Iskolai program a 3D Galériában

Kreatív Iskolai program általános és középiskolásoknak egyaránt!

Egy kreatív iskolai programra vágyna, ahol az osztálya önfeledten szórakozhat? Nem szervezte még meg az év végi osztály kirándulást és a nagy hajtásban alig van ideje ezzel foglalkozni? Évközi tanulmányi kirándulás keretében kirándulna egy fél napot, de a diákoknak nincs kedvük az unalmas múzeumlátogatáshoz?

Hozza el az osztályt a 3D Gallery Budapest „Légy részese a művészetnek” című 3D tárlatára és a siker garantált!

2016 szeptemberétől iskolás csoportokat is szeretettel várunk a 3D Gallery Budapest „Légy része a művészetnek” című kiállítására. Hozzuk közelebb a galériába járás örömét a gyerekekhez, ötvözve felszabadító játékos formában történő tanulással! Új generáció, új típusú kihívások, a digitális technológia a mai világban már alapkövetelmény…

Miben más, mint egy szokványos galéria?


 • Interaktív iskolai program
  A galéria interaktív jellege lehetővé teszi, hogy a festményeket szabadon megérinthessék a gyerekek, aktívan részt vegyenek a képük megszerkesztésében. Hozzanak magukkal telefont vagy fényképezőgépet, így fantasztikus élményben lehet részük nap, mint nap, mikor a képeket visszanézik!
 • A galéria, ahol kötelező fényképezni
  Kreatív és egyedi beállásokkal a diákok 3D-s fényképeket készítenek magukról és társaikról, majd a tárlatvezető segítségével számos egyedi beállítású csoport - és osztálykép készül róluk.
 • Alkoss, pózolj, színészkedj!
  A diákok kipróbálhatják magukat minden területen, a saját fantáziájukra hagyatkozva állíthatják be osztálytársaikat a festményekbe
 • Ismeretterjesztő
  3D hatású képek segítségével a diákok, ezen az iskolai programon, játszva megismerhetik a térhatás, fény és árnyékolási technikák keltette illúziók mibenlétét, a perspektivikus ábrázolás és térhatások világát. Munkafüzetünk segíti a mélyebb berögződést.
 • Kreatív élmény
  A galériában természetesen a kreativitásé a főszerep. Itt minden diák kedvére alkothat, kreatívan kifejezheti magát!
 • Változatos program
  Az osztályok számtalan program lehetőség közül választhatnak, annak megfelelően, hogy mennyi időt szeretnének eltölteni a galériában. A szó(kincs)kereső-vetélkedők alkalmával csapatokban keresik a képekhez kötődő megfejtést, 15 darab versről kell asszociálniuk a játékosoknak, hogy melyik kép a megfejtés, majd a képekhez tartozó betűket összegyűjtve kell rájönniük a csattanóra!

 • Használd az okos telefonod vagy bármilyen multimédiás eszközt!
  Itt nem szól rád a teremőr, ha előveszed a géped és az egész tárlatvezetés alatt használod is, hisz kötelező!
 • Csapatépítő
  Mi kovácsolná össze jobban a diákokat, mint, hogy együtt élhetik át az interaktív élményt. Közös osztálykép, vicces csoportképek, egy örök életre szóló közös bankrablás! Ez nem egy szokványos iskolai program lesz!

 
[fts_facebook id=3Dgallerybp posts_displayed=page_only reviews_type_to_show=5 reviews_rating_format=1 posts=1 words=10 type=reviews hide_like_option=no show_follow_btn_where=above_title]
 

Kérjen időpontot!

Töltse ki ajánlatkérőnket, hogy osztályára szabjuk a kreatív, kincskereső vetélkedőt, melynek ára MOST benne van a belépőben. Ha MOST kér ajánlatot, ajándékba adunk egy, a helyszínen azonnal kinyomtatott, A4-es méretű osztályképet! Adja meg az elérhetőségeit, az iskola nevét és az érkezés időpontját, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!