Karácsonyi ajándék nőknek

Show all
pénz szórás

Ő kiszórja, én felveszem! 3D-ben, természetesen.

Férfi szemmel:

karácsonyi ajándék nőknek

A nők sokat panaszkodnak, hogy milyen nehéz a férfiaknak ajándékot választani karácsonyra. De egy nőnek ajándékot választani, éppen olyan, – ha nem nagyobb – kihívást jelenthet, mint fordított esetben.  Most, hogy közeledik a Karácsony, sok férfitársamnak felmerül a probléma az életében, hogy milyen karácsonyi ajándékot lehet adni a nőknek az életében. 

Karácsonyi ajándék nőknek

Az már külön probléma a Karácsonyi ajándék vásárlásban , nők részére, hogy anyukádnak, párodnak és lányodnak teljesen más kell, de legalább egyikhez sem értesz igazán, Oda-vissza megy a  nemeknél, hogy szeretnénk letudni az ajándékozást karácsonykor a nőknek vagy éppen a férfiaknak, egy sztenderd itt egy zokni nyakkendő, pia, vagy tessék itt az a könyv amit minden nő olvas most vagy egy sapka, bugyi, akármi. Pánikolva vettem ehhez hasonlókat, mert december 22-én jöttem rá, hogy még nem vettem ajándékot.

Ennek a kategóriának a királya igazából minden évben egy parfüm, vagy alkohol. Nekem speciel mindkét ágról a nagyszüleim minden alakalomra parfümöt vesznek nekem, ezért van körülbelül az életem végéig. 

Ez alól visszafelé mi sem vagyunk nagyon kivétel, hiába kéne értenie édesanyámnak jobban, ahhoz, hogy milyen karácsonyi ajándék kell nőknek. Körülbelül mióta az eszemet tudom, nagymamámnak konyakot nagypapámnak pedig unicomot veszünk. Mindig nem csak karácsonyra, de szülinapra, névnapra, bármire, akármire. Persze hajlamosak, vagyunk ezzel el is kényelmesedni, mert nehogy már új ajándék ötletet kelljen kitalálni. Karácsonyi ajándék nőknek? Lehet, hogy az lenne a legegyszerűbb, ha elgondolkoznék, azon, hogy mit szeret ez a nő az életemben, akinek éppen karácsonyi ajándékot készülök vásárolni, vagy van még jobb!

Modern karácsonyi ajándék nőknek

Megoldás: felmegyek az internetre és én magam rákeresek arra, hogy karácsonyi ajándék nőknek, vagy karácsonyi ajándék lányomnak felségemnek, barátnőmnek, anyámnak nagymamámnak. 

A legegyszerűbb verzió talán mindig a gyerek. A gyerek úgyis befolyásolva van a gigászi marketing gépezet által és amúgy is állandóan tudatunkra adja, lehetőleg már júniusban. hogy mit szeretne(inkább akar és most). 

Akkor van a legkönnyebb dolgunk, ha a gyerekünk, szereti a legújabb trendeket, mert igazából csak mozognunk kell a tömeggel a plázában és úgyis ott fogunk kilyukadni előbb utóbb, ahol az a bizonyos dolog van amire vágyik. Vagy ha lányunk egy fokkal aktívabb akár programot is vehetünk neki. Amiért ez nagyon jó kis ötlet karácsonyi ajándékozáshoz nőknek, mert igazából ez egy csoportos ajándék, amibe mindenkit, vagy legalábbis több mindenkit be lehet vonni, mint egy materialisztikus ajándékba és sokszor nagyobb élmény is az egész család számára.

Manapság úgyis egyre népszerűbbek az olyan programok, mint a szabadulós játékok, lőterek, vezetés kirándulások klassz helyeken. Ha egy kicsit jobban figyelembe szeretnénk venni a rossz időt, amikor karácsonyi ajándékot választunk egy női rokonunknak, kedvesünknek, esetleg szóba is jöhet még a 3D Galéria Budapesten. Ha benne van a tiktok-ban vagy instagramm-ban, vagy esetleg csak egy pár cuki és kreatív képet akar családjával vagy párjával, talán nincs is ideálisabb karácsonyi ajándék az adott női ismerősének, mint egy ilyen interaktív galéria. 

Ezek az én kis javaslataim férfitársaimnak, arra, hogy, hogyan vásároljunk karácsonyi ajándékot a nőknek az életünkben.

Ugorj!

Ugrás!

Karácsonyi ajándék nőknek, okosan!

Manapság az egyik legrendibb ajándékok egyike, ha élményt ajándékozol szeretteidnek.

Fontos figyelembe venni az ajándékozottunk szeret nyelvét! (Ha esetleg nem tudod az övét, léteznek erre internetről is letölthető tesztek, ami alapján kiderül kinek mi az igazi „szeretet nyelve”.) Ez az azt jelenti, hogy van aki inkább minőségi időt szeret tölteni a másikkal, van aki a kézzel fogható ajándékokat szereti, van aki a dicsérő szavakat részesíti előnyben szeretteitől. Mindenki más fajta ajándéknak örül, egy a lényeg, hogy örömet szerezzünk neki!

Erre lehet kiváló ajándék ötlet a 3D Gallery Budapest, ugyanis itt akár 2 fajta „szeret nyelvet” is meg lehet érinteni. Amellett, hogy időt töltesz pároddal, (minőségi időt!) a program végén lehetőség van apró ajándékokat is vásárolni az itt készült képeitek alapján. Kulcstartó egy közös fotótokból, különféle hűtő mágnesek, de fotót emlékbe például mindenki kap! Ünnepi sablont is választhatsz, online jegyedhez!

Használd a „karácsony10” kuponkódot és vásárolj 10%-al olcsóbban, amíg az akciónk tart.

Kellemes karácsonyi készülődést!