Adj egy felejthetetlen élményt karácsonyra!

Emlékezetes karácsonyi ajándékot keresel?

Frusztrál, hogy még nem vettél karácsonyi ajándékot és ötleted sincs, hogy oldod meg a nagybevásárlást? Ha fogalmad sincs, kinek mi legyen a karácsonyi ajándéka? Netán legutóbb sem aratott osztatlan sikert a meglepetésed, pedig órákat agyaltál rajta és álltál sorba?

20% KUPONKÓD:
„karácsony”

Fedezd fel a 3D varázslatot!

Ha el sem tudod képzelni, hogy tetoválhatod ki a híres Monalisa szemöldökét? Ha szívesen bújnátok angyalbőrbe egy fénykép erejéig?
Legyetek részesei egy Degas-festménynek, szörfözzezetek Costa Rica partjain és örökítsétek meg az élményt saját fényképezőgépeddel vagy okos telefonoddal!

Idén légy TE is újító és lepd meg szeretteid a legmenőbb ajándékkal

A galéria interaktív jellege lehetővé teszi, hogy a képekkel interakcióba lépj, használd a kiegészítőket, na meg a fantáziádat! Hiszen itt csak a képzeleted, és a telefonod tárhelye szabhat határt, hogy milyen 3D-s attrakciót alkotsz a festményekből!

A 3D Gallery belépő a legegyedibb ajándék, azoknak, akik szeretnek fotózni, fotózkodni, nyitottak a művészetek iránt, szívesen próbálnak ki új dolgokat, kreatívak és szeretnek élményekben gazdag programokra járni, szórakozni!

20% KUPONKÓD:
„karácsony”

A jegyek a tökéletes ajándék

A 3D Gallery Budapest jegyek a tökéletes ajándék mindenkinek, aki szereti a művészetet, az izgalmat és a felejthetetlen élményeket.
Állítsd össze a jegyet névre szólóan:

A jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre. Foglald le a jegyeidet még ma, hogy biztosítsd a helyedet ebben a felejthetetlen élményben!

20% KUPONKÓD:
„karácsony”

Hogy idén a TE ajándékodról beszéljenek még az év közepén is, ha a fotókat vagy közösségi postokat visszanézik! Az élmény adott, a 3D-s fénykép örök emlék marad!

Minden korosztály számára nagyszerű, ötletes és egyedi ajándék!
Érdekes és hasznos időtöltés, hisz galériába járni még mindig érték!

” Csakis ezt vettem az unokáimnak karácsonyra, köszönöm szépen! ” – egy nagymama

Élvezd az online vásárlás nyújtotta előnyöket és vásárold meg a belépőket kényelmesen, karácsonyi tumultus nélkül:
http://3dgallerybudapest.hu/ajandekba-veszem/

Gyere és váltsd be a különleges 20%-os kedvezményre jogosító kuponodat!
Siess, nehogy lemaradj róla! Az akció időtartalmát meghosszabbítottuk december 15-ig!

20% KUPONKÓD:
„karácsony”