Ajándékozz kreatív 3D-s élményt névnapi ajándéknak - 3D Gallery Budapest

Ajándékozz kreatív 3D-s élményt névnapi ajándéknak

Te is utálod a személytelen névnapi ajándékokat?
Ha idén biztosra akarsz menni, ajándékozz 3D-s élményt névnapi ajándéknak!


Ha frusztrál, hogy még nem vettél névnapi ajándékot és ötleted sincs, hogy oldod meg a nagybevásárlást? Ha fogalmad sincs, kinek mi legyen az névnapi ajándéka? Netán legutóbb sem aratott osztatlan sikert a meglepetésed, pedig órákat agyaltál rajta és álltál sorba?

Idén légy TE is újító és lepd meg szeretteid a legmenőbb ajándékkal!
Ajándékozz belépőt névnap alkalmából a 3D Gallery Budapestbe!

Ha el sem tudod képzelni, hogyan festhetnéd meg a híres Mona Lisa-t? Ha szívesen bújnátok angyalbőrbe egy fénykép erejéig?
Légy részese egy Van Gogh festménynek, menekülj el az óriáskígyók fogságából és örökítsd meg az élményt saját fényképezőgépeddel vagy okos telefonoddal!

A galéria interaktív jellege lehetővé teszi, hogy a képekkel interakcióba lépj, használd a kiegészítőket, na meg a fantáziádat! Hiszen itt csak a képzeleted, és a telefonod tárhelye szabhat határt, hogy milyen 3D-s attrakciót alkotsz a festményekből!

A 3D Gallery belépő a legegyedibb ajándék, azoknak, akik szeretnek fotózni, fotózkodni, nyitottak a művészetek iránt, szívesen próbálnak ki új dolgokat, kreatívak és szeretnek élményekben gazdag programokra járni, szórakozni!

Miért jó névnapi ajándék?

Kreatív

Egyedi

Élményközpontú

Interaktív

Felejthetetlen

Nagyon kellemes a légkör,barátságos személyzet, képek fantasztikusak,megyünk ősszel is,ajánlom mindenkinek! - Mária T.


Hogy idén a TE ajándékodról beszéljenek még az év közepén is, ha a fotókat vagy közösségi postokat visszanézik! Az élmény adott, a 3D-s fénykép örök emlék marad!

Minden korosztály számára nagyszerű, ötletes és egyedi ajándék!
Érdekes és hasznos időtöltés, hisz galériába járni még mindig érték!

Élvezd az online vásárlás nyújtotta előnyöket és vásárold meg a belépőket kényelmesen. Informálódj jegytípusainkról itt a honlapunkon!