Ha osztálykirándulásról van szó, Ön kreatívabb tanár, mint a kollégái?

Közeleg az év vége gondolkozott már azon, hova szervezi az év végi osztálykirándulást?

Tanárként nem könnyű olyan osztálykirándulást szervezni, ami minden igény kielégít! A szülők mindig valamilyen kreatív, tartalmas és egyedi programot szeretnének, ami természetesen ne legyen túl drága! A diákok a szórakozást hajszolják és élmény dús, trendi osztály programot szeretnének. Tanárként ugyanakkor elkötelezettek vagyunk a művészetek iránt, és szívesebben adnánk át hasznos ismereteket és tudást, akár egy múzeumlátogatás vagy kultúr program alkalmával. Inkább tágítanánk a gyerekek látókörét, mintsem paintballozni vigyük őket.

Kérjen most ajánlatot a 3D Gallery Budapest „Légy részese a művészetnek” című 3D-s tárlatára és a siker garantált! A kiállítás minden igénynek megfelel. Egyedi, kreatív, élmény dús, interaktív program, ahol a diákok önfeledten szórakozhatnak. Foglaljon időpontot Márciusban még kedvezményes csoportos jegyárral!

Kiállítás a szemnek, a kéznek, a képzeletnek” XXI. századi kiállítás- a jelenkor társadalmának, ahol -tapogathatod a képeket és nem szólnak rád -fotókat készíthetsz kedvedre -ha gyerekeddel mész vagy iskolai csoporttal rohangálhatnak, kúszhatnak, mászhatnak, amit csak szeretnének Adrea B. „

Kérjen ajánlatot most!

Asszisztensünk felveszi Önnel a kapcsolatot a további tudnivalókról és a szabad időpontokról!

 
[fts_facebook id=3Dgallerybp posts_displayed=page_only reviews_type_to_show=5 reviews_rating_format=1 posts=1 words=10 type=reviews hide_like_option=no show_follow_btn_where=above_title]
 

A galéria kifejezetten ismeretterjesztő, hisz számtalan híres festmény is fellelhető a tárlatban. A világhírű Monalisa-tól kezdve a Degas festményen át, egészen Monet-ig. A diákok szórakozás közben tanulhatnak, mélyíti a tudásukat, miközben észre sem veszik, hogy milyen hasznos ismeretekre tesznek szert. A következő művészettörténet és rajzórán már könnyedén fel tudják majd idézni, ha az adott korszakról tanulnak.

A kiállított remekművek nagy része kézzel készített olajfestmény, így testközelből tapasztalhatják meg a diákok, hogy néz ki egy igazi festmény, milyen a textúrája, milyen technikával készült. A saját fantáziájuk segítségével megalkothatják egyedi kompozíciójukat és kedvükre pózolhatnak a képekkel.

Az egyetlen múzeum, ahol kötelező fényképeket készíteni és ahol igazán interaktív élményben lehet részük a diákoknak!

A "kiállítás" szó újraértelmezése”Nagyon szórakoztató és vicces kiállítás. Az összes képnek részese lehetsz, és még bíztatnak is, hogy menj minél közelebb, tapogasd meg, lépj bele, vegyél részt az eseményekben! Teljesen új és friss tapasztalatokat szerezhetsz még saját magadról is, nyugodtan szabadjára engedheted a benned élő gyereket :) IcA

Tanárként bizonyára ismeretes, Kirándulna egy fél napot, de múzeumba nincs kedvük elmenni? Csak a közösségi oldalak hozzák lázba a gyerekeket és a folyamatos posztolás?

A hely, ahol a 21-századi technológiát ötvözzük a művészettel! Ez az a kiállítás, ahol bármilyen multimédiás eszközt használhatnak a diákok, így nem kell megválniuk a hőn szeretett okos telefonjaiktól, tábla gépüktől.

Az osztálykirándulás - program időtartama, 1,5 órás, de igény szerint csoportra szabható. Legutóbb 2 órán keresztül kellett lekötnünk egyszerre 110 diákot. Bármi megoldható, igény szerint alakítható, de fontos, hogy előre egyeztessünk az elképzelésekről.

Mivel a 3D Gallery Budapest a belváros szívében található, bármilyen más budapesti programmal összekötve rugalmas és akár egész napos kirándulássá alakítható. A Galéria közvetlen a Bazilika mögött van a Bajcsy-Zsilinszky úton, így számos más múzeum és szórakozási lehetőség elérhető a környéken.

Bár a parkolás a belvárosban nehézkes, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, így a látogatóknak nem kell több órát szánniuk az utazásra és parkolásra.

“interaktiv kiállítás 0-100 évesnek :)”A belváros szívében remek kikapcsolódás felnőttnek, gyereknek egyaránt. Képekbe belépni-kilépni, felfedezni a 3D világát és közben az ötletesebbnél ötletesebb képi világban barangolni, hát ez minden korosztály szórakozását kielégíti. Nem lehet nem bevonódni a játékba, hiszen saját magunk készíthetünk jobbnál jobb ötletesebb fotókat, szárnyalhat a fantázia, ha elakadnánk az ott lévők készségesen segítenek. Ezt mindenkinek látni kell, felhőtlen szórakozás, kreatív együtt lét...Fábián O.

MOST Prebooking esetén 2490 Ft-os kedvezményes jegyáron jöhetnek be a diákok!

Kérjen osztályára szabott ajánlatot e-mailben, vagy telefonos visszahívást! Töltse ki most ajánlatkérő ívünket, és ajándékba A4-es osztályképet nyomtatunk!

Kérjen ajánlatot most!

Asszisztensünk felveszi Önnel a kapcsolatot a további tudnivalókról és a szabad időpontokról!