Karácsonyi ajándék pároknak

Show all
Ajándék pároknak

3D Gallery élmény papagájokkal.

Már minden szokványos ajándék ötletet ellőttél és stresszben vagy a közelgő karácsonytól? Úgy érzed az egész vásárlást legszívesebben átugranád, de mégis szeretnél valami egyedi ajándékot adni párodnak idén karácsonyra?

Ha igennel válaszoltál,

akkor jó helyen jársz. Senki számára nem ismeretlen az ünnepek előtti rohanás és ötletes, egyedi ajándék vadászat, de néha mindenki kifogy az ötletekből. Ha úgy érzed, hogy nem akarsz és nem is tudsz egy hatszázadik kacatot venni a polcra, idén valami különleges ajándékkal lepnéd meg a párod, nincs is jobb, mint egy élményajándék. Ajándékozz közösen eltöltött időt, aminek minden percét élvezni fogjátok, erről a mi és a 3D-s festmények gondoskodnak.

Ha azt már eldöntötted, hogy élményt ajándékoznál, de nem döntöttél még a lehetőségek közül, itt egy teljesen egyedi és különleges lehetőség. A 3D galéria teljesen egyedülálló program lehetőség Európa szerte és már is több mint egy éves múltra tekint vissza. A 3D galéria a tökéletes karácsonyi ajándék ötlet számodra, ha már unod a szokványos mozizós, múzeumozós élmény ajándék ötleteket. A karácsonyi otthon bezárkózós, reggeltől éjszakáig tartó lakomázások közepette, mindenkire ráfér egy kis aktív kikapcsolódás. A 3D galéria szuper ajándék nemtől és kortól függetlenül, sőt még a szokásos karácsonyi rohanós sorban állós vásárlást is megúszhatod. Egyszerűen otthonról stressz mentesen megvásárolhatod jegyedet web áruházunkon keresztül és nincs más dolgotok csak a kívánt időpontban eljönni galériánkba és egy újabb életre szóló élménnyel gazdagodni, miközben jól szórakoztok.

Hogy miről is fog szólni a fantasztikus karácsonyi ajándékod?

A 3D galéria egy szuper nem szokványos randi hely is egyben. Minden amire szükségetek lesz, a telefonotok és a képzelőerőtők. A vicces és egyedi technikával készült képeknek köszönhetően a galériában garantált a felszabadult szórakozás. Itt minden csak rajtatok és a kreativitásotokon múlik.
A lényeg hogy a képek részévé váljatok, de az hogy ezt milyen módon éritek el, teljes mértékben rátok van bízva. A galériába lépve egyből magával ragad a képek 3D hatása és már kezdődhet is a karácsonyi szórakozás. Három termen keresztül több mint 30 különböző témájú kép várja, hogy részesévé váljatok. A képek kedveznek az állatbarátoknak a szafari témájú festményekkel, de a klasszikusok szerelmeseinek sem kell aggódniuk, mert találkozhatnak például Monet képeivel is, de mindezt egy kicsit újragondolt verzióban. Annyit elárulhatok, hogy ha úgy tartja kedvetek, kitetoválhatják akár Mona Lisa szemöldökét is. Igen, jól olvastad Mona Lisáét.

Mikor megérkeztek a galériába, először kettesben annyi képet csinálhattok magatokról a saját telefonjaitokkal, amennyit csak szeretnétek, mi nem szabunk határt a fantáziátoknak így a nálunk töltött időnek sem. Amikor már úgy érzitek, hogy kifogytatok az ötletetekből vagy elfáradt a kezetek a sok fényképezéstől, akkor az egyik kedves és profi munkatársunk körbevezet titeket a galériában és újabb képek készülnek rólatok, most már az ő segítségével, akinek ötletei kifogyhatatlanok. Ha nincsen jó közös képetek, vagy esetleg nem szeretitek a mainstream pózokat, ezeket biztos imádni fogjátok. A végén kiválaszthatjátok a két kedvencetek és azokat ajándékként kinyomtatva is megkapjátok. Természetesen a többi képért sem kell búsulnotok, mert az össze általunk készített képet megkapjátok tőlünk e-mailben.

Ha esetleg attól félnél,

hogy nem lesz időtök a rohanó hétköznapok valamelyikén ellátogatni hozzánk, aggodalomra semmi ok. Egész karácsonykor nyitva vagyunk és várjuk a kikapcsolódni és szórakozni vágyókat. A 3D galéria egyaránt remek ajándék férfiak és nők számára is. Ha úgy érzed nem akarnál pároddal kettesben jönni, hozzátok el az összes barátotokat nyugodtan, nálunk nincs limit, mindenki elfér. Nálunk születésnapi buli szervezésre is van lehetőség, amennyiben születésnapot ünnepelnétek. Ha úgy érzed, hogy felkeltettük az érdeklődésedet ne habozz megvenni jegyedet a honlapunkon, de akár telefonon is foglalhatsz időpontot, ha bármi kérdésed lenne keress minket bátran, mi szívűnkön viseljük a szórakozásotokat.  Ne bánd meg karácsonykor, otthon ülve, hogy miért nem mozdítottad ki párodat az ünnepek alatt. A képek csak rátok várnak!

Ha esetleg többet olvasnál erről, hogy meggyőződj, jó döntést hozol-e:

http://3dgallerybudapest.hu/ajandekozz-kreativ-3d-s-elmenyt-karacsonyra/

Kattints ide és használd a „karácsony10” kuponkódot és vásárolj 10%-al olcsóbban, amíg az akciónk tart.