Fiatal lánybúcsú

Show all
lánybúcsú a 3D Galériában

lánybúcsú a 3D Galériában

A legjobb barátnőm Sári imádja a meglepetéseket. Ez tükrözi, azt is, hogy 19 évesen képes férjhez menni valakihez akit alig ismer. Én szervezem a lánybúcsúját.

 

Nem vagyok feldobva attól, hogy Sári lánybúcsúját kell szerveznem, de megteszem mert a lánybúcsú szervezés a legjobb barátnő dolga, ez van.

Az se tudtam, hogy fogjak hozzá 18 éves vagyok és még senkim se ment férjhez az ismeretségi körömből, nem kellett még lánybúcsút szervezni.

 

Nem tudtam, hogy fogjak hozzá a lánybúcsú szervezéshez, azért felmentem a netre és bepötyögtem, hogy lánybúcsú a google-ba. Elkezdtem böngészni, hogy mi lenne Sári számára és az én pénztárcám számára a legjobb lehetőség, a lánybúcsúra.

 

Találtam egy helyet a 3D Galériát, ahol szerveznek lánybúcsúkat is. Az egy interaktív kiállítás ahol fotózkodni lehet a képekkel és a kép részesévé kell válni. Na gondoltam, hát ez tök jó lánybúcsú helyszín lenne Sárinak ő csípi az ilyesmiket. Megnéztem mik a lehetőségek és kiválasztottam a standard lánybúcsús csomagot, (mert az olcsóbb volt, Sárinak nem kell tudnia róla, hogy kétféle lánybúcsús csomagjuk is van, meg amúgy mit vár tőlem 18 évesen, mit csináljak bakker)

 

Remélem ezek után nem válnak el azzal a nyomi Somával, ha már itt feccölöm magam a Lánybúcsúval meg mindennel.

NA összecsődítettem a lánybúcsús csajokat 7et a 3D Galériás lánybúcsúra.

7 db lányt szám szerint, mindenki fizette a maga részét a lánybúcsús programban, meg én fizettem Sáriét, szóval végül is egész olcsón megúsztam a lánybúcsút. Köszi internet 😀

 

Rengeteg képet csináltak rólunk a festményekkel a lánybúcsú alatt, nagyon buli volt, főleg, hogy letiltottam a tiniket, hogy előtte igyanak, mondtam, hogy majd a lánybúcsú ezen része után lesz a vedcsizés, ahogy mi hívjuk. LOL

 

Szóval de azért kaptunk pezsit, már elmúltunk 18ak 😀

Meg egy csomó fotót, ahogy angyalok vagyunk,  be akar kapni minket egy cápa, és majd leesünk egy hídról és sziklát mászunk. Na azért no para, ez csak a festmények voltak, de kajak 3D-s volt, próbáljátok ki!!

Rengeteget röhögtük, annak ellenére, hogy nem is ittunk sokat.

 

Igazi izgalmas 3D-s képek részeseivé válhattok itt. Ne hagyjátok ki, hogy ide szervezitek a lánybúcskat, mert igazi minőségi szórakozás részesei lehettünk itt.

Sári lehidalhat, hogy milyen helyre szerveztem a lánybúcsúját.

 

Kriszi az egyik csaj, =Sári barátnője én nem bírom annyira, (de meghívtam, mert nem az én bulim), annyira röhögött, annál a képnél, ahol kinyúl egy öreg férfi a képből, mert itt lehet kreatívkodni, hogy mit kezdj a kilógó ujjal, és Sári oda tette a hátsóját. Imádtam, és nagyon vicces volt!

Bocsi Kriszti ha olvasod 😀

 

Na utána elvittem a csajokat a kocsmába, nehogy szó érje a ház elejét, hogy itt a lánybúcsú és egy pohár pezsin kívül nincs más.

Szívesen elmesélném a lánycsúcsú fennmaradó részét is, de nincsenek emlékeim róla. Csak viccelek! 😀

Hálás vagyok a 3D Gallery-nek, egy életre szóló élményt adtak nekünk!

Sárinak nagyon tetszett a lánybúcsú az a lényeg, és most már én is várom az esküvőt. 🙂

Egyébként ezt az oldalt találtam a google-n, amikor lánybúcsút kerestem. Sok sikert a többi lánybúcsút szervező sorstársamnak is!