Anyák napi „csináld magad” Workshop gyerekeknek a 3D Gallery Budapest-ben!

Ha szeretnél a tavaszi szünetre tartalmas időtöltést szervezni gyermekednek, hogy ne csak a TV előtt kuksoljon?

Gyertek el a 3D Gallery Budapestbe ahol a 3D –s tárlatvezetésen és kötelező fényképezkedésen túl számos kreatív és hagyományos kézműves foglalkozással várunk benneteket!

Most éri meg igazán a 3D Gallery Budapestbe betérni!

Egy 5400 Ft-os DIY workshop áráért most 2 anyák napi ajándékkal térhet haza gyermeked, melyet saját maga készít el a Galériában készült 3D-s képek felhasználásával. Nagyszerű és egyedi ajándék, legyen az kézzel készített fényképes üdvözlőlap, vagy designer kopogtató dísz, esetleg kreatív 3D-s fényképkeret!

Az árban ingyenes gyermekfelügyelet profi animátorok koordinálásával és a 2800 ft-os 3D-s tárlat megtekintése is benne van!

Ezen a napon a szülő is kedvezményesen, csoportos jeggyel látogathatja a tárlatot! Kedvezményt biztosítunk testvéreknek és csoportban érkezőknek!

„Naaaagyon jól éreztük magunkat! Ötletes hely! Gyerekbarát! Családbarát! Nagyon kedvesek voltak Marcellék! Köszönjük a segítő kezeket, mobilozást és a sok mosolyt! Nagy élmény volt kicsinek, nagynak! Visszatérünk tavasszal!” (Tünde Földi)

Jelentkezés a DIY workshopra most!

Asszisztensünk felveszi Önnel a kapcsolatot a további tudnivalókról és a szabad időpontokról!

 
[fts_facebook id=3Dgallerybp posts_displayed=page_only reviews_type_to_show=5 reviews_rating_format=1 posts=1 words=10 type=reviews hide_like_option=no show_follow_btn_where=above_title]
 

Nálunk minőségi, szép és egyedi készítésű ajándékokat készíthetnek a gyerekek, amivel bátran büszkélkedhetnek a nagyszülők és ismerősök előtt.

„Fantasztikus élmény volt mind nekünk felnőtteknek, a gyerekekről nem is beszélve. A gyerkőcöknek tartott workshop szintén fantasztikus ötlet. Csodás dolgokat készítettek! Köszönjük...”Eva Gertner

Miközben a gyermek szórakozik, és jól érzi magát, kulturálódik is és hasznosan tölti az idejét. A kreatív foglalkozások alkalmával fejlődik a kézügyessége, és örömét leli az alkotásban!

A 3D Gallery Budapest segít, hogy gyermeke értékesen töltse nálunk az időt! Hisz a kézzel készített ajándék a legértékesebb!

Helyszín: közvetlen Budapest szívében a Szent István Bazilika mögött, 1065, Budapest Bajcsy-Zsilinszky 17 és Lázár utca sarka.

Foglald le most az általad kiválasztott időpontot, mert sajnos csak korlátozott számban tudjuk a gyerkőcöket fogadni! Munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot és tájékoztat a szükséges tudnivalókról és telitett csoport esetén a szabad időpontokról.

Időpontok:
2017. május 6. 10:00-12:00
2017. május 7. 14:00-16:00

Jelentkezés a DIY workshopra most!

Asszisztensünk felveszi Önnel a kapcsolatot a további tudnivalókról és a szabad időpontokról!