Kedves kreatív pedagógusok!

Ha még Önöknek is komoly kihívás lekötni a mai fiatalságot? Ha szemernyi érdeklődést sem mutatnak a nebulók a művészetek iránt? Ha egy múzeum látogatás alkalmával mindenki az okos telefonját nyomkodja és csak szelfiznek és posztolnak?

Akkor itt a helyük a 3D Galériában!
Itt ugyanis kötelező használni az okos telefont. Ráadásul a galéria interaktív jellege lehetővé teszi, hogy a képeket megérintsék, és saját kreativitásukra hagyatkozva fényképezzenek, fényképezkedjenek, és pózoljanak. Beállva a képekbe, részesei lesznek a művészetnek, így a róluk készült fényképek 3D hatásúak! Ha ez sem lenne elég, jöhetnek az utómunkálatok és egy kis szerkesztés és filter után biztosan valamelyik közösségi médium profilképeként díszeleg az adatlapukon!

A galéria 300 nm-en, három, különböző tematikájú teremmel várja a szórakozni vágyó diákokat. A gyerekek színészkednek, fényképeznek, miközben észre sem veszik, hogy játszva tanulnak! A Monalisa reprodukciójától Degas-festményen át, számos más szemet megtévesztő attrakció található nálunk!

Ha angyali képet szeretne? Vagy csak épp szörfözni támad kedve? Esetleg a Monet ihlette kompozícióba szeretne beállni?

Kérjen időpontot!

Töltse ki ajánlatkérőnket, hogy osztályára szabjuk a kreatív, kincskereső vetélkedőt, melynek ára MOST benne van a belépőben. Ha MOST kér ajánlatot, ajándékba adunk egy, a helyszínen azonnal kinyomtatott, A4-es méretű osztályképet! Adja meg az elérhetőségeit, az iskola nevét és az érkezés időpontját, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!