Hova vidd a kamasz gyerekedet közös családi programra?

Szülőként már te is unalmasnak tartod, azokat a családi programokat ahol kamasz gyerekeid csak a telefonjukat nyomkodják? Semmi nem köti le a figyelmüket és képtelenség olyan közös programot szervezni ahol ők is jól érzik magukat?

Az egyetlen hely, ahol generációk együtt, közösen szórakoznak! Végre egy program, ami a generációs szakadékot átívelve közelebb hozza az egész családot, hisz fényképezni, fényképezkedni és pózolni mindenki szeret. Kifejezetten tini barát program, kamaszokat nevelő szülőknek!

Itt kötelező használni a digitális eszközöket! Fényképezőgép, okos telefon vagy tablet alap követelmény! Végre nem kell attól félned, hogy tini gyereked halálra unja magát a galériában, hisz le sem kell tennie mobilját a kezéből.

Itt nem lesz ideje a közösségi médiákat használni, és több órán keresztül cseverészni barátaival, a galéria interaktív jellege miatt garantáltan leköti majd a figyelmüket.

„Családunkkal már régóta terveztük a látogatást. Most húsvétra sikerült beiktatni. Az egész családnak nagyon tetszett,főleg a 12 éves nagyfiúnk élvezte,ő szívesen pózolt a képeknél. Fényképezőgépet,telefont mindenképp vigyél magaddal,mert fotózni "kötelező".Szuper volt,köszönjük!Ismerősöknek ajánlani fogjuk!” Szűcs É..

Hozd el őket a 3D Szelfi Gallery Budapest-be! Szervezd ide a következő családi programot, hogy Te legyél a legmenőbb szülő az ismerőseid közül! Foglald le most az időpontot, és vásárold meg a családi jegyet online, hogy ezzel is elkerüld a sorban állást!

Hogy néz ki a CSALÁDI PROGRAM a 3D Gallery Budapestben?

Tárlatvezetés

Megérkezve a 3D Galériába, egy rövid eligazítás után kezdetét veszi a szórakozás. Miután mindenki megbizonyosodott róla, hogy a fotópontról készített képek adják a legjobb háromdimenziós térhatást, elkezdődik a program első része.

Egyéni 3D fotózás

A család saját fényképezőgépével vagy okos telefonjával körbejárja a tárlatot és az eszközök segítségével fényképeket készítenek egymásról az attrakciók előtt. A festmények zöme kézzel készített olajfestmény, ennek ellenére megengedett megfogdosni a képeket, sőt, kifejezetten ajánlatos, ha a látogató interakcióba lép a festményekkel.
Csak a saját fantáziátokon múlik, hogy mit alkottok a festményekből. Kiegészítők használatával tehetitek színesebbé és egyedibbé a fényképeket.

Családi fotózás

Az egyéni fotózkodást követően tárlatvezetőnk 8-10 helyszínen családi képeket készít a látogatókról, melyet e-mailben továbbküldenek a megadott e-mail címre.

Ajándék fénykép

A tárlatvezetést követően ajándék fényképet nyomtatunk a kedves látogatóknak. A legjobban készült képek közül kiválaszthatják a kedvenc 3 dimenziós attrakciójukat, melyet még a helyszínen kézhez kaphatnak!

Szó(kincs)kereső családi vetélkedő

Az önfeledt fényképezés és művészeti oktatás után opcionálisan választható programot kínál a galéria családi vetélkedő formájában, melynek lényege, hogy különböző talányos fejtörőkön keresztül a versenyzőknek össze kell gyűjteniük a festményekhez tartozó betűket, majd a random szószedetből ki kell rakniuk egy két szóból álló szókapcsolatot és ezen keresztül asszociálniuk kell a megfejtésre.

A helyes megfejtőknek ajándék gumicukorral kedveskedünk.


A helyszín Budapest szívében a Szent István Bazilika mellett található, így nem kell órákat tölteni az utazással

A 3D Gallery Budapestben kézzel készített, értékes olajfestmények vannak kiállítva, így jelentős hozzáadott művészeti értékkel bír. Ötvözi a művészetet a digitális technológia világával, így az a gyermekek számára sokkal inkább érthető, kézzelfogható kreatívabb formában jelenik meg.

„XXI. századi kiállítás- a jelenkor társadalmának, ahol -tapogathatod a képeket és nem szólnak rád -fotókat készíthetsz kedvedre -a kutyádat is elviheted, hisz állatbarát galéria -ha gyerekeddel mész vagy iskolai csoporttal rohangálhatnak, kúszhatnak, mászhatnak, amit csak szeretnének.” Andrea B

A galéria segítségével a szülő, gyermeke tudta nélkül szélesítheti látókörét, így játékos tanulás formájában könnyedén megismerkedhet a festészettel, művészeti alapokkal.

„3 dimenzios élmények :) Igazi családi program volt,a gyerekek annyira élveztek , hogy már alig várják ,hogy megèrkezzen az új kollekció is. Az élményben csak a fantáziánk szabhat határt„ Thomaserdei

Ha 1,5-2 órás flexibilis programot szeretnél szervezni a gyerekeknek, látogassatok el a 3D Gallery Budapestbe! A program időtartama szabadon alakítható, így pontosan addig tart ameddig Te szeretnéd!

Ne halogasd a foglalást és jelentkezz be online, hisz most a belépőjegy árából 10%-os engedményt adunk!