A legjobb lánybúcsú program receptje

Show all
Buli van csajok!

Buli van csajok!

Minden lány megérdemel egy igazi lánybúcsút, ami a lány-korszak lezárása és kellőképpen felkészíti őt a házas életre. Már ha arra fel lehet készülni egyáltalán… De mindenképp megkoronázza az esküvő előtti előkészületeket egy kis lazítás. Ha a legjobb programot keresed a barátnődnek, mindenképp gondolj arra, hogy ő mit szeret, és hogy a lánybúcsújára (remélhetőleg) mindig emlékezni fog. Maradandó emlékeket pedig nem csak tárgyakkal adhatunk valakinek, hanem programokkal is. Ajándékozz tehát élményt!

 

Lánybúcsú program

 

Egy lánybúcsú program lényege, hogy vicces legyen, így próbálj olyan helyszínt, vagy helyszíneket választani, ahol garantált a jókedv. Kezdhetitek a napot akár treasure-hunting-gal a városban, majd jöhet akár egy szabaduló-szobás játék is, vagy vehetitek lazára és elmehettek a kedvenc helyetekre bemelegíteni mielőtt nekivágtok az éjszakának. Az alkohol és a felnőtt tartalmak elengedhetetlen kellékei a lánybúcsúnak, de nem muszáj mindennek ezek körül forognia. Légy kreatív.

 

Lánybúcsú program feladatai

 

Találj ki feladatokat a menyasszony részére, és ha sikeresen teljesíti azokat, akkor meg lehet jutalmazni valamivel, akár egy oklevéllel is, így talán motiváltabb lesz a játékra (vagy a házasságra). Az se kerülje el a figyelmed, hogy a menyasszony kiket hívott meg a lánybúcsúra, gondolok itt arra, hogy a szűkebb baráti kör vagy akár a kollégák, távolabbi rokonok is benne vannak a csapatban. Ez azért lehet fontos, mert mindenkinek más a vicces és korosztálytól is függhet, hogy ki mennyire lesz vevő bizonyos játékokra és programokra.

 

Élmény lánybúcsú program

 

De a legfőbb motiváció ilyenkor, hogy a menyasszony jól érezze magát a lánybúcsún. Végül is ez most csak róla szól. Mindenképp emeljétek ki valahogy őt a csapatból, lehet ez akár feliratos pólóval vagy szalaggal, hogy ő már „elkelt”. Közösen is ötletelhettek, hogy minek örülne a legjobban a menyasszony a lánybúcsú keretein belül.  A programok mellett a vicces ajándékok listája szinte kimeríthetetlen ilyenkor, így van miből válogatni, de gyakori tévhit, hogy a menyasszony ilyenkor bárminek örül. Ugyanis mindenki jobban örül a hasznos ajándékoknak.

 

Lánybúcsú program ajándék

 

Mi lehet hasznos? Olyasmikre kell itt gondolni, aminek a későbbiekben, a hétköznapokban is hasznát tudja majd venni. Így a lánybúcsú sem csak arról fog szólni, hogy adjunk neki valamit, hanem inkább arról, hogy olyat adjunk, ami egy napnál hasznosabb lesz számára. Így ő is azt fogja érezni, hogy fontos számodra és nem csak megjelentél, hogy veled is többen legyetek. Fontos, hogy a lánybúcsún a menyasszony érezze, hogy különleges.

 

Piszkos lánybúcsú program?

 

Ha mindenképp 18+os programot akartok, akkor a chippendale táncosok elengedhetetlen kellékei lesznek a lánybúcsúnak. Talán mindenkinek ez az első gondolata, ha a lánybúcsúra gondol, ugyanis minden témához kapcsolódó filmben azt látni, hogy chippendale táncosok nélkül egy lánybúcsú nem igazi lánybúcsú. Különlegesebbé tehetitek ezt úgy, hogy a menyasszony egyik (vagy akár több) kedvenc színészének, sorozatbeli vagy fiktív karakterének öltözik/öltöznek be a táncosok.

 

Lánybúcsú program: kvíz

 

A kvízjátékok is kihagyhatatlan programnak számítanak ilyenkor. Lehet ivós, lehet 18+os, vagy akár minden egyben. A kvízbe bele lehet vonni a férfiakat is, úgy talán még izgalmasabb a játék. A kvízek lényege nem feltétlenül az, hogy ki nyer, inkább az, hogy jól érezzétek magatokat. De azért ha lehet, itt is szóljon minden a menyasszonyról, hiszen ez az ő lánybúcsúja.

 

Lánybúcsú program:3D Gallery

 

És ha mindenképp maradandó lánybúcsút szeretnél a barátnődnek, látogassatok el a 3D Gallery Budapest interaktív galériájába, ahol egy szuper lánybúcsús program vár benneteket. Fotózkodhattok a 3D-s festményekkel,  emellé vezetést is kaptok és rengeteg vicces kép születik majd, amik megörökítik ezt a  felejthetetlen napot. Garantált a nevetés és jókedv. Minden lánybúcsún születik egy rakás kép, hiszen (majdnem) minden nő imád fotózkodni, nem igaz? Hát ez a legmegfelelőbb hely erre, itt ugyanis a lényeg, hogy minél több képet készítsetek, így lesz majd miből válogatni és lesz majd mit mutogatni otthon a pasiknak és a családnak.

Látogassatok el a 3D Gallery Budapest-be és megkaptok mindent, amit egy jó lánybúcsú program adhat: nevetés, sok-sok kép, maradandó élmények!!!

Összességében tehát, a legjobb lánybúcsú program receptje: sok mosoly, egy csipet rosszalkodás (ízlés szerint lehet több is), 2-3 ideális helyszín, egy marék barátnő