Karácsonyi ajándék szülőknek.

Show all
sissi

Teázás Sissi-vel.

Olyan szüleid vannak, akik nem járnak el sehova és csak a munka és az utána rituális elalvásig tartó, vacsorázás tv nézéssel egybekötött körforgása fertőzte meg az utóbbi pár évtizedüket?  Az utolsó képek, amik róluk készültek, körülbelül az esküvőjük idejére tehető? Ha a régi energiát vissza akarod vezetni a szüleidbe idén karácsonykor, akkor a 3d galéria ideális választás az ősöknek, mint alternatív ajándék. Lehet, hogy kissé nehézkesen fognak kimászni az ünnepek alatt a rozsdás rutinjukból, ami többnyire valljuk, be a Reszkessetek betörők megnézése ismét, kajálás és Bud Spencer nézés otthon vagy egy rokonnál vagy rokonokkal együtt nálatok. Egy szimpla és olcsó ajándékkal végre húsz év után lesz mit kirakni a hűtőre meg bekeretezni a szülőkről.

Aki nem tudná, annak mondom, hogy a galéria úgy működik, hogy nagy kiterjedésű olajfestményekkel, úgy csinálnak képeket, hogy úgy nézzen ki mintha a látogatók a festmény részei lennének. Ez egy Ázsiában elterjedt koncepció, ami rendkívül népszerű, de a világ többi részén kevésbé ismert program. Amiben a hazai galéria innovációja rejlik az a tárlatvezetők segítsége. A külföldi galériákban nincsenek tárlatvezetők, akik begyakorlott koreográfiákra tudják vezetni a vendégeket így nem tudják általában a legelőnyösebb képet kihozni az emberek. Nálunk a tárlatvezetők már sokszor csináltak családokról, baráti társaságokról és egyéb formációkról úgy képeket, hogy a sarka ne lógjon ki, meg a feje, az embereknek benne legyen a képben és természetesen az egész család ott legyen a képen, ne csak anya fényképezze apát vagy fordítva.

A 3d galéria karácsonyi ajándékként a szülőknek még a visszatérő vendégek számára is aktuálisabb, mint valaha, mert a képeket pont az ünnepek előtt teljesen lecserélik vadonatúj 3D-s képekre. A szüleid ez által, még frissiben pózolhatnak az új képekkel.

Ebben a karácsonyi ajándékban, még egy olyan előny is rejtőzik, hogy nem kell, hogy ez csak kizárólagosan a szüleidnek szánd, hanem lehet az egész családnak is. Lehet, hogy jobban is fognak neki örülni és a nevetések is nagyobbak lesznek, mintha csak ketten mennének. Ráadásul az ilyen szociális interakcióktól, idétlenkedéstől elszokott emberek könnyebben oldódnak fel csoportosan, mint önmagukban.

Mivel a két ünnep között és alatt is nyitva van a 3D galéria ezért ideális program lehet két kaja kóma között eljönni egy pár órára egy jót szórakozni. A 3D galéria mindig hangos a nevetéstől, még az elején kicsit visszahúzódóbb magukat nem túl fotogénnek nevező vendégek is ellazulnak egy pár kép után és egy életre szóló élményben van részük. Nem véletlen, hogy közel tökéletes értékelése van a programnak a tripadvisoron googleön és a facebookon is.

A fényképzésen és pózoláson kívül egy kincskereső játékban is részt lehet venni a 3D galériában ami, pont illik a karácsonyi ajándékozás témájához . Ugyanis egy karácsonyi étel a megfejtés, amit versekhez rendelt betűkből kell kirakni, ami a festmények köré, vannak elhelyezve. Különféle alkalmakra van többféle verzió is, köztük egy 18+os és persze egy angol verzió is.  A családon belül akár versenyt is lehet rendezni, hogy ki fogja előbb megtalálni a betűket és kitalálni a megfejtést.

Természetesen nem kell, hogy ez az ajándék ötlet a téli ünnepi szezonra korlátozódjon, azaz a karácsonyra. Az év bármelyik részében nyugodtan lehet ezt egy ismétlődő ajándékként a tarsolyunkban tartani. Születésnapokra, leánybúcsúkra, névnapokra vagy akár csak egy jó hétvégi programnak is ideális ötlet lehet, amit elővehetünk, időközönként mivel a galéria képei frissülnek és így a többszöri látogatásnak is legitimitása van.

Akár szezonális hagyományt is teremthettek ezzel és nem, mint karácsonyi ajándékra gondoltok majd a galérialátogatásra, hanem a minden éves két ünnep közötti testmozgás. Karácsony és újév között ellátogattok a 3D galériába és bohóckodtok egy kicsit a családdal és a minden évben változó képekkel újabb és újabb fényképeket vihettek haza, amit a lakásban gyarapíthatja a dekorációt. Akár a karácsonyfa díszítés részei is lehetnek az ünnepi 3D-s fényképek, amit csináltak rólatok.

Ha a szüleid nem beszélnének magyarul a személyzetben angolul, németül és oroszul beszélő tagok is vannak, akik készségesen segítenek a vendégeknek. A világ minden tájáról rendszeresen járnak a vendégek, sőt többnyire külföldiek látogatják a 3d galériát ezért nem jelent problémát a kellemes társalgás velük akkor, sem ha nem tudnak magyarul.  Ráadásul azt is tudják, hogyan kell kiráncigálni a mogorva korosztályt a komfort zónájukból, hogy lelkesen és teátrálisan igazi modellként tudjanak pózolni a szülők a képeken.

Szóval, ha egy szuper karácsonyi ajándékot szánsz a szüleidnek, amiről nem is tudták, hogy mennyire akarják mielőtt te képletesen betetted ezt a jópofa kis ötletet a karácsonyfa alá akkor a 3D galériát ajánlom, mint azt a bizonyos jópofaságot.

Kattints ide és használd a „karácsony10” kuponkódot és vásárolj jegyeket 10%-al olcsóbban, amíg az akciónk tart.