3 darab ingyenes letölthető egész napos osztálykirándulás program tanároknak Budapesten!

A programajánló azoknak a tanároknak készült, akik szeretnek kreatív, egyedi, érdekes ugyanakkor költséghatékony programokat szervezni az év végi osztálykirándulásokra, nyitottak az éppen aktuális, fiatalos, szórakozási lehetőségekre, de mégis értékkel bíró, hasznos időtöltést szeretnének szervezni diákjaik számára!

Az egész napos osztálykirándulás mintákat azzal a céllal alkottuk, hogy letöltve bárki szabadon felhasználhassa és kinyomtatva, mintegy segédletként, mankóként szolgáljon az év végi osztálykirándulás megszervezésében.

A programok egymással bátran kombinálhatóak, éppen ezért könnyen igazíthatóak az osztály igényéhez. A túra minden állomása izgalmas, és a tananyagba is kiválóan integrálható.

Az általunk kiválasztott túrákkal kapcsolatban minden hasznos információ fellelhető a letölthető mintákban, úgy, mint, nyitva tartás, jegyárak, elérhetőség, pontos cím és program kapcsolattartója, megközelítés, menetrend, stb…

 
 


   
  [fts_facebook id=3Dgallerybp posts_displayed=page_only reviews_type_to_show=5 reviews_rating_format=1 posts=1 words=10 type=reviews hide_like_option=no show_follow_btn_where=above_title]
   

  A programajánlóban szereplő helyszínek meglátogatásának teljes időtartama ajánlottan 1 nap. Természetesen több napos osztály kirándulás esetén a programok összevonhatóak és szabadon behelyettesíthetőek más állomásokkal.

  A helyszínek kiválasztásakor arra törekedtünk, hogy mindig valamilyen tematika szerint próbáljuk meg csoportosítani a programokat, és lehetőleg elkerüljük a több órán át tartó utazásokat. Természetesen igyekeztünk költséghatékony megoldásokat keresni, és szem előtt tartani azt is, hogy a lehető legkedvezőbb ár-érték arányú programok kerüljenek be a minta osztály-kirándulásokba.

  A programajánlót budapesti és vidéki iskolák is nyugodtan használhatják.

  Ha bármi egyéb kérdés felmerül a programok szervezése kapcsán, bátran forduljon hozzánk bizalommal!