Karácsonyi kézműves DIY workshop gyerekeknek a Budapest 3D Galleryben!

Ha neked, mint szülőnek kell beszerezned a gyerek karácsonyi ajándékát és már unod az állandó kapkodást? Ha nincs időd azon agyalni, hogy mit készítsetek a nagyinak Karácsonyra, vagy kifogytál az ötletekből?

Egy 6500 Ft-os DIY workshop áráért most 4 Karácsonyi ajándékkal térhet haza gyermeked, melyet saját maga készít el a Galériában készült 3D-s képek segítségével. Nagyszerű és egyedi Karácsonyi ajándék, legyen az egyedi fényképes kulcstartó/mágnes vagy designer, vintage doboz, esetleg kreatív, fényképkeret vagy netán karácsonyfadísz! Az árban ingyenes gyermekfelügyelet profi animátorok koordinálásával és a 2800 ft-os 3D-s tárlat megtekintése is benne van!

Ezen a napon a szülő is kedvezményesen, csoportos jeggyel látogathatja a tárlatot! Kedvezményt biztosítunk testvéreknek és csoportban érkezőknek!

Nálunk minőségi, szép és egyedi készítésű ajándékokat készíthetnek a gyerekek, amivel bátran büszkélkedhetnek a nagyszülők és ismerősök előtt.

Miközben a gyermek szórakozik, és jól érzi magát, kulturálódik is és hasznosan tölti az idejét. A kreatív foglalkozások alkalmával fejlődik a kézügyessége, és örömét leli az alkotásban!

A 3D Gallery Budapest segít, hogy gyermeke értékesen töltse nálunk az időt! Hisz a kézzel készített ajándék a legértékesebb!

Indul a Karácsonyi 3D-s ajándékgyár! NE MARADJ LE, jelentkezz be most karácsonyi kézműves foglalkozásinkra és készíts te is egyedi kulcstartót/mágnest, képkeretet, ünnepi díszdobozt, karácsonyfa díszt saját 3D-s arcképes fényképeddel!

Ha gyermeked kreatív és szereti a kézműves foglalkozásokat? Vagy ha szimplán csak arra vágysz, hogy végre értékesen használja ki az idejét? Esetleg gyerkőcmentesen töltenél 2 órát és készülnél az Ünnepekre, vagy flangálnál az adventi vásárban?

Hozd el gyermekedet a 3D Gallery Budapestbe és nálunk mindezt egy karácsonyi workshop keretében megkapod!

Tárlatvezetés a galériában már önmagában is roppant jó szórakozás, hát, még ha az okos telefonját is használhatja, miközben fényképezkedik, fényképeket készít a 3D-s képekkel!
Az itt készült fotókat felhasználva számos egyedi és minőségi ajándékot készíthetnek a gyerekek!

Helyszín: a karácsonyi vásár közelében, közvetlen Budapest szívében a Szent István Bazilika mögött!  1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 17. (Bajcsy-Lázár sarok)

Fényképkeret készítés karácsonyi vintage stílusban, különböző technikákkal (decoupage és transferálás), számtalan anyaggal és színkombinációval összehangoltan! Csak a képzeleted szabhat határt a design-nak!

Karácsonyi kulcstartó és hűtőmágnes készítés egyedi 3D Gallery Budapest-ben készült fotókkal!

Karácsonyfa dísz készítő workshopunkon most megismerkedhetsz a csillámporos és flitterezés okozta örömökkel, hogy a hó gömbödetigazán egyedivé tudd varázsolni, a rólad készült 3D-s fényképednek is kiemelt szerepe van!

Karácsonyra díszdoboz készítés: profi és hasznos ajándékötlet a szülőknek, a rólad készült képek itt egy különleges transferálási technikával kerülnek rá a dobozra, melyet utána szabadon dekorálhatsz.

Válaszd ki a gyermekednek legmegfelelőbb foglalkozást, vagy érdeklődj a kombinált csoportokról!

Hangolódjunk most együtt az Ünnepekre a 3D Gallery Budapestben!

Iratkozz fel az általad kiválasztott időpontra, mert sajnos csak korlátozott számban tudjuk a gyerkőcöket fogadni! Munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot és tájékoztat a szükséges tudnivalókról és telitett csoport esetén a szabad időpontokról.