Húsvéti „csináld magad” Workshop gyerekeknek a 3D Gallery Budapest-ben!

Ha szeretnél a tavaszi szünetre tartalmas időtöltést szervezni gyermekednek, hogy ne csak a TV előtt kuksoljon?

Gyertek el a 3D Gallery Budapestbe ahol a 3D –s tárlatvezetésen és kötelező fényképezkedésen túl számos kreatív és hagyományos kézműves foglalkozással várunk benneteket!

Most éri meg igazán a 3D Gallery Budapestbe betérni!

Egy 5400 Ft-os DIY workshop áráért most 2 húsvéti ajándékkal térhet haza gyermeked, melyet saját maga készít el a Galériában készült 3D-s képek felhasználásával. Nagyszerű és egyedi ajándék, legyen az kézzel készített fényképes húsvéti üdvözlőlap, vagy designer tojástartó, esetleg kreatív húsvéti kosárka vagy netán tavaszi kopogtató dísz!

Az árban ingyenes gyermekfelügyelet profi animátorok koordinálásával és a 2800 ft-os 3D-s tárlat megtekintése is benne van!

Ezen a napon a szülő is kedvezményesen, csoportos jeggyel látogathatja a tárlatot! Kedvezményt biztosítunk testvéreknek és csoportban érkezőknek!

„Naaaagyon jól éreztük magunkat! Ötletes hely! Gyerekbarát! Családbarát! Nagyon kedvesek voltak Marcellék! Köszönjük a segítő kezeket, mobilozást és a sok mosolyt! Nagy élmény volt kicsinek, nagynak! Visszatérünk tavasszal!” (Tünde Földi)

Jelentkezés a DIY workshopra most!

Asszisztensünk felveszi Önnel a kapcsolatot a további tudnivalókról és a szabad időpontokról!

 
[fts_facebook id=3Dgallerybp posts_displayed=page_only reviews_type_to_show=5 reviews_rating_format=1 posts=1 words=10 type=reviews hide_like_option=no show_follow_btn_where=above_title]
 

Nálunk minőségi, szép és egyedi készítésű ajándékokat készíthetnek a gyerekek, amivel bátran büszkélkedhetnek a nagyszülők és ismerősök előtt.

„Fantasztikus élmény volt mind nekünk felnőtteknek, a gyerekekről nem is beszélve. A gyerkőcöknek tartott workshop szintén fantasztikus ötlet. Csodás dolgokat készítettek! Köszönjük...”Eva Gertner

Miközben a gyermek szórakozik, és jól érzi magát, kulturálódik is és hasznosan tölti az idejét. A kreatív foglalkozások alkalmával fejlődik a kézügyessége, és örömét leli az alkotásban!

A 3D Gallery Budapest segít, hogy gyermeke értékesen töltse nálunk az időt! Hisz a kézzel készített ajándék a legértékesebb!

Helyszín: közvetlen Budapest szívében a Szent István Bazilika mögött, 1065, Budapest Bajcsy-Zsilinszky 17 és Lázár utca sarka.

Foglald le most az általad kiválasztott időpontot, mert sajnos csak korlátozott számban tudjuk a gyerkőcöket fogadni! Munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot és tájékoztat a szükséges tudnivalókról és telitett csoport esetén a szabad időpontokról.

Időpontok:
április 13. 11:00-13:00, 14:00-16:00, 17:00-19:00
április 14. 11:00-13:00, 14:00-16:00, 17:00-19:00

Hangolódjunk most együtt a Húsvétra a 3D Gallery Budapestben!

Jelentkezés a DIY workshopra most!

Asszisztensünk felveszi Önnel a kapcsolatot a további tudnivalókról és a szabad időpontokról!