltés híve, mások a csendesebb, nyugodtabb helyeket részesítik előnyben. De ez persze hangulatfüggő is, hogy épp mire vágyunk. Illetve az alapján is változhat a randihelyszín jellege, hogy a kapcsolat milyen szakaszában tart épp. Még csak most történik az ismerkedés, vagy már egy jól összeszokott pár vagyunk, akik kimozdulnak otthonról.

Amennyiben először találkoztok romantikus körülmények között, érdemes olyan randihelyszínt választani, ahol jobban megismerhetitek egymást, tudtok beszélgetni, ahol nyugodt körülmények vannak.

Érdemes arra is gondolni, hogy a randevúpartner rövid megismerése után hogyan folytatódjon az este. Olyan helyszínt válasszunk, ahonnan el lehet jönni abban az esetben, amennyiben úgy érezzük, hogy nem ő a megfelelő, nem működik a kémia, vagy éppen hogy tovább lehet maradni, ha viszont azt látjuk, hogy minden klappol, szépen alakulnak a dolgok.

Ezért nem igazán jó választás a mozi vagy színház, hiszen ott nem tudtok kommunikálni, illetve meg kell várni az előadás végét. Ellenben adott az ebéd, vagy vacsora egy nyugodt hangulatos helyen, ahol a finom falatok elfogyasztása közben közelebbről megismerhetitek egymást. Ez azonban elriaszthatja azokat, akik attól félnek, hogy esetleg időnként kínos csend áll be a beszélgetésben. Ebben az esetben érdemes inkább aktívabb elfoglaltságot választani randihelyszínnek.

Ilyen lehet egy romantikus séta, ahol beszélgetés közben folyamatosan változnak a látnivalók, a téma könnyebben adódik. Budapesten rengeteg olyan helyet találunk, ami nagyszerű háttérként szolgál. De ne ragadjunk le a klasszikus Margit-sziget, Budai vár, Gellért-hegynél. A Hűvös-völgy felé felszállva a villamosra, találjuk az Apáthy-sziklát, ahonnan rövid kaptató után lenyűgöző kilátás nyílik a városra.

Ha nem akarunk kirándulni, hanem inkább a városban kószálnánk, számos tematikus túrát találunk, ahol idegenvezetők ismertetnek meg a főváros rejtett kincseivel. Ilyen lehet akár a csepeli bunkertúra, a különböző belvárosi építészeti témájú, vagy a XVI. kerület századeleji villaövezetében tett kertvárosi séták.

 

Különleges randihelyszín

 

Elmenni egy kiállításra sem hangzik annyira rosszul, ugye? Igazi kulturális program, több száz éves képeket nézegetni és elemezni csendben, lekapcsolt telefonnal, és egy szigorú teremőrrel, valamelyik nagyobb budapesti galériában. Nem, azt hiszem ez mégsem hangzik annyira jól a művészet iránt nem érdeklődők számára. Szerencsére létezik ma már egy olyan interaktív kiállítás is, ahol nincsenek szigorú teremőrök, mobiltelefon nélküli csendben lét a termekben, hanem 100 % szórakozás és mókázás! Korhatár nélkül, mindenki jól érezheti magát!

MICSODAAAA?

3d kulcstartó

3D Gallery-s fényképes kulcstartó – helyben nyomtatva!

 

A 3D Gallery Budapest a belváros szívében található, Magyarország első 3D kiállítása, ahol a festmények életre kelnek! Mobiltelefon használata nemhogy tilos, de még kötelező is, hiszen az a lényeg, hogy a festmények elé állva, ha lefotóz téged egy 3D-s tárlatvezető, akkor a fotókon te magad is a festmények részese leszel! Miután körbejártátok a képeket, és készítettetek sok fotót, a tárlatvezetők is csinálnak rólatok képeket, hogy mindenki rajta legyen a fotón! Sőt! A végén még kinyomtatott fényképet is kaptok emlékbe, és akár egy romantikus kulcstartót vagy mágnest is vásárolhatsz párodnak emlékbe erről a szuper napról. (Ez utóbbiakba helyszínen kinyomtatott fényképek kerülnek, amiket ott készítettetek a 3D Galériában!) Nagyon jó buli, és még a 3D Galéria látogatás előtt vagy utána is belefér még egy romantikus vacsora kettesben! <3